opinion Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 salutare de la o vreme ma cam plictisesc, asteptand sa imi repar pompa de injectie - am luat una si maine sunt programat la schimb -am zis sa nu stau degeaba si m-am pus sa traduc manualul pe care l-am primit de la Yonutz (inca o data mersi pentru promtitudine) din franceza in romana. Informatiile sunt super ok pentru cine a mai pus mana pe cate ceva in domeniul mecanic si daca nu as fi asa de delasator cateodata ma puneam sa schimb eu pompa (bine adevarul e ca imi este si frica sa nu stric motorul) 2 intrebari legate de asta: - mai e cineva interesat de varianta in romana? (unde o sa am probleme o sa mai pun intrebari ca sa lamuresc unele chestii tehnice) - cand o fi gata (acu sunt pe la 25%) se poate urca undeva pe server sa fie la liber pt toti colegii? astept parerile voastre Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: manual Y60 in limba romana Poti colabora cu mine. Stapanesc destul de bine engleza tehnica (daca faci traducerea din engleza). Ar fi interesant ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: manual Y60 in limba romana Este cumva ' Etude des Nissan <<Patrol >> et << Patrol GR>> ...reprise du Nr 541/542 de la REVUE TECHNIQUE AUTOMOBILE ...? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: manual Y60 in limba romana @nissan4x4 - e din franceza traducerea dar oricum ar prinde bine un review din partea ta @cos - da ala e Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: manual Y60 in limba romana Mai am unul in engleza ptr varianta Y60 TD42, TB42, RB30 ... o mare parte din chestii sunt comune ...daca ajuta ti-l dau si pala. Teoretic daca ai un extractor de text din PDF ...iei textul si il bagi in google translator si dupa aia corectezi doar unde e de corectat (de fapt adaptezi) Ar fi supermisto sa avem un manual in limba romana ptr Y60. Cu remontatul pozelor in pagina te pot ajuta eu ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: manual Y60 in limba romana @Yonutz - da-mi si manualul ala care il ai in engleza :h5 - poate fac combinatie intre ele. Nu prea merge cu extractor de PDF ca sunt imagini eventual cu un OCR da nu ma incanta ideea. Asa mai raman si cu ceva informatie dupa ce il citesc si traduc. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: manual Y60 in limba romana Te pot ajuta cu traduceri partiale , pe sectiunea care te intereseaza , in limita capacitatilor mele de a converti in romana inteligibila , franceza pe care n-am uitat-o . Poate fi frustrant , dar eu in mintea mea n-am probleme , e destul de limpede ... ca o singura limba cu mai multe variatiuni - stiu ca-mi vine mai greu sa traduc si sa exprim in exteriorul capului meu ....Nu toata lumea are acest talent de interpretare , iar eu nu-s cu talentu'... Insa cred ca daca nu ai alta solutie mai buna , e un pas inainte , poate ca te ajuta . Si poate ca vor fi lasate la vedere , in sectiunea dedicata , fiind de un real ajutor celor care au nevoie . As vrea si eu manualele la care se facea referire mai sus , daca e posibil . Nu conteaza in ce limba e scris , franceza , italiana , engleza ... Multumesc anticipat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: manual Y60 in limba romana @cos - asta in franceza sa inteleg ca il ai? daca da atunci o sa ii spun exact unde am nevoie de ajutor - la cata franceza stiu si eu (mai ajutat pe ici p ecolo cu google) tot sunt unii termeni care nu am reusit sa ii traduc - numai sa ii intuiesc de exemplu: poussoir - care dupa ce am citit mai mult am dedus ca ar fi tachetii hidraulici - va rog sa ma corectati daca gresesc o sa continui sa traduc si cand ajung la o chestie convenabila putem face un review- ramane sa stabilim cand si cum Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Re: manual Y60 in limba romana http://dl.transfer.ro/transfer_ro-09nov-e75d7a337f07.zip Asta este linkul. Enjoy Editat Noiembrie 9, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: manual Y60 in limba romana Da , il am .E de mare ajutor , dar personal as vrea mai mult . Multumesc frumos , Yonutz. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate