HARY Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 este o treaba buna de stiut....ieri prin padure mirosea a motorina ..opresc ma uit si constat o gaura ca de surub de 4 grosime....binenteles ca acea gaura fusese de altcineva cu un pop nit cu o garnitura de cauciuc. l am scos si am bagat ca un cep de lemn pana acasa intrebarea este cun pot astupa aceasta gaura si care ar fi o solutie buna de lipit ..una care sa reziste si sa nu se topeasca...pt ca a venit frigul si nu am chef si timp de dat jos:tk :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor cand am spart rezervorul la Feroza am folosit poxipol. si a tinut foarte bine. dar sa sti ca am folosit ceva mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Sub nici o forma sa nu lucrezi cu flacara sau sudura.Se curata bine in jurul gaurii si se cositoreste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Sub nici o forma sa nu lucrezi cu flacara sau sudura.Se curata bine in jurul gaurii si se cositoreste. acolo e o gaura de surub de 4 si ma gandeam sa folofesc ceva solutie de lipit blocul motor :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor alta: kit de fibra de la Nigrin, ala de reparat esapamente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Cositor am folosit si eu. Am decupat un cerc din tabla de cupru, ca o moneda de 50 de bani, si apoi am cositorit-o peste gaura. Editat Noiembrie 1, 2011 de manu-2lgp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Cel mai indicat ar fi cositorirea . In teren sau in lipsa posibilitatilor ( n-ar trebui sa lipseasca din torpedou sau aruncata pe sub bancheta ) - Bison epoxy repair aqua - calul de bataie bun la toate ,extrem de usor de folosit ( tip plastilina bicomponent ) ieftin , aprox 15 lei , baton relativ mare . Recomand . Singurul dezavantaj - prezumtiva intarire greoaie la temperaturi scazute .Dar o suflanta de aer cald o rezolva si pe asta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Cositor am folosit si eu. Am decupat un cerc din tabla de cupru, ca o moneda de 50 de bani, si apoi am cositorit-o peste gaura. Versiune testata si de mine. Mai mult peste intreaga zona, dupa o degresare atenta am pus un strat uniform de Bison Metal dublu component. Asta acum 4 ani, la Aro-ul pe care l-am vandut inre timp. Rezervorul e in regula si azi. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor solutia pe care am gasit o mi sa parut excelenta..adica am bagat un tarod si am pus un surub cu o garnitura de cauciuc ....vad ca tine dar treba sa gasesc o garnitura care sa reziste la motorina.dupa care o sa i dau cu batonul ala din 2 componente de care pomenea @cos :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor eu am avut mai multe gauri de la rugina si la-m inlocuit cu unul din plastic de pe un opel frontera (foarte usor de adaptat) bafta" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor poxilina - pentru rezervoare de combustibil.. sunt 2 batoane, se amesteca se pune peste gaura si teoretic ar trebui sa mearga. eu am folosit la un rezervor de motocicleta care avea doar niste gaurele mici, la o gaura asa mare nu stiu daca tine.. dar daca ai indesat un surub acolo peste el va merge cu siguranta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Cel mai indicat ar fi cositorirea . In teren sau in lipsa posibilitatilor ( n-ar trebui sa lipseasca din torpedou sau aruncata pe sub bancheta ) - Bison epoxy repair aqua - calul de bataie bun la toate ,extrem de usor de folosit ( tip plastilina bicomponent ) ieftin , aprox 15 lei , baton relativ mare . Recomand . Singurul dezavantaj - prezumtiva intarire greoaie la temperaturi scazute .Dar o suflanta de aer cald o rezolva si pe asta . Daca e in partea de jos (si acolo cred ca e) nu prea merge cositorirea (zice omul nu vrea sa dea jos rezervorul si e cam peste mana sa cositoresti ). Acolo sigur va merge un Bison, dupa ce , in prealabil, a fost curatat locul. Poate si la surubul atasat ( cum a spus ca a facut mai sus ) sa-l intareasca cu Bison sau cu alta pasta epoxidica. Daca e la suprafata, da, merge cositorit ( o metoda de f. lunga durata ca rezistenta). GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor unde iam pus surubul cu un inel de cauciuc subtire nu a mai dat ..dar acum musteste iar...exista o garnitura care sa nu o atace motorina?...cineva .un batran m ia zis sa fac o garnitura din piele cica sigur nu mai da!..o fi bine? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Stiu ca e greu si e mult de munca, dar pana la urma tot la cositorire ajungi. Si dupa aia, poate ai in vedere si un scut pentru rezervor...:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Nu cred ca musteste din cauza ca este din cauciuc garnitura.Rezervorul masinii mele are un buson de scurgere iar acel buson are garnitura de cauciuc , de fapt este un o-ring din cauciuc.Eu am masina de 4 ani si niciodata nu a curs nimic pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Cauciucul rezistent la produse petroliere are o compozitie speciala. Cel normal se mananca in timp, in cel mai bun caz. In cel mai rau, functie de produsul petrolier la care este expus, se descompune. Faza cu pielea e corecta. Editat Noiembrie 5, 2011 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Vezi ca este un Silicon special de la KENT care lipeste si sub apa. eu il folosesc in garaj zilnic si tine foarte bine la orice. Etansezi cu el Surubul - se usuca in vreo 10-15 min chiar si daca e frig dupa care dai cu un bicomponent de la bison si aia e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: cum rezolvam o gaura in rezervor Ce mai ,,tar” la deal, la vale, DA-L JOS si LIPESTE-L:h5 GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate