savagex Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel Ai pus link catre pagina de upload! :ha: :wink: linkul acesta am vrut sa-l pun. Sorry! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel Motorul de pe patrolul lu i Abdul este unul de audi s line cred ca v 10 daca tin eu bine minte . Intreaba pe @ RD_ADY de la Cluj ca el stie mai multe .Am vazut filmarea la el pe telefon cu masina asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel street legal...cu motoare americane.....:grin: omologate samd........dar ptr amanunte trimiti un mail la ei si ceri explicatii incearca linkul pus de mine...iti deschide prima pagina de pe site-ul lor Da, multumesc. Am intrat ieri pe pagina polonezilor (filmarea o vazusem demult), chiar si pe pagina producatorului american (unde polonezii erau prezentati la "customer" si nu la ''dealer''). Dar ma gandeam ca poate ai 'pipait' deja subiectul si stii mai multe lucruri mai exacte (vezi pret, omologarile,...). "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel ...ce parere aveti de un turbo pe curea gen w corrado G60 sau merc de pe benzinar? ne lumineza"cineva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel A lui abdul e rs 4, 4.2 :) Compresor de benzinar merc sau corado, ar fi rpea mic pentru motorul acela. Trebuie ceva mai maricel. E mai simplu sa pui un turbo normal. :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: marire putere Patrol y60 4.2 diesel Dragi colegi , acest topic a luat-o razna ...dupa cum vedeti in titlu scrie ff frumos ...marire putere motor 4200 diesel de nissan patrol! Ca sa va delectati cu ceea ce scrie in titlu , eu am facut acest proiect , care de altfel chiar merge ! Hai sa lasam prostile cu motoare de hummer sau alte minuni ...acest titlu se refera la strict motor 4200 d sau 4200 td de nissan patrol!:tk La o masina cre trece itp cu motorul original !! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61641-De-vanzare-quot-proiect-Nissan-quot Editat Ianuarie 24, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate