costakala Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Salutare,fratilor am schimbat kitul de ambreaj(placa,disc,rulment) nou,si l-a prima iesire a mirosit de cateva ori ,alte..simptome..ar mai fi..:.pedala f moale,prinde f jos,in rest prinde bine dar m-a omorat cu mirosul....trebuie ceva aerisit pe la pompa,sau alceva de verificat....ms, patrolul e model 97-98 Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 Buna seara, Ce kit de ambreiaj (marca) i-ai pus? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 La inceput miroase pana se pasuieste un pic ambreiajul. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 Yonut, am pus AISIN.. chestia ca miroase pana se face "oglinda" au mai zis-o si alti mai mecanici sau mai putin mecanici... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Ambreiaj schimbat y60 Aerisirea e prima . Esti sigur de culisarea usoara a rulmentului ? Daca ai servo la ambreiaj e normal sa necesite un efort redus la actionare . Eu am fara servo si totusi e foarte confortabila , cu servo chiar e pentru domnisoare . Pentru inceput , verifica cursa la cilindrul receptor - pentru o cursa completa ( pina la podea ) la pedala ar trebui sa ai cam 25 mm la pistonul receptor . ( Nu-ti pot spune exact la mm cursa de lucru , mie imi este foarte usor si-mi dau seama din instinct , asta datorita faptului ca am avut aventuri salbatice cu ambreiajul in toate conditiile - am venit de la CT la GL doar in vit 5, la urcarea pe bac la Gl a fost tragicomic - eram incepator ...a fost supapa mica din capul pistonului de la pompa , mi s-a rupt urechile de la cilindru pe linga Tirgoviste , mi-a fatat furtunul pe strategica ... acum doua zile mi s-a faramat de tot flansa de transfer de la disc si un arc mi-a intrat in placa si adio decuplare ...si abia plecasem spre Poiana Sarata )... Personal nu sustin ideea cu rodarea , pasuirea , sau planarea , oglindirea discului de ambreiaj , in nici un caz mai mult de 10min , daca totusi se pune cumva problema . Mie nu mi-a mirosit vreodata la cite discuri am schimbat , indiferent la ce masina . Am disc instalat pe masina ( Patrol lung ) de mai putin de 24 h ( si are deja vreo 400 km si o partida de padure +gol alpin , la verificare dupa montaj a functionat impecabil , fara nici un miros , fara nici o alunecare de rodare . A cuplat serios si fara compromisuri din primul metru . Din conceptie constructiva , ansamblul se autoaliniaza ( placa -disc-volanta ). Ar mai fi de analizat si calitatea discului in sine , dar asta e alta discutie . Editat Noiembrie 6, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 AISIN e o marca rezonabila ...nu excelenta ... Mai as avea o intrebare: cel care l-ai dat jos era prajit? Exista posibilitatea ca sa miroasa resturile de acolo ... Am patit in urma cu 3 ani o chestie similara ...Am prajit un ambreiaj ...cel de fabrica cred intr-o noapte la GR. Am schimbat cu un altul ... M-a tinut fix 3 zile in conditiile in care nu am facut mai mult de 100km in oras. La schimbarea treptelor auzem o bufnitura ...Cand am desfacut am constatat ca pe langa ambreiaj era stricata si volanta (volanta masa dubla). Am mai schimbat odata acel ambreiaj + o volanta cu masa dubla si de atunci nu am mai avut probleme. Tu la Y60 ai volanta simpla ... dar ai verificat-o atunci cand ai schimbat kitul de ambreiaj? Si au asemeni lui Cos ti-as zice acelasi lucru ... "pasuirea" ambreiajului e doar un pretext ... cred ca se face prin 2-3 braieri/debraieri si in nici un caz nu e furnizoare de miros ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 L-am prajit bine de nu se mai misca deloc masina oricat as fi turato pe o urcare fara posibilitatea de intoarcere...,partea de la volanta a discului era cat de cat mai ok,in schimb cea de la placa incepuse sa ia niturile...,sincer la volanta nu am stiut ce anume ar fi trebuit sa verific... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 La volanta nu ai nimic de verificat , se observa imediat daca are fisuri sau deja au devenit crevase , rizuri circulare sau altele ... Similar si la placa - fisuri , pete moi , semne de suprasolicitare . Situatia descrisa a fost una terminala pentru discul de ambreiaj , poate ca ai nevoie de un upgrade la ambreiaj . Printre altele , ai mai acumulat ceva experienta despre limita de viata a unui disc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 Am sa mai "testez" si la urmatoarele iesiri,si am sa mai vad...daca o sa dau jos cutia din nou sa verific sau nu,,,,,(adevarul ca a fost o iesire destul de solicitanta pe atv-uri dapai ptr tractorase....:grin: ) Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 O explicatie nu ar putea sa fie: soarele de la placa sa fie mai moale si sa nu impinga destul de tare si de asta si pedala moale si scurta....zic si eu....nu sunt mecanic profi,,:) Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Re: Ambreiaj schimbat y60 Este posibil , dar putin probabil . Mult mai probabil este ca a fost patinat de conducator mai mult decit a putut duce . Majoritatea ambreiajelor ieftine sunt fabricate din pasta ( si mai inferioare calitativ ) fata de cele mai greu de produs , fabricate din pasta + fibra ( mult mai rezistente la uzura agresiva brusca , dar mai putin eficiente la transmiterea fortelor prin ansamblul ambreiaj ). Si pe mine ma bintuie gindul la un ambreiaj mai superior , sau cel putin un disc mai superior . Inca nu am aflat care ar fi decizia inteleapta , alta decit schimbarea discului pe baze regulate . Cercetez aspectul de ceva timp , dar totusi ma afund in incertitudini . Aveam Exedy pina acum doua zile , si recomandam la toata lumea asta , insa acum sint mai rezervat cu recomandarile . Ironia sortii este ca garniturile de frictiune inca mai mergeau cel putin pe atita ...si a picat pe la 180 k , din cauze mecanice , nicidecum de patinare . De fapt , nu prea l-am mirosit de pirleala , aproape deloc = asta e o bila alba la Exedy . Mai are si altele dar cum scriam mai sus , acum sint mai rezervat cu bilele . Editat Noiembrie 7, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ambreiaj schimbat y60 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43010-Ambreiaj-Patrol-Y61 Si de atunci a trecut ceva timp. Cos, E interesant ce spui de Exedy ... dar ...de cand cu ambreiajele ecologice ...niciunul nu mai e ce trebuie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate