Vizitator nanuk Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 stiu k mai este ceva timp,dar intreb : noi,bucurestenii si limitrofii,mergem tot la copii? pt k exista posibiliatea strangerii unei cantitati mai mari de jucarii si o sa cam arat a bou dk vin cu ele in bena si noi mergem la caminul de batrani . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE tot jucarii si hainute si chestii d-astea am si eu. ziceti cand si unde sa vi le aduc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Parerea mea, bazata pe experienta multor Actiuni Umanitare si a diverselor situatii intalnite in decursul derularii acestora... :roll: Personal optez tot pentru copii : -ei reprezinta viitorul -nu sunt vinovati cu nimic pentru situatia in care se afla -e bine sa le dam o sansa la inceput de drum in viata -au un proiect concret -sponsorii si colaboratorii nostrii traditionali doresc in continuare sa sustina acest proiect -cei de acolo stiu sa gestioneze in mod corect ajutoarele umanitare Nu vreau sa ma duc intr-un loc in care : -duc undeva niste alimente, oamenii aceia mananca 3 zile / maxim o saptamana si in ce mod le-am schimbat viata lor in bine ???...peste o saptamana ei se afla exact in aceeasi situatie deplorabila ca si inainte de venirea noastra -batranii de azi sunt copii si tinerii de ieri, cei care au sustinut sistemele trecute si actuale care le-au ruinat viata si i-au adus in starea actuala; daca stiti batrani care o duc rau si au luptat in rezistenta din munti contra sistemului sau au suferit prin puscarii politice ca opozanti ai sistemului sunt primul dispus sa le acord ajutor -faza ca toata lumea a fost membra de partid sau ca sistemul i-a obligat pe toti sa se supuna, nu tine, au existat destui oameni care au avut coloana vertebrala si au demnitate si acum ( cati au mai ramas...) -nu vreau sa merg intr-un loc unde lumea se bate pe ajutoare si aceste ajutoare scot animalitatea din om -nu vreau sa merg intr-un loc unde autoritatile locale de acolo sa-si faca capital politic pe spinarea CLUB 4X4 Plecam de la premiza ca "daca-i dai unui om un peste se va satura o singura data, daca-l inveti sa pescuiasca se va satura toata viata..." Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE s-a stabilit atunic,copii vor fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Data propusa pentru Actiunea Umanitara de Sfintele Pasti : -sambata 19 aprilie 2008, cu o saptamana inainte de Sarbatoarea propriuzisa Motivul : -nu are rost sa facem pe 26, deoarece ne vom lupta la activitatea de cumparare a celor necesare de la Metro cu romanii care inteleg ca de Paste vine Razboiul Atomic si trebuie sa devalizeze supermarket-urile... :P -ne vom confrunta cu cei care au inteles ca de Pasti, Isus le-a spus, mancati si beti pana cadeti pe spate... :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE nanuk prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Lista cu persoanele dispuse sa participe la Actiunea Umanitara de Pasti a CLUB 4X4, din data de sambata 19 aprilie 2008 : -nanuk -svejk -Dragos Georgescu / IBM Romania -trooper -niros05 -koala -redscarlet -baciudibaciu -niku iorga -gepetto -semaca -RZV -... -... -... -Mugur si Ligia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Invitatie la Actiune Umanitara de Pasti Asociatia sportiva CLUB 4x4 alaturi de Forumul http://www.club4x4.ro au placerea sa va invite, sa participati / sa va implicati la Actiune Umanitara pe care am initiat-o cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. Aceasta actiune va avea loc pe data de sambata 19 aprilie 2008 in localitatile Valea Screzii si Valea Plopului, din judetul Prahova, undeva dupa Valenii de Munte, la aproximativ 100 km de Bucuresti. Beneficiarii acestei actiuni sunt cei 200 de copii, orfani, abandonati si copii alaturi de mame abuzate, care formeaza aceasta comunitate.Copiii aflati in acest asezamant sunt de la sugari la adolescenti, fete si baieti.Acest asezamant este o initiativa privata a Parintelui Nicolae Tanase / Fundatia PRO VITA si se sustine exclusiv din donatii si voluntariat, fara ajutor de la autoritatile statului. De-alungul timpului au trecut prin acest loc peste 1000 de copii.Acesti copii primesc cazare in conditii decente, hrana, asistenta medicala, educatie, sunt sustinuti in toate formele de invatamant, sunt ajutati sa se integreze social.Pe langa toate acestea sunt crescuti in morala crestina, li se dezvolta si cultiva anumite trasaturi morale si de caracter pentru a deveni niste buni cetateni si buni romani. Asociatia sportiva CLUB 4x4 si Forumul http://www.club4x4.ro, fondat si sustinut de aceasta asociatie, se implica in proiecte sociale, actiuni umanitare, voluntariat etc. Actiune Umanitara de Paste, din data de sambata 19 aprilie, anul curent se inscrie pe aceasta linie. Orice ajutor este bine venit in produse sau bani.Cu fondurile rezultate din donatiile personale ale membrilor clubului, forumului, precum si alte persoane fizice si juridice, se vor cumpara diverse bunuri necesare celor de acolo, respectiv : rechizite, televizoare, boilere, calorifere, medicamente, detergenti, fulare, caciuli, manusi, diverse alte produse, bunuri de consum sau de folosinta indelungata, absolut necesare copiilor aflati in colonia de la Valea Screzii si Valea Plopului. Va exista o transparenta totala asupra gestionarii bunurilor si fondurilor adunate in cadrul acestei actiuni.In urma actiunii se vor face filme si poze care vor ilustra la modul concret cum s-a derulat aceasta activitate. Toti sponsorii, donatorii si participantii vor primi ulterior un DVD cu imagini si filmulete de la Actiunea Umanitara, precum si diplome de multumire din partea Asociatiei Sportive CLUB 4x4. Daca sunteti dispusi sa sustineti, sa va alaturati sau doriti lamuriri suplimentare vis-a-vis de acesta actiune ne puteti contacta la telefon : -0727314777 Ligia Popescu -0728311777 Mugur Nicolae sau e-mail : mugur@club4x4.ro Va multumim anticipat pentru intelegere si va asteptam cu drag, Mugur Nicolae - CLUB 4X4 Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE merg si eu. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Mugur poate ai dreptate privind locaÅ£ia dar, am observat că în zona respectivă sunt multe persoane care le duc diverse lucruri. Nu era mai interesant să găsim un loc unde sunt copii ÅŸi care nu sunt aÅŸa de mult ajutaÅ£i ? Cînd le-am dus medicamentele, în cabinetul medical se găseau destul de multe produse farmaceutice, drept dovadă că deÅŸi le-am lăsat telefonul pentru a ne suna în caz că le trebuie ceva nu am primit nici unul. Aceasta este o părere de a mea . Dacă se merge acolo să-mi dai totuÅŸi telefonul lor, cel mai bine al asistentei ca să vedem exact de ce au nevoie. Deci venim ÅŸi noi. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE eu nu cred ca pot sa vin din cauza de bebe. Daca aveti nevoie de carat lucruri voluminoase va dau camioneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE 1.Sorine, nu te-au sunat, deoarece au bun simt si nu au vrut sa te deranjeze... 8) :grin: 2.Toate ajutoarele care ajung acolo si prisosesc, sunt ulterior distribuite in satele invecinate; ei cunosc exact situatia de acolo si ce necesitati sunt... 3.Sorine, tu de fapt vrei numarul de telefon al asistentei de acolo, ai auzit ca e nemaritata si vrei sa faci furori cu noile tale tricouri CLUB 4X4 - reteta sigura pentru a cuceri o femeie... :roll: :banana :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Vine si koala ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE 1. Moi aussi. 2. Cel mai corect ar fi 50%-50%. Adica si copii si batrani. (Pana una alta, pe mine bunicii m-au educat si in mare parte datorita lor sunt aici. Si imi lipsesc enorm. Macar pentru iluzia ca fac ceva bun pentru ei si consider ca ar trebui sa ma gandesc si la batranii care mai traiesc si sunt lasati de izbeliste. Si inca un argument este acela ca si noi vom fi batrani... 3. @ Mugur Nici batranii actuali (tinerii de alaltaieri) si nici noi nu am ales unde sa ne nastem sau in ce "epoci"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: UMANITARA PASTE Vin si eu cu KTR-ul 320 :B .pentru initiativa ! :1 :10 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: UMANITARA PASTE contati si pe mine...dak nu pot veni, o sa ajut cu ce pot :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: UMANITARA PASTE M-AM INSCRIS SI EU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: UMANITARA PASTE Mugur , cînd este glumă este glumă dar, acum nu este cazul. Deci eu am discutat foarte clar ÅŸi cred că v-am spus ÅŸi vouă, că am convenit cu asistenta să mă sune deoarece eu merg cam lunar la BraÅŸov ÅŸi o iau pe Cheia, deci nu este greu pentru mine să trec pe la ei ca să le duc cîte ceva. De obicei cînd discut ceva pentru sănătatea omului sunt cît se poate de serios ( chiar dacă par cîteodată ne ) ÅŸi pun suflet. Dacă mă durea undeva le duceam cîteva lucruri care nu ÅŸtiu dacă le trebuiau. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: UMANITARA PASTE Sorine, se rezolva Omule, nu-ti face probleme; sanatosi sa fim !... :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: UMANITARA PASTE Vine si dom' Semaca! sa vad cu ce pot ajuta mai bine. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: UMANITARA PASTE :hi Timpul se scurge implacabil.Detalii pentru buna desfasurare a acestei actiunii avem ? Sincer chiar si simpla repetare a actiunii de Craciun ar fi OK { metro baneasa,cumparaturi plecare... } Asa cum am zis vin cu atelajul din poza ptr a putea cara cele cumparate baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: UMANITARA PASTE Incerc o sugestie...daca nu va pare buna va rog a ma ierta...de ce nu mergeti la hipermarketurile de genul carefour, cora, eventual kaufland sau bila sau chiar metro sau selgros ca sa va sponsorizere in produse ce ei le comercializeaza pentru aceasta actiune....ma gandesc ca nu au sa refuze astfel de initiativa mai ales in perioada sfintelor sarbatori de paste.... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: UMANITARA PASTE Vlad ! hipermarketurile sunt niste colosi fara sentimente pentru care o astfel de actiune ar fi nesemificativa din punct de vedere financiar . In ce priveste sentimentele sunt inexistente. Noi suntem oameni simplii si dam fiecare cu bucurie ce avem si putem fara ganduri ascunse { gen reclama sau acumularea de capital politic } doar din dorinta de a face o bucurie unor oropsiti si de a vedea bucuria in ochii acelor copii . Priveste cu atentie fotografiile facute la actiunea similara de CRACIUN. Priveste ochii acelor copii si cred ca vei intelege Sa nu te superi pe mine baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: UMANITARA PASTE 1, am vreo 150-200 de carti mai vechi. biblioteca pentru toti (anii 50-60), secolul 20, diverse. in total e vorba cam de vreo jumatate de metru cub. (hihi, ce unitate de masura am la cultura) fac trebuinta la valea plopului sau le bag la maculatura? imi trebuie un raspuns azi, ca sa stiu ce fac. cartile sunt intr-un loc din care trebuie fie sa le iau maine-poimaine, fie sa le duc la maculatura, trebuie sa eliberez un spatiu. daca le iau, nu-i bai ca le aduc la mine si le pot tine 2-3 saptamani sau cat o fi in niste saci, numai sa stiu ca trebuie..... 2, am sa mai contribui cu niste jucarii si hainute si ce mai gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Re: UMANITARA PASTE @ baciudibaciu nu e cu suparare doamne fereste...era doar o idee...ma gandeam ca se poate profita de acesti ,,colosi fara sentimente,, lansandu-le ideea ca le face bine la imagine...iar copilasii de acolo ar fi avut ca rezultat ceva mai multe produse .....era doar o idee.... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate