naealbu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Am si eu un Ssangyong Korando care nu seamana cu nici o masina de la voi. Are un motor de 2.3 diesel, este fabricata in 1994, cutie manuala si vreau sa o pregatesc pt competitiile off-road. Editat Noiembrie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary Eu as pastra-o nealterata , consider ca e mult mai reusita decit originalul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary De unde ai adus-o pe frumoasa asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naealbu Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary Ma poate indruma cineva spre un magazin de unde as putea cumpara ceasurile de bord? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary am pus cererea ta de instrumente pe forum in UK, poate ai noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary Salut. O sa intreb si eu pe la dezmambrari in italia. Poate ai noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naealbu Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Ssangyong korando editie limitata safary multumesc mult !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate