toeds Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 salut! am o intrebare catre cei care au schimbat mai des jentile.... eu pe masina am anvelope 215/75/15 pe jenti de 6jj. am pus ochii pe niste jenti 10j care au anvelope de 265 pe ele. si acum intrebarea: merg puse anvelopele mele de 215 pe jentile de 10j ? ...ca doar nu degeaba jentile de 10j au pe ele anvelope de 265.merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: schimbare jenti Buna ziua ! Fizic, de potrivit, potrivesc, dar vor sta ca pe o Honda Civic de drifting, asta daca vei reusi sa le umfli. Imagineaza-ti, guma de 215 e de circa 8.5" latime, si janta de 10", deci, in nici un caz sa nu faci asa ceva. Regula de baza, cand e vorba de gume cu balon mare, ca pentru masinile noastre, este ca guma sa fie mai lata cu 2 - 4" decat janta pe care urmeaza sa se monteze. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: schimbare jenti cam asta banuiam si eu, ca se latesc... nu am posibilitatea acum sa calculez, un minim de latime al anvelopei pentru jentile de 10j cam care ar fi ? merci. teo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: schimbare jenti o anvelopa de 235 ar merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: schimbare jenti Buna seara ! Latimea in milimetri a unei jante 10J este 254mm intre flancuri. Corespunzator, cea mai ingusta guma care ar trebui montata pe aceasta janta ar trebui sa aiba latimea minima de 255mm. Deci, aia 265mm cu care au venit jantele astea 10J ar fi ideali, 275mm ar fi ceva mai bine. Pentru gumele alea de 215 de care vorbeai initial, o janta de 6J sau 6.5J ar fi masura potrivita. Corespunzator, pentru 235mm latime de anvelopa, janta ideala ar trebui sa aiba 6.5J sau 7J latime. Cu alte cuvinte, ca sa raspund clar la intrebarea ta: nici 235mm nu are ce cauta pe o janta 10J la o masina de teren. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: schimbare jante bun, am lamurit-o si pe asta. merci,:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate