Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

UMANITARA PASTE

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Re: UMANITARA PASTE

Mugur, suna-l pe colegul meu Costel Iordache. Eu am apucat sa-i spun cateva cuvinte despre actiune inainte de a pleca din Bucuresti. Daca nu ai telefonul lui ti-l pot da eu.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Salutare Oameni Buni,

1.in primul rand imi cer scuze pentru raspunsurile date cu intarziere... :pr

2.am luat legatura cu Parintele Tanase de la Valea Plopului si am aflat care sunt prioritatile momentului actual pentru copii de acolo.

3.au fost contactate firme si persoane caritabile dispuse sa sprijine Actiunea Umanitara de Paste a CLUB 4X4.

4.multumim mult tuturor celor care si-au oferit ajutorul si disponibilitatea pana acum si in continuare...

Logistica Actiunii :

-toate ajutoarele care se strang pot fi aduse in dimineata zilei de sambata 19 aprilie 2008 la Metro Baneasa, ora 06.00-06.30.Cine nu are unde sa le depoziteze ma poate contacta si vom gasi o solutie rezonabila...

-in dimineata zilei de 19, atunci cand ne strangem vom face o lista publica cu banii donati si vom vedea ce suma se strange.

In functie de acea suma vom face cumparaturi necesare copiilor de la Valea Plopului.

-sper ca pe la 09.00-09.30 sa putem pleca spre locatia Actiunii

-dupa ce terminam acolo poate ne dam putin pe coclauri in zona sau mergem pe drumul acela in continuare, poate ne ghideaza trooper... :roll: 8) :grin:

-la sfarsit, in drum spre casa ne putem opri sa mancam tot la Taverna Romaneasca, la fel ca data trecuta... :grin:

In mare cam asta e planul... :roll:

Lista celor care vor sa sustina Actiunea Umanitara de Paste a CLUB 4X4 la Valea Plopului :

-nanuk

-svejk

-Dragos G.

-trooper

-niros05

-koala

-redscarlet

-baciudibaciu

-niku iorga

-gepetto

-semaca

-RZV

-boma

-aztec

-...

-...

-...

-Mugur

S-auzim numai de bine,

Mugur... :h5 :c

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

revin cu intrebarea: avand in vedere ca acum chiar n-am masina (de ce e mai complicat nitel) si am niste carti, haine si jucarii de dat, cum procedam? chestia e ca n-am saci de rafie, sunt bagate in pungi d-alea de gunoi, nici macar foarte groase...

azi pe seara sau maine cel tarziu mai produc o mica transa de hainute, asadar, de maine seara astept pe cineva in iancului sa incarcam.

daca se poate.

cu multumiri,

andrei.

Link spre comentariu

multumesc frumos. chiar ar fi nevoie, dat fiindca vreo luna doua n-am sa am propulsor.

si n-as vrea sa fi strans degeaba toate alea. mai vin si maine si poimaine niste chestii adaugate la gramada, ar fi pacat sa nu ajunga und etrebuie.

foarte multumesc.

Link spre comentariu

maine seara cred ca am sa dispun de toata "marfa".

nemaiavand propulsor, m-as bucura daca cineva ar putea sa incarce de la mine din iancului aprox 1/2mc carti, vreo 3 saci (ma rog, echivalentul) cu haine, niste jucarii si o saltea de 90/190.

Link spre comentariu

Mai jos este o invitatie de participare la Actiunea Umanitara a CLUB 4X4 pe care a conceput-o unul din colaboratorii nostri pentru colegii sai.

Este vorba de domnul Adrian Gabor de la firma CYROM, caruia ii multumim si pe aceasta cale !

Link spre comentariu

Are cineva drum pe Calea Victoriei zilele astea (dimineata pana in ora 15?) sa dau si eu 100 ron pt actine?

Sau pe cine pot contacta in zona centrala?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Omule, locuiesti cumva in zona Titulescu/Angst ?

Ne putem intalni in zona, eventual dupa ora 15, daca atunci termini serviciul ?

Eu am biroul in apropiere...

Da-mi detalii/telefon pe PM...

Multumim de ajutor !... :h5 :c

Link spre comentariu

Nope.. in drmul Taberei, dar lucrez pe Calea Victoriei zona "Muzica". insa in jurul orei 15 pot ajunge oriunde.

-------------------------------------------------------------------------------

Lasa-mi un telefon pe PM, te sun in prealabil si vin maine in centru... :roll:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Domnii mei, scumpe doamne :grin: , numa' maine nu-i poimaine ... care e, pana la coada, ora si locul de intalnire ? ... a ramas la 06.30 - Metro Baneasa, asa cum aparea la inceputul topicului ?

... am 2 saci cu jucarii si hainute si mai pun 100 euro la pusculita comuna ... am famelie mare si remuneratie mica, dupa buget ...

Link spre comentariu

ma raliez la ce zice koala si completez cu 1/2 mc carti, vreo 3 saci de haine, unul de jucarii, un storcator de fructe, un covor si o saltea de 90/190 care asteapta la mine in camera.

care eu nu am masina adica am dar fara propulsor.

vorbesc serios, hai ca s-au strans si la mine chestii si NU AM CU CE SA LE TRANSPORT!

cum procedam?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare