badsykes Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Salut Am un Frontera 2.0i sport versiunea A.Cand urc o panta pe sosea nu foarte inclinata simt cu moare motorul.In general sunt la viteza 70-90km/s cand se intampla asta si in viteza a-5a.Cand urca pur si simplu se simte cu pierde din putere si se apropie de moarte.Eu nu ma pricep la mecanica foarte mult.Tata se pricepe.S-au schimbat bujiile si l-a relantii nu prea se aude uniform ci in valuri.Este ca si cum as activa aerul conditionat doar ca apare la intervale regulate. Caut pe cineva din Constanta care se pricepe la motoarele de Frontera. Masina e luata in aprilie.Avea 95000km la bord.Acum are 98500km.Au fost schimbate filtrul de benzina,uleiurile in motor, cutie, lsd si deasemenea (acum imi scapa cum se numeste) este o banda de cauciuc care leaga mai multe rotite la motor langa radiator si se schimbe pe la 60000km. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Moare motorul in panta Buna seara ! Banda aia de cauciuc ar trebui sa fie cureaua de la agregate, trapezoidala sau lata... Pana acum a mai facut treaba asta, sau abia acum a inceput sa-ti fie lene sa schimbi in jos, prin cutie ? Ca banuiesc ca a cincea, la 70 de kilometri la ora inseamna cam 1500 - 1600rpm, ceea ce e departe de ce ar trebui sa fie, ca e motor mic si amarat... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) Re: Moare motorul in panta Salut Am sesizat la drum lung la mai multe pante pe sosea.Asta inainte sa schimb bujiile.Au fost schimbate si din cauza asta.Astazi am fost la Lukoil avea oferta Benzina 98 la acelasi pret cu cea de 95 si am facut fullu. Alaltaieri am mai schimbat si uleiul din puntea spate din lsd cu cel special de limited slip Motul 90 PA.Inainte pusesem un Castrol normal care nu era pentru LSD. Am facut astazi un drum mai lung de test si e mult mai fasneata si accelereaza mai usor si mai natural.Sa fie de la benzina de 98 sau ca de la uleiul de pe puntea spate care acuma face sa mearga puntea spate in parametrii.. Banda aia de cauciuc e un Continental drive belt lata cu sine asezata pe mai multe rotite.Oricum maine ma duc la offroad toata ziua si o sa vad mai exact schimbarile si cum se comporta. Editat Noiembrie 19, 2011 de badsykes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Moare motorul in panta Se prea poate sa fie de la LSD, cand e in sarcina iti face figuri. Incearca sa abordezi o panta cu a3a sa zic pe la 3000 de ture si accelereaza in blana, vezi daca se duce in viteza sau nu... Cam asa pateam eu inainte sa schimb uleiul in LSD si patesc si acum dar foarte rar. Cand face figuri, daca ii dau unpic mai tare si patineaza o roata, isi revine. Stiu ca am fost pe transalpina si in unele curbe ma chinuiam cu a1a! acu ceva timp am fost in teren si dupaia pe la Arges, unde urcam dealurile cu a4a! A si sa nu uit de vibratiile simtite cand luam curbe mai mari. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Moare motorul in panta Salut Revin cu putin feedback in urma offroad-ului.Acum pare mai ok la deal.Cel putin se mentine puterea cat de cat. Alte recomandari ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Moare motorul in panta Motorul invarte rotund ? Ai facut testul fiselor? Poate nu iti aprinde cum trebuie pe toate 4. Si la mine se simtea la fel pana sa imi fac motorul ceas. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Moare motorul in panta Salut Tocmai ca nu prea invarte rotund la relantii ci in valuri.O sa verific si fisele. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Moare motorul in panta Verifica pe fiecare fisa scoasa pe rand, daca merge mai prost sau la fel. Daca pe una merge la fel inseamna ca acolo este buba, si aici poate deriva ori de la injector ori de la scanteie (bujie, fisa sau lulea). Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Moare motorul in panta referitor la problemele tale..... 1 ai un motor destul de mic...care se simte bine la turatii mai mari 2 orice masina in panta...in vit 5-a da sa moara....din cauza raportului de transmisie 3 banda aia de caiciuc care misca multe rotite....ai grija cu ea...ca-ti poate produce neplaceri daca uiti sa o schimbi la timp(a nu se confunda cu,,,,,cureaua de distributie) 4 schimband bujiile ai imbunatatit aprinderea de aceea trage un pic mai bine 5 recomandabil ar fi sa incepi sa studiezi notiunile elementare de mecanica auto....nu de alta dar pe coclauri nu se gasesc service-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Moare motorul in panta Multumesc pentru raspunsuri.Am fost cu ea la un service si dupa verificari pare ca este la alimentare..O sa mai inlocuiesc temporar o piesa cu alta ca sa elimin variabilele.Revin cu feedback. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Moare motorul in panta Ce piesa este banuita ? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Re: Moare motorul in panta Salut Momentan o sa se schimbe temporar regulatorul de relantii ca sa-l scot din ecuatie.Gandul ne duce la alimentarea cu benzina.Va tin la curent. Salut si multumesc de idei. Personal cred ca problema cu scaderea puterii si relantiul neregulat este legata de avansul mic al sistemului de aprindere. In carte scrie ca acesta este controlat de computerul motorului. Aprinderea la X20se este electronica cu doua bobine, fara elemente de reglaj. Fenomenul cu mersul neregulat cred ca a aparut dupa schimbare curelei de distributie. Senzatia pe care o am ascultand motorul este identica cu cea de la motorul de dacie cand era avansul prea mic. Acolo era simplu - rotesti delcoul pana obtineai turatie maxima. Paradoxal distributia este la punctele de control. Aveti ideee daca se poate ajusta cumva momentul aprinderii? Editat Noiembrie 26, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Moare motorul in panta Sal,incearca sa verifici semnele,sau macar pe cel de la axa cu came.-desfaci o bujie (4,de ex)si tb sa fie pistonul la punctul maxim odata la 2 rotatii de la vibrochen.Punctul maxim il simti bagand o surubelnita foarte subtire si lunga,sau un electrod Ma gandesc ca ai semn pe roata dintata si pe plastic,dar daca plasticul nu mai e sau sunt mai multe semne pe el... Deci cand e la semn pe vibrochen,tb sa fie si ”la inaltime maxima..” Editat Noiembrie 29, 2011 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica aurelian Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Moare motorul in panta daca nu e motorasul de relanti,nu ar muri numai in panta ,atunci sorbul de benzina pompa nu sunt la locul lor,sau presiune benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Moare motorul in panta Si eu am avut buba cu pompa mea de benzina. Am cumparat una de cielo (80 ron si face aceeasi presiune), am gasit un mecanic dispus ca sa puna pumpa noua in cea veche (plutitorul la fronty este pe pompa) si merge de minune. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Moare motorul in panta Salut Multumesc pentru sugestii.Aveti idee daca din programul de service se poate seta avansul la aprindere dat de calculator ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Re: Moare motorul in panta Am reusit intr-un final sa gasesc o pista buna pentru problema mea..Am dat cu spray de debitmentru pe senzorul de debitmetru si acum acul de la turometru ramane stabil in relantii iar motorul e stabil si el...Am mers cu ea ceva km si e mai fasneata acuma...Sper sa ajute pe cineva ca e o problema pe atat de simpla pe atat de greu de depistat.. Editat Ianuarie 3, 2012 de badsykes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate