bogthebat Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Dupa cum stiti, Disco 2 (mai ales cele cu transmisie automata) sunt cam lente. Avand in vedere ca sunt cam 2 tipuri de "revergorare", remap sau tuning box, as vrea ceva comentarii din ambele tabere.:be "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Remap VS Tuning box Remaparea e 100% mai buna... nu stiu daca in Romania face cineva profesionist treaba asta...eu nu am gasit de aceea am un tuningbox pus si se simte diferenta dar nu cred ca se compara cu o remapare facuta bine. Tuningboxul umbla exclusiv numai la managementul injectoarelor in schimb remaparea modifica engine managementul in profunzime..... pretul e cam acelas. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Remap VS Tuning box La Power Plug de la Terrafirma nu te-ai gandit?Poate sa iti aduca vreo 30-40 CP in plus. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Remap VS Tuning box Remaparea e 100% mai buna... nu stiu daca in Romania face cineva profesionist treaba asta...eu nu am gasit de aceea am un tuningbox pus si se simte diferenta dar nu cred ca se compara cu o remapare facuta bine. Tuningboxul umbla exclusiv numai la managementul injectoarelor in schimb remaparea modifica engine managementul in profunzime..... pretul e cam acelas. La ce te referi cand spui remapare profesionista, si cum iti dai seama ca nu e facuta ok? Inainte sau dupa?? Adica , daca au ma duc la un nene sa-mi faca remapare, de unde imi dau seama INAINTE de a o face, ca e varza? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Remap VS Tuning box Incearca la Superchips. Modificarile softului se fac in UK. In RO doar se face rescrierea cu ce au lucrat englezii. Daca nu esti multumit, iti remapeaza firmware-ul initial si cred ca primesti si banii inapoi. N-am facut personal asta, stiu de la un bun prieten care a lucrat cu ei pentru cursele de drag. :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Remap VS Tuning box Remaparea este cea mai indicata, vezi aici http://www.alivetuning.com/TD5-Engine-ECU-Remap-By-Post.html Astia sint de departe cei mai apreciati in UK in lumea LR. La noi, e greu tare sa gasesti ceva asa de specializat. Vad ca acum au mai redus preturile, parca, ma tenteaza si pe mine sa le trimit ECU-ul. 1 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Remap VS Tuning box La ce te referi cand spui remapare profesionista, si cum iti dai seama ca nu e facuta ok? Inainte sau dupa?? Adica , daca au ma duc la un nene sa-mi faca remapare, de unde imi dau seama INAINTE de a o face, ca e varza? Bine ar fi sa fie posibil asa ceva.... nu ai cum ...totul se bazeaza pe experienta si mai ales feedback de la clienti.... ceea ce la noi nu am gasit. Ce-i drept poti sa ai noroc sa dai de un meserias care stie ce face apoi sa fi asa multumit de sa-i treaca vestea dar la banii pe care ii cer nu stiu cine vrea sa riste. Si in Arad este unul care are softul si e pregatit sa o faca, am si vorbit cu el dar omul mi-a recunoscut sincer ca nu a mai facut la D2...in rest are o reputatie foarte buna la Audi, BMW, VW,etc. Poate o data ma smintesc sa fac experimentul pe masina mea....dar mai astept:wink: La tine find vorba de cutie automata care are un fel "adaptiv" de a merge, cu tuningboxul nu faci mare branza...in schimb o remapare ar putea sa optimizeze relatia dintre ECM si EAT ECU usi sa simti o diferenta substantiala. Si la englezi din tot ce am citit, cei mai incantati de remapari sunt cei cu cutii automate Editat Noiembrie 6, 2011 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Remap VS Tuning box Bine ar fi sa fie posibil asa ceva.... nu ai cum ...totul se bazeaza pe experienta si mai ales feedback de la clienti.... ceea ce la noi nu am gasit. Ce-i drept poti sa ai noroc sa dai de un meserias care stie ce face apoi sa fi asa multumit de sa-i treaca vestea dar la banii pe care ii cer nu stiu cine vrea sa riste. Si in Arad este unul care are softul si e pregatit sa o faca, am si vorbit cu el dar omul mi-a recunoscut sincer ca nu a mai facut la D2...in rest are o reputatie foarte buna la Audi, BMW, VW,etc. Poate o data ma smintesc sa fac experimentul pe masina mea....dar mai astept:wink: La tine find vorba de cutie automata care are un fel "adaptiv" de a merge, cu tuningboxul nu faci mare branza...in schimb o remapare ar putea sa optimizeze relatia dintre ECM si EAT ECU usi sa simti o diferenta substantiala. Si la englezi din tot ce am citit, cei mai incantati de remapari sunt cei cu cutii automate Poi.... asa cum zicea si @Flay, poate o sa-mi trimit ECU in Anglia la o remapare, ca ma doare deja piciorul la cat apas pe acceleratie......:grin: Editat Noiembrie 6, 2011 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Remap VS Tuning box Nu stiu daca te ajuta, insa Dragos Voinea de la TCM Tuning este foarte bun, pe VW. Nu stiu daca face si alte masini, insa poti intreba. Eu am un remap facut de el de acum cativa ani pe un VW de strada si am fost foarte multumit, nu am avut nici o problema ulterior. Editat Noiembrie 6, 2011 de sierrafery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Remap VS Tuning box Nu stiu daca te ajuta, insa Dragos Voinea de la TCM Tuning este foarte bun, pe VW. Nu stiu daca face si alte masini, insa poti intreba. Eu am un remap facut de el de acum cativa ani pe un VW de strada si am fost foarte multumit, nu am avut nici o problema ulterior. crede-ma/credeti-ma e diferenta ca de la cer la pamant:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Remap VS Tuning box Poi.... asa cum zicea si @Flay, poate o sa-mi trimit ECU in Anglia la o remapare, ca ma doare deja piciorul la cat apas pe acceleratie......:grin: Bogdane, Bogdane daca stai in casa si te intrebi ce sa faci........ Daca mai treci joi sa te vezi cu noi, iti explica George cum sta treaba ca si-a facut remapare de vreo luna la Marcel. Este super incantat de masina acum. Este valabil si pentru Fery si flay. Exista in Bucuresti oameni care fac remapare profesionista pt LR. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Remap VS Tuning box :tkMa bucur sincer sa aud asta...in martie am sa stau vreo luna prin Bucuresti si am sa vin special cu masina pentru chestia asta...ca in tine am incredere...asa ca FEEDBACK:grin::ap...ala care mi-a lipsit pana acum:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Remap VS Tuning box Verifica inainte calculatorul de la motor! Sunt 2 variante la cele mai vechi nu poate fi rescris softul. La mine nu au putut. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Re: Remap VS Tuning box grija mare la '' remapare'' ....in general un autovehicul este ceva mai mult decat un motor cu un anumit soft....mai are si un ambreiaj si o transmisie...care sunt calculate pt un cuplu maxim....in general softurie de fabrica sunt testate si rastestate respecta anumite norme de poluare si in cofiguratia aia o masina poate fi folosita si de bunica si de nepotu' pilot fara inconveniente majore ....si apoi sa o spun si pe aia dreapta personal consider ca o echipa de tehnicieni si cateva mii de ore de teste pe banc si pe strada versus un soft facut de cineva si testat oarecum ar trebui sa.........in legatura cu celebrul ''power box'' pot sa spun ca sunt niste porcarii sinistre ... nu are sens sa explic aici cum functioneaza ''minunea '' dar din cauza ei sunt sanse mari sa crape sistemul de injectie (in general supape de retur de pe rampa comuna) .....personal nu sunt deacord cu nici una din cele doua variante ... exista un singur '' dispozitiv '' din categoria asta de '' tuning'' sa i spun asa pe care il pot ''recomanda'' mai ales celor cu masini cu cutie automata ..."sprint buster-ul''...este un dispozitiv care se monteaza pe auto cu pedala de acceleratie electronica ....cutia aia mica face masina mai ..vioaie prin modificarea micsorarea timpului de raspuns al pedalei de acc si implicit al cutiei de viteze (in cazul automatelor) asta fara a influenta in vreun fel puterea motorului Editat Noiembrie 8, 2011 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Remap VS Tuning box Noutati. (Imi pare rau Bogdan-poate ai sunat si tu). Am vorbit cu Marcel in seara asta si intr-adevar este disponibila DOAR versiunea remap pentru cutie manuala.Pentru a transmite cit mai exact informatia am facut aceasta remarca. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate