constantinescuv Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Salut. Care a fi perioada de schimb a filtrelor la Freelander TD4 ? Eu mergeam pe ideea 1 an sau 10.000km pentru ulei si filtru de ulei . Tot asa des se schimba si restul filtrelor ? Si ce parere aveti despre filtrele sport, umede, cum ar fi K&N sau BMC ? 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Vezi in poza. Cat despre filtre sport, pentru o utilizare strict de oras, nu le vad rostul. In rest, dau un plus mic de putere masinii, si un amestec mai bogat in aer. Editat Noiembrie 10, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AKA Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Salutare! Daca te rog poti pune poza si pentru modelul 1.8 pe benzina. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Petrol models Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Merci. Mi se pare putin excesiv 6 luni pentru ulei si filtru; eu am mers pe ideea 10.000 km sau un an. Si se pare ca filtru motorina.. se schimba la 100K km, deci mai are viata lunga :) . Filtrul de aer parca l-as schimba mai des de 40K km sau 2 ani; mai ales la praful din Bucuresti sau Romania in general. Nu zice nimic de filtrul epurator 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Merci. Mi se pare putin excesiv 6 luni pentru ulei si filtru; eu am mers pe ideea 10.000 km sau un an. Vezi ca exista o nota acolo "Land Rover recommend that the engine oil and filter are changed every 12000 miles or 12 months... Nu zice nimic de filtrul epurator Filtrul epurator nu a fost gandit ca piesa de schimb in arhitectura BMW, unde este folosit pe o masina tip sedan, cu alte caracteristici si specificatii, pe Freelander sunt alte caracteristici. Si se schimba de obicei daca masina a avut vreo problema cu circuitul de intercooler, sau dupa 5 ani/200000 km Editat Noiembrie 11, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Da, vazusem si nota. Si intr-adevar 1 an ca interval de timp mi-au spus mai multi mecanici si pentru alte masini. Frumos cu filtrul epurator :) . Deci daca am schimbat toate filtrele cam acum un an si mai putin de 10k km, nu trebuie sa am grija decat de ulei in viitorul apropiat :) . Poate si aer Merci 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Gandeste-te ca este vorba de o motorizare conceputa de BMW pentru "performanta", in stilul lor caracteristic, un motor de-tunat de la 146 hp si 340 Nm la 112 hp si 260 Nm, de aceea poate fi remapat foarte frumos :grin: . Cat despre filtrul de aer, pune-i un snorkel si scapi de problema mizeriiei ce ajunge in filtru. Admisia de aer in filtru se face prin contraaripa din dreapta, deasupra rotii fata, deci, iei cam toate noxele si praful de la ceilalti, plus mizeria aruncata de roata:ha1 Mai nou, de ceva timp, BMW a scos un filtru epurator cu "autocuratare", care odata montat, nu mai trebuie schimbat. Se curata automat la peste 2000 rpm. Editat Noiembrie 11, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Hm.. da; intr-adevar se poate umbla putin la soft :). Eu am pus o "cutiuta" de la tipul asta http://tuning-diesels.com/ si se simte mai bine la turatii joase in oras. Cat despre snorkel, am vrut sa-mi pun; in parte pentru mizerie si in parte pentru ca-mi place cum arata :). Dar nu am gasit pentru Freelander TD4 decat la o firma din Spania parca, si era undeva in jur de 800 de euro. 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Hm.. da; intr-adevar se poate umbla putin la soft :). Eu am pus o "cutiuta" de la tipul asta http://tuning-diesels.com/ si se simte mai bine la turatii joase in oras. Cat despre snorkel, am vrut sa-mi pun; in parte pentru mizerie si in parte pentru ca-mi place cum arata :). Dar nu am gasit pentru Freelander TD4 decat la o firma din Spania parca, si era undeva in jur de 800 de euro. Se poate remapa pina la 155 hp si 380 Nm dar mai ai nevoie de niste piese de la motor de 320 Di, dar este cam riscant, fiind la limita. Iar snorkel-ul poti sa ti-l faci singur, din fibra de sticla. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Nu stiu "cutiuta" asta pana la cat il duce. Stiu ca are cinci trepte de putere si cuplu, iar eu o tin la treapta a doua. As fi preferat totusi un snorkel "prefabricat" de pus pe masina. Buna si ideea cu fibra de sticla; daca dau de un atelier care lucreaza frumos, poate incerc :) 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Hai ca o sa va intarat eu cand da zapada, ca o sa ma apuc sa-mi fac un snorkel :grin: ca sa-mi treaca timpul mai usor cand stau in casa Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 Hai ca o sa va intarat eu cand da zapada, ca o sa ma apuc sa-mi fac un snorkel :grin: ca sa-mi treaca timpul mai usor cand stau in casa Daca "brevetezi" un model acceptabil, voi fi primul tau cumparator :1 Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asderian Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Interval schimbare filtre si pareri despre filtrele sport la Freelander TD4 salut , ma poate ajuta cineva cu masura cheii tubulare pentru filtru de ulei ? mie imi pare 36 dar as vrea sa fiu sigur. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate