nea fane Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Sunet ciudat ? Cruce cardan fata ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Sunet ciudat ? ... cam ...da ... poate culisanta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Sunet ciudat ? Cam la astea ne-am gandit si noi in prima faza numai ca la verificari jocurile par sa fie 0. Insa am descoperit jocuri in planetare. Poate fi vibratia asta mare de aici? Vibratia care apare in cazul planetarelor cu jocuri apare numai in anumite plaje de viteza? Cum este si in cazul culisantei? Ca la viteze gen 20-30 la ora totul e bine si frumos. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Sunet ciudat ? Dupa cum unii au vazut deja in topicul intitulat ,, planetare noi- probleme noi '' au fost schimbate si capetele de planetara dinspre roata cu capete de planetara noi . Bineinteles ca si acolo au fost probleme si s-a montat si demontat de mai multe ori dar ce e important ca acum este liniste. Am iesit cu masina in teren si nu se mai aude absolut nimic si nu mai vibreaza si nu mai bate absolut nimic. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 7, 2013 Autor Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Sunet ciudat ? Rog un moderator sa inchida topicul sau poate mai bine sa il redenumeasca incat si alti useri cu probleme similare sa poata gasi eventuale raspunsuri pentru eventuale probleme la transmisie. P.S.: in cazul meu s-a lucrat foarte mult in zadar pana la diagnosticarea si rezolvarea problemei. Daca as fi stiut de la inceput ce are totul ar fi fost infinit mai rapid si mult mult mai ieftin. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Sunet ciudat ? Cam aceleasi probleme le am si eu pe un Grand Vitara :la deal pe Low trozneste in zona grupului fata .Din 4x4 High sare destul de repede in 4x2.Pe drept sau beton (am incercat si asa) nu are nici o simptoma. Am Mrl manual,grupul nu prezinta fisuri,scurgeri,planetarele au joc normal.Cu tractiune spate nu am nici o problema. Maine sper sa ne putem uita mai atent la ea. La tine nu sarea din 4x4 High in 4x2? ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Sunet ciudat ? nu chiar sarea DAR, ca sa bagi din 4x2 in 4x4 Hi la Terrano trebuie sa tragi cu putina forta. Ei cand bagi napoi in 4x2 la fel trebuie sa impingi putin. La mine se ajunsese ca si un bebelus de ar fi impins ar fi reusit sa bage din 4x4 in 4x2, deci ma gandesc ca nu mai era mult pana sarea singura. Da si la mine multa lume s-a gandit la grupul fata. Pana cand l-am demontat bucata cu bucata si toate erau bune. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Sunet ciudat ? Cam aceleasi probleme le am si eu pe un Grand Vitara :la deal pe Low trozneste in zona grupului fata .Din 4x4 High sare destul de repede in 4x2.Pe drept sau beton (am incercat si asa) nu are nici o simptoma. Am Mrl manual,grupul nu prezinta fisuri,scurgeri,planetarele au joc normal.Cu tractiune spate nu am nici o problema. Maine sper sa ne putem uita mai atent la ea. La tine nu sarea din 4x4 High in 4x2? Eu daca as fi in locul tau acum as face urmatoarele: -verificat cruci de cardan - verificat culisanta daca astea nu au nimic as da jos uleiul din grupul fata si din cutia de transfer (daca zemurile sunt curate si fara pilitura ) tare ma tem ca este si in cazul tau lantul. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate