Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A inceput sa traga cam greu

Vizitator akraptor

Postări Recomandate

Vizitator akraptor

E drept ca merg cu Paju meu destul de rar. .

Dar parca nu mai trage cum tragea inainte. . Parca merge infranat. I-am reglat aerul, i-am pus si filtru KN, si tot asa merge. Nu reusesc de vreo 2 luni sa ma prind ce draqu are. O fi pierdut din compresie??! Carburatorul este curat.

Pajero 2600 benzina 1989.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A inceput sa traga cam greu

bujii, delcou, fise bujii?

Carburatorul e reglat bine? Degeaba e curat daca nu e reglat bine. A doua camera de amestec se deschide?

Link spre comentariu

Vizitator akraptor

bujii noi, o sa ma uit la fise din nou, a doua camera da se deschide, am curatat cablul ala. .

Link spre comentariu

Daca ai avea uzura mare la segmenti, uzura ce ar duce in mod normal la pierderea compresieu, motorul ar merge totusi bine. Un motor care consuma ulei, din cate stiu eu, merge bine din punct de vedere a puterii.

Ar fi interesant de facut verificari si la chiloasa (Magnum, am scris bine? ), mai precis la supape. Sa nu ai depuneri pe scaunele supapei si sa nu inchida bine.

Eu as opta totusi pentru o verificare temeinica a carburatorului si a elementelor de la aprindere.

Eu am un carburator care e cam dereglat. Merge de rupe dar sta greu la relanti. Plus ca si consuma cate o jumatate de rezervor la o iesire mai hard. :grin:

Link spre comentariu

hmm,cam greu de la distanta,in primulr rand,daca da rateuri? si unde? in carburator sau in evacuare?

Daca nu il iei la mana gospodareste:

-verifici compresiile cil

-verifici daca nu e sarita distributia(la motoarte pe benzina poate sari 1-2 dinti fara sa atinga supapa pistonul)

-verifici avansul static si dinamic(stroboscopic)

-carburator,jicler principal,nivelul benzinei in carb. sa fie optim,cuiul poantou(supapa de intrare in carburator sa inchida perfect)

-furtune si supape vacuumatice sa fie la locul lor(atentie la furtunul de vacuum pentru servo si la supapa one-way)

-sa nu primeasca aer fals intre carburator si chiulasa

-sa vina benzina in carburator cu presiunea optima

-sa nu fie infundat returul de la benzina

-filtrul de benzina

-sorbul din rezervor

Asta asa din mare,caci surprize pot aparea la tot pasul.

Intrebare?? cum sta cu consumul cand nu trage?

Succes!

Pajero
Link spre comentariu

Vizitator akraptor

la relanti sta bine. Am sa verific supapele. De consumat consuma cam 16-17. Am verificat si cablul de accel. Se simte la modul ca ii dai pedala si abia dupa un timp reactioneaza cam cum ar trebui. .parca e infranata. Are clar o pierdere de putere. E ok daca dau cu WD40 pe fise? Si delcoul pare ok. Am iesit pe la 3 dimineatza pe la Ikea si i-am dat cat am putut. Ajunge greu la 120 la ora. Mirosea si a gaze destul de mult. (e drept ca am inca prelata, care e putin rupta in spate).

Link spre comentariu

...Se simte la modul ca ii dai pedala si abia dupa un timp reactioneaza cam cum ar trebui. .parca e infranata. ...

Eu cred ca e totusi din carburator. Poate e prea multa benzina in amestec.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare