bigdaddy Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Iata ca am reusit sa sparg si farul de pe dreapta la Nissan la pregatirea traseului de trial de la Hidisel :grin: . Am mai facut asta si pe partea stanga, la o iesire cu prietenii de la Cluj :h5. Am inlocuit farul respectiv, dar nu prea mi-a iesit bine, in sensul ca am "ciupit" sticla unde nu trebuia si am julit si vopseaua de pe aripa - nu ca ar fi singurul loc :ha: Deci , intrebare pentru cei mai experimentati ca mine: Care e metoda de a demonta farul stanga de la un Terrano II '93 (far dreptunghiular)? Ceea ce stiu - Farul e fixat in doua suruburi (spre interiorul mastii fata) si cu o articulatie sferica spre exterior - spre aripa. Intrebarea e - cum se scoate farul din articulatia respectiva, fara demontarea aripii? Promit ca am fac un tutorial cu poze daca primesc "pontul" corect :) Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Inlocuire far Terrano II ' 93 Chiar nimeni nu stie ? Please help! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Re: Inlocuire far Terrano II ' 93 maine ma uit si iti spun. am uitat cum am facut la al meu mai demult. din cate imi amintesc, primul pas este demontarea lampii de semnalizare (surub vertical si culisare orizontala catre fata cu declipsare. apoi ai acces la celelalate suruburi care fixeaza farul. revin L.E. - de fapt al meu e din 2001, nu imi dau seama daca este mult diferit fata de cel din 93. Editat Noiembrie 9, 2011 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Inlocuire far Terrano II ' 93 pai este ca la cele din 93-94 lampa de semnalizare e in bara fata pe cand cele de dupa 2000 o au langa far daca nu ma insel. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate