Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Semaca

trooper

Postări Recomandate

Buna ziua, intrucat domnul Semaca nu si-a revenit... imi permit sa-l prezint membrilor acestui Forum.

numele: Semaca

ocupatia: medic "betiv" :ha:

pasiuni: offroadul si chestiile aburite :ha: :-P

interese: multa si mishto distractie! :banana

ca masina 4x4,: tocmai ce-a plecat de la mine cu un IMS... :cr

BINE AI VENIT, domnule Semaca :h5 :W :c

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Semaca

Surpriza!!!

Zic sa ma duc sa ma prezint la oamenii aia, pe forum, dupa ce m-am dat prin livada, la Dobroiesti, cu M-ul by night, ca acuma am si eu 4x4! Si ma gasesc deja incotopenit bine de Baciu Trooper! Ce as putea sa mai adaug? Ca m-am lasat de medicina! dupa prezentare si dupa iesirea de la Sibiu :x cine ar mai veni la mine? :ha: Noroc ca marea majoritate a pacientilor mei nu se dau pe forum!!! (sau mai stii?) Daca nu-mi cumpar cauciucuri bune in curand inseamna ca se uita! :shock: :shock: :shock: Ce este dragut: nu am avut curaj sa-i arat nevestii pozele de pe forum! Continui s-o incredintez ca asfaltul este cel mai bun pentru ea! Si ca noroiul are multe lipitori! :-P :-P :-P (ma-nebunesc dupa emoticoanele astea)

E lumea rea, domn' Niros, ca n-are IMS! Apropos, am vazut ca tragea stanga Mitsubishi, si nu era de la noroi la roata! Ca n-avea deloc! La Sibiu ai facut offroad in parcare? Era locu' bun?

Salutari la toata lumea si bine v-am (re)gasit!

poze sambata, ca maine lucru!

(am fost prea dur cu Niros sau ... e OK, ca avem unde sa dam! :ha: )

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bravos, las că-mi iau eu gume şi să vedeţi atunci off-road.

Şi ca o precizare să şti tu Semaca că m-am dat dar în altă parte unde nu erau urme aşs adînci. Poate confirma Geppeto si Suzuker ce maşină "curată" aveam. :F :p

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru urarile de bun venit! Sper sa va fiu un partener agreabil si de nadejde cat mai mult timp!

Atasez cateva poze desi, marea majoritate cunoaste masina Baciului Trooper. Trebe sa spun ca deja mulher-ul personal este exasperat. Fac ce fac si ma duc sa-i dau o cheie. O bag in curte, o scot din curte. Ma duc in livada (Dobroiesti), mai dau o tura pe sos. Fundeni...De la serviciu ... de abia astept sa ajung acasa! O prima chestie de semnalat: Are consumul mai mare ca mine la suta de km! :x Cred ca doar sa-i incalzesc moteurul si a supt 5 litri! Dar ce conteaza! Gata, bag doua poze.

Membru Club T44

Link spre comentariu

:hi Azi, 05.03.2008, am achizitionat urmatoarele:

sufa 10m, farm jack 48, recovery kit (si cu manusi!)- de la Balotesti - Dl Calin - foarte amabil si indatoritor. Are tot felul de chestii pe acolo. Am vrut sa cumpar si niste boxe dar, am ramas fara bani. Avea si un troliu mecanic interesant.

Ieri, am ridicat de la signor Gepetto statia, sa putem comunica. (Este alan 42 ca a lui red scorpion).

Incet, incet ma dotez corespunzator.

Poate reusesc sa-mi modific programul de lucru si sa viu la Rasnov si eu. :h5

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare