tau Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 ... mai exista? am sunat si-n Bucuresti, si la Oradea, si la Brasov; peste tot ... bate vantul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... ce anume te-ar interesa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... http://www.niva4x4.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Un astfel de comerciant exista pe Centura Bucuresti iesirea DN1 A (Mogosoaia) Nu am nici un nr de telefon dar cand am sa merg spre casa am sa ma uit. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Deasemenea la o mica chestionare a Goagal-ului am mai gasit: http://www.ladaromania.ro/ http://www.importlada.ro/ - aici gasesti si o lista a unor dealeri si service http://www.autolada.ro/ S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: Importator / showroom Lada ... Mutumesc pentru raspuns- stiam de ei. La primul mentionat de tine, mi s-a spus ca nu mai aduc nimic - afacere inchisa! Cel de-al doilea e disparut de un an de zile - un tepar; a fost dat si la tv un reportaj despre el. La Oradea nu raspunde nimeni la niciun telefon! Idem la Brasov. Cel din Mogosoaia mai face doar service. Editat Noiembrie 16, 2011 de tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... http://www.niva4x4.ro/ Nu stiam de ei, multumesc! Am sa-i sun - sa vad ce si cum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... ce anume te-ar interesa ? In principiu un Chevrolet Niva, caci am stat in el si mi-a placut mai mult decat Niva! Ciudat insa, pe Autovit nu apare nici la categoria Lada, nici la Chevrolet! Vroiam sa vad si o Niva in 5 usi - de aceea cautam un dealer / showroom. Daca stiti cumva vreunul "in viata", va rog sa-mi spuneti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Astia de care ziceam eu au cateva expuse. Din cate imi aduc aminte cand am trecut ultima data pe acolo aveau si in 5 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Salut .Tinene la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Incearca sa iei legatura cu userul Niva de pe forum. Poate te poate ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Multumesc pentru recomandare! L-am sunat si pe el, da' n-a raspuns; mai incerc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Pe la Chisinau te-ai duce? http://niva.md/ro/dealers La ei in oferta am gasit Chevrolet Niva S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Vrei o niva noua?Stiu o firma de leasing care are cateva bucati fabricatie 2006-2007 km putini pret accesibil undeva pe la 3500-4000 euro. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Vrei o niva noua?Stiu o firma de leasing care are cateva bucati fabricatie 2006-2007 km putini pret accesibil undeva pe la 3500-4000 euro. Vrei sa ne dai si noua adresa lor? Sau o adresa de net? Multumim anticipat "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Vrei o niva noua?Stiu o firma de leasing care are cateva bucati fabricatie 2006-2007 km putini pret accesibil undeva pe la 3500-4000 euro. Multumesc pentru bunavointa, dar ma feresc de masinile la care nu cunosc propietarii si / sau istoricul lor. In plus, fata de leasing si tot ce tine de el ... am repulsie - idem la politica si politicieni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Pe la Chisinau te-ai duce? http://niva.md/ro/dealers La ei in oferta am gasit Chevrolet Niva S-auzim de bine Apreciez faptul ca vrei sa ma ajuti, si-ti multumesc! Da, stiu ca la ei se gaseste, dar prefer o "afacere la nivel local". Sau - mai degraba - ma duc / incerc la Ruse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Am cochetat si eu cu ideea de a-mi cumpara o Niva noua. Prin septembrie am investigat si am sunat. Singurul importator care mi s-a parut de incredere si mi-a raspuns, a fost cel de la Oradea. Raspunsul a fost dezamagitor : nu se mai importa pt ca RAR-ul nu a omologat masina ca fiind EURO V . Din ce spunea importatorul respectiv, a rezultat ca nimeni din Romania nu va mai importa Niva noua. Firma de leasing la care gasesti Nive recuperate sunt TBI Leasing si EFG Leasing. Nu-ti recomand pt ca starea masinilor este sub-deplorabila. Am fost si le-am vazut. Din una verde care arata bine la caroserie, a sarit un mare sobolintozaur cand am deschis capota, iar in interior arata de parca dormise acolo intreaga oaste otomana. O solutie interesanta este sa cumperi o niva din Bulgaria, sau un model mai accesorizat din Grecia, unde inca se vand cu succes. In bulgaria sunt si mai ieftine decat erau la noi, si sunt omologate EURO V : http://www.lada.bg/en/niva-price.php Eu am luat legatura cu bulgarii, au fost extrem de amabili, mi-au oferit o masina de pe stoc, cu accesorii interesante (bullbar, praguri, jante aliaj, proiectoare, kit caroserie, troliu manual ) la pretul de 8000 EUR toate taxele incluse . Nu am mai dat curs ofertei din cauza lipsei lichiditatilor, iar finantare pt leasing extern cam greu si cu dobanzi aberante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Am cochetat si eu cu ideea de a-mi cumpara o Niva noua. Prin septembrie am investigat si am sunat. Singurul importator care mi s-a parut de incredere si mi-a raspuns, a fost cel de la Oradea. Raspunsul a fost dezamagitor : nu se mai importa pt ca RAR-ul nu a omologat masina ca fiind EURO V . Din ce spunea importatorul respectiv, a rezultat ca nimeni din Romania nu va mai importa Niva noua. Firma de leasing la care gasesti Nive recuperate sunt TBI Leasing si EFG Leasing. Nu-ti recomand pt ca starea masinilor este sub-deplorabila. Am fost si le-am vazut. Din una verde care arata bine la caroserie, a sarit un mare sobolintozaur cand am deschis capota, iar in interior arata de parca dormise acolo intreaga oaste otomana. O solutie interesanta este sa cumperi o niva din Bulgaria, sau un model mai accesorizat din Grecia, unde inca se vand cu succes. In bulgaria sunt si mai ieftine decat erau la noi, si sunt omologate EURO V : http://www.lada.bg/en/niva-price.php Eu am luat legatura cu bulgarii, au fost extrem de amabili, mi-au oferit o masina de pe stoc, cu accesorii interesante (bullbar, praguri, jante aliaj, proiectoare, kit caroserie, troliu manual ) la pretul de 8000 EUR toate taxele incluse . Nu am mai dat curs ofertei din cauza lipsei lichiditatilor, iar finantare pt leasing extern cam greu si cu dobanzi aberante. Iti multumesc pentru raspuns, am aflat lucruri noi si interesante! Dupa cum am mai mentionat - in cazul meu - firmele de leasing ies din discutie! Sa-si cumpere singure - sau sa-si vanda intre ele - masinile pe care le au in parcuri ! Sau sa se spele cu ele pe cap! Din punctul meu de vedere atat bancile cat si firmele de leasing trebuiesc ignorate - reprezinta un etalon de nesimtire! Te-as ruga sa-mi spui cu care din dealer din Bulgaria ai luat legatura. Vroiam sa-ti raspund pe PM, dar m-am gandit ca poate mai sunt si altii in situatia mea, si e mai bine sa afle si ei. Oare ce implica faptul ca la noi nu sunt omologate Euro 5? Cam ce taxe ar fi la inmatriculare in acest caz? In alta ordine de idei, si pe contopistii aia de la RAR ce i-as mai trimite undeva ...! Masini care afara sunt catalogate intr-o anumita clasa de poluare, la noi in cele mai multe cazuri sunt declasate cu cel putin o treapta, pt. ca ai nostrii sunt mai destepti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Iti multumesc pentru raspuns, am aflat lucruri noi si interesante! Dupa cum am mai mentionat - in cazul meu - firmele de leasing ies din discutie! Sa-si cumpere singure - sau sa-si vanda intre ele - masinile pe care le au in parcuri ! Sau sa se spele cu ele pe cap! Din punctul meu de vedere atat bancile cat si firmele de leasing trebuiesc ignorate - reprezinta un etalon de nesimtire! Te-as ruga sa-mi spui cu care din dealer din Bulgaria ai luat legatura. Vroiam sa-ti raspund pe PM, dar m-am gandit ca poate mai sunt si altii in situatia mea, si e mai bine sa afle si ei. Oare ce implica faptul ca la noi nu sunt omologate Euro 5? Cam ce taxe ar fi la inmatriculare in acest caz? In alta ordine de idei, si pe contopistii aia de la RAR ce i-as mai trimite undeva ...! Masini care afara sunt catalogate intr-o anumita clasa de poluare, la noi in cele mai multe cazuri sunt declasate cu cel putin o treapta, pt. ca RAR este mai destept - si este stat in stat] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Scuze de raspunsul intarziat, nu prea verific aria Niva, poate mai bine era sa-mi dai PM. Am pus in mesajul meu initial linkul dealerului. Te duci la contact si ai mail si telefoane ale sediului din Ruse, dar si alte sucursale. La noi nu se pot importa masini noi care nu sunt Euro V din spatiul extra-comunitar. Plus ca daca s-ar importa ar fi si taxe vamale mari si taxa de inmatriculare pe masura. Nu ar mai renta. Asa ca poti sa o cumperi linistit din BG sau Grecia, dar daca vrei sa o inmatriculezi in Romania, va trebui sa accepti taxa de inmatriculare aferenta EURO IV (sau III). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Importator / showroom Lada ... Multumim de raspuns ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate