Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

buna la toate

Guillermo

Postări Recomandate

Buna ziua prieteni de 4x4. Numele meu este Guillermo. Sunt din Tandil, Argentina. Manejosu limba cu un traducător, deşi este foarte dificil pentru mine. Acum cateva luni am cumparat visul meu cel mai drag ... un ARO 243. Pentru gustul meu cel mai bun vehicul pentru aventură. I complet restaurat şi a vrut să ştie cum pentru a posta un mesaj nou să cumpere un parbriz (ARO 243). Aştept răspunsul dumneavoastră. Cu deosebită consideraţie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: buna la toate

http://www.autopasion18.com/HISTORIA-ARO.htm

1-ARO mea este anul 1996 - 243 LPG model, parbriz este curbat, nu plat ca modelul 243 în 1988.

2-ARO meu este anul 1996-model 243 LPG, ti parbrizul este bombat, nu este la fel de model 243 in anul 1988.

Mulţumiri

care traducerea este corectă? 1 sau 2 (1-traductor "el pais")

ca traducerea este corecta? 1 sau 2 (2-traductor "babylon")

Link spre comentariu

Foarte curios sunt si fara suparare :hw, dar cum a ajuns masina tocmai acolo? Adica in Argentina...a trecut oceanul :pl1 sau :shrk :ha:

Foarte misto! Sa te bucuri de ea.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Offtopic @symy139

" Existau pe piaţa din Argentina doi importatori, care distribuiau maşinile ARO în toată ţara. La un moment dat, se aflau pe piaţa auto din Argentina peste 800 de autoturisme marca ARO."

ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce
Link spre comentariu

Salut colegul din ARGENTINA.

Ne-ai dat pe spate cu ARO-ul tau tocmai acolo in Argentina. Esti cel mai TARE. Cum te descurci cu piesele? Pivoti,capete de bara,diferentiale,etc se gasesc in comert? Esti multumit de masina?ca noi am uitat de ARO ne-am dat cu alte (marci)mai consacrate care ne ustura la buzunare.

Scuze daca am deranjat pe cineva

Cristi.

Link spre comentariu

parbriz curbat cum doresti tu fabricatie 1996,nu ar fi problema cu bani problema este posta curierul care ajunge pana in argentina sa nu ajunga cioburi,eu til pun dar este riscul tau sa nu ajunga cioburi, tu decizi acum,costa 100 euro sau 135 dolari este nou tipla decat sa il pui pe masina,dar dak il pui iti trebuie si cheder nou! sa nu iti ploua in masina parerea mea

Link spre comentariu

eu nu cred ca nu gaseste acolo fabrica de parbrize care face pe comanda gen buzau sau securit...Te duci acolo iti ia masurile la geam si curbura lui si vii peste cateva zile si ai geamul.

de Exemplu la Buzau gerom se pot face orice geamuri..

Modelul sa-l aiba.

deci bafta la cautari locale.

cel mai bine dacat sa astepti cai verzi pe pereti....din romanica.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

poate omul doreste originalul care este mai bun decat unul facut la comanda si poate nu ii reusete perfect pentru ca nu este foarte bine intr-o matrita facuta repete,inca odata tu decizi am parbriz nou,daca vrei ma anunti si imi dai adresa si eu iti dau un cont unde sa virezi bani!

daca mai ai nevoie de piese te pot ajuta cu orice pentru ca ma ocup cu dezmembrari aro si am orice!

Link spre comentariu

Buna ziua. Ma uit la posibilitatea de a aduce vamale căilor respiratorii şi lasă-mă în Argentina. Dacă puteţi face transfer prin parbriz şi trimiterea ar veni la tine. Fabricarea aici timp de greu, deoarece nu există nici o matrice. În ceea ce priveşte părţile fabricarea mecanice, eu nu pot inport multe părţi, o mulţime de bani. Suntem în contact.

Link spre comentariu

Guillermo, in ce limba ti-ar fi tie comod sa scrii ca sa nu trebuiasca sa traduci?

Buna ziua!. Aş dori să folosească limba spaniolă!. haha!. Dar gândire rezultate mai bune în engleză mai uşor. Deşi îmi place româneşti. Mulţumesc.

Link spre comentariu

In engleza poti scrie linistit, sunt destui colegi care stiu englezeste sau macar o inteleg. Cu spaniola e mai greu putin, dar sunt si vorbitori de spaniola cativa. Cum iti e tie mai usor :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

te gandesti si ma anunti

Hi Sorin!. :2drYes, I can bring the windshield (parbriz). I need to wrap it very well so it does not hurt. The package has to say GLASS. I need to tell me the value of airline shipping, because from here I find it difficult to know. I can write to my mail so I guillo_mendy@hotmail.com passes data to western union and I pass personal data. Thank you.

Guillermo.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare