szk72 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) salutare, dupa ce am avut un samurai inmatriculat in BG, am gasit o ocazie' si am reusit sa achizitionez unul inmatriculat in Ro. am ramas placut surprins sa constat ca am nimerit un samurai foarte bine conservat, desi este fabricat in 1988 nu are rugina la podea, nu a avut pana acum interventii de tinichigerie, singurul loc unde are rugina este la aripile din spate deasupra tompoanelor de la bara in rest ff curata. intentionez totusi sa-i dau jos overfenderele pentru a igieniza zona aceea sensibila si eventual sa-i fac o vopsitorie totala in momentul de fata masina are cercei modificati in fata si cercei originali pe spate, intrebare : ce modificari trebuie sa fac pentru a putea avea cercei modificati si pe spate si unde gasesc asa ceva? :tk si cateva foto cu utilajul.. Editat Noiembrie 20, 2011 de Astral Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: din nou sami Masinuta asta e dragoste curata si pentru mine. E ceva clasic, frumos, fara varsta. Felicitari. 1 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate