paulele Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Salutare, Poate sa ma ajute cineva cu un sfat? :pr1 Unde as putea mege sa-i fac ITP-ul. Am lasat masina in Bucurestio vreme si a expirat. As vrea sa-l fac pe acolo pe undeva, dar nu stiu daca ma accepta cu cauciucuri de 32-33" profil de noroi si cu bara data jos, ramasa pe la tara. :tk Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: ITP in Bucuresti Buna seara Nu cred ca o sa-ti faca nimeni ITP fara bara din fata deoarece se fac fotografii care se pastreaza in arhiva Statiei ITP si care sunt verificate periodic de catre RAR.Nici cu anvelopele nu sta treaba mai bine .Daca dimensiunea nu este mentionata in CIV ,nu se accepta dar traim in Romania si aici totul este posibil SUCCES ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: ITP in Bucuresti La Bucuresti se poate orice... :grin: Trebuie doar sa stie unde sa dea banu`... :wink: Asa ca paulele incearca sa dai de cineva..., doritor de spaga! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: ITP in Bucuresti salut, da un mesaj. Editat Noiembrie 15, 2011 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate