bogdan1323 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Am nevoie de ajutor. Doresc sa imi fac un rollcage la un pajero 2,8 scurt, in, sau in apropierea Bucurestiului.:tk Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi Pozele sunt doar ca sa-ti faci o idee ce se poate face...... Editat Noiembrie 1, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi un amanunt...rollcege-ul din imagini este demontabil... masina poate sa revina la varianta stok pt deplasari in oras foarte usor:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi profi le face gabi nicolae si tuparu. la primul astepti ceva, la al doilea ar trebui sa fie gata in 2-3 sapt. mai sunt maurizio, luigi ( nissan 4x4), didone si altii de care nu-mi aduc aminte acuma (sorry) preturile pleaca cam de pe la 700 eur si urca in functie de ce vrei. sau poti incerca un rollcage sh ( 3-400 eur) , trebuie sa astepti sa apara cineva care isi modifica masina si renunta la el. bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi salut daca vrei sa-ti faci ceva asemanator suna pe tony din buzau 0765 434 483 mai multe poze si detali afli de la el suna au preturi foarte bune Editat Noiembrie 2, 2011 de Astral Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi Multumesc pentru ajutor, saptamana viitoare ma apuc de treaba ca fara casca poate fi foarte dureros si pentru mine si pentru masina. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi daca vrei mai multe poze cu rollcage de mai sus spune macar pt inspiratie Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi daca vrei mai multe poze cu rollcage de mai sus spune macar pt inspiratie Vad ca esti si atvist, kq rules :br, ma dau in zona Buzaului de 5 ani cu atvul. Pune mai multe poze asa ....pt inspiratie. Multumesc Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi rollcage-urile fara X-uri sunt frectii la picior de lemn.Se numesc roll [de la rostogolire si cage====de la cusca ] deci protectie le rostogolire.Ce protectie asigura niste bare exterioare fara x-uri poate numai expertii de romania poate sa justifice.ar trebui sa te gandesti ca aceste protectii exterioare nu iti asigura protectie in caz de rostogolire ..poate cel mult in cazul in care culci masina pe o parte intr-o ravena ceva mic...ca adancime sau parcurs al rostogoliri.Dar e optiunea propitarului ce fel de cusca isi face . succes! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBlindman Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 (editat) Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi rollcage-urile fara X-uri sunt frectii la picior de lemn. Absolut adevarat! Ca orice structura supusa unor incarcari dinamice. Arata si horror pe langa toate alea! nici degeaba nu mi-as monta sa ceva! Nu vad la ce e buna uratania aia: de craci nu protejeaza, ba mai mult se agata cracile intre tevi si caroserie, de se lasa masina pe o parte se stramba structura de indoaie masina mai rau, poate, decat fara. Demontabila e daca ai unde sa o tii ca nu e din elemente liniare, si iti trebuie minim 4 oameni sa o dai jos, "fundatia" sunt pragurile care se fixeaza, in general de caroserie, nu de sasiu, deci are "fundatie" lipsa, orice soc in ele e vai mama pragurilor! Cred ca e buna la ceva, pe post de portbagaj! Dar max cateva kile ca altfel se torsioneaza in mers! Eu nu stiu cum e legal sa produca si sa monteze orice ........., fara nici un calcul asemenea structuri periculoase! Pana se intamla si il da cineva in judecata! Editat Februarie 18, 2012 de BBlindman Pajero clasic SWB din 2004, V20/VE21, motor 4D56, 2.5TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi Rollcage-ul de protectie trebuie sa fie din tevi mai groase si de pereferinta interior ca sa te protejeze. Cel exterior nu este decat protectie pentru tabla. Cum se face gasesti in anexele de pe site-ul FRAS - la mine cel intern este facut dupa cerintele cnor din anexa http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96515956/xlarge/122684690.jpg iar de cel intern poti lega si un roll cage extern pentru protectia caroseriei. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96625414/xlarge/126439351.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Vreau un rollcage pt Mitsubishi eu cred ca ambele variante sunt bune daca sunt facute pentru protectie nu design...eu personal optez pentru interior fara discutii..:rsp pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate