dangerous Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Am o mica problema : Am observat nu demult deoarece parchez masina chiar in fata biroului la vreo 20 de metri ca partea stanga fata este un pic mai jos decat dreapta. Pe partea dreapta intre caroserie si arc sunt 2 flanse de cauciuc (sau una formata din 2 inele groase de cauciuc) Pe partea stanga unul din inele sau una din flanse este deteriorata(inmuiata) Poate sa-mi spuna cineva de unde se poate procura aceasta flansa ? Atasez si 2 poze poate nu am explicat eu cum trebuie. Multumesc anticipat Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Flanse arcuri fata Am o mica problema : Am observat nu demult deoarece parchez masina chiar in fata biroului la vreo 20 de metri ca partea stanga fata este un pic mai jos decat dreapta. Pe partea dreapta intre caroserie si arc sunt 2 flanse de cauciuc (sau una formata din 2 inele groase de cauciuc) Pe partea stanga unul din inele sau una din flanse este deteriorata(inmuiata) Poate sa-mi spuna cineva de unde se poate procura aceasta flansa ? Atasez si 2 poze poate nu am explicat eu cum trebuie. Multumesc anticipat Dany Salut. Ce masina este ? Detalii... Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Flanse arcuri fata Cherokee 2.5 TD an 1997 (volan dreapta) Scuzati-ma ! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Flanse arcuri fata Stimati colegi de forum chiar am nevoie de ajutor !!! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Flanse arcuri fata in ce sens ai nevoie de ajutor,nu gasesti aceste flanse sau care este problema? nu sunty sigur dar este posibil sa mearga si cele de GC,stiu ca arcurile fata sunt aceleasi. am vazut ca la @macfero pe site exista si costa o nimica toata Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Flanse arcuri fata Nu stiu cote si nici nu stiu de unde sa le procur ! Cu stima Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Flanse arcuri fata Spring isolators cred ca se numesc si sunt ieftine Masina merge mult si bine cu ele asa. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Flanse arcuri fata Incearca aici: http://shop.4x4-factory.com/ Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Flanse arcuri fata Multumesc am gasit ,urmeaza sa le montez ! Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Flanse arcuri fata Ne poti spune si noua unde le-ai gasit/pret/t\ in cat timp au ajuns comanda? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Flanse arcuri fata Piesele le-am gasit aici:http://4x4-factory.crownauto.us/ro_RO/m/1996/jeep/38/xj-cherokee/16/de-gestionare-si-control/ Super pret : ambele (stanga dreapta)+ curier livrate in 4 zile 100 ron ! origine USA. Recomand cu caldura ! Dany Editat Decembrie 6, 2011 de dangerous Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Flanse arcuri fata exact de unde ai fost indrumat:h5 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate