Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diagnoza si ChipTuning - o afacere rentabila ?

AdrianKTM

Postări Recomandate

Buna seara, sunt Adrian, student anul 2 la Autovehicule Rutiere, si de aproximativ 3 luni m-am lasat de tenis de masa, sport din care am castigat ceva bani facand in regim de performanta, iar acum as dorii sa imi fac o mica ,,afacere" mai mult de subzistenta pe perioada facultatii si a masterului. Vin cu o intrebare pentru cunoscatori. Se pot face bani cat sa te intretii in Bucuresti din diagnoza auto si ChipTuning? Din ce altceva as putea face un ban cinstit fara a-mi ocupa toata ziua tinand cont ca mai am si facultatea de care vreau sa ma tin serios? Investitia in asa ceva nu este tocmai mica, un Bosch KTS 670 ajunge si la 8000 de euro dar pana la urma mai greu dar pot gasii fondurile necesare, doar sa ma pot descurca din asta. Credeti ca merita?

Cu tot respectul,

Adrian Crisan!

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diagnoza si ChipTuning!

Tinand cont ca deja din ce in ce mai multe service-uri auto au propriile lor aparate si soft-uri de diagnoza, e cam greu ca sa faci tu afacerea asta asa de unul singur iar pt chiptunning o sa ai nevoie si de alte scule in afara de KTS.

Link spre comentariu

Poti sa faci diagnoza si sa castigi si bani din asta dar sa o faci pe marci sau grupuri de marci si cu tester dedicat. O afacere buna e cu VAg-com-ul pentru VW. O interfata de diagnoza clonata costa pana in 100 de euro si informatii despre folosirea ei gasesti pe net. O sa inveti sa o folosesti i vreo 6 luni de zile.

Daca esti interesat de un job chiar si part-time si esti talentat da-mi un telefon pe 0747..099.009 si poate iti fac o oferta sa lucrezi la mine in service .

Link spre comentariu

Stiu ca pentru ChipTuining nu imi este de ajus KTS-ul, am cunostiinte de ChipTuninig si multumesc foarte mult pentru oferta de angajare, daca nu ma voi hotara asupra unei investitii in urmatoarele zile voi revenii cu un telefon. Iti multumesc foarte mult si mai astept pareri daca mai are cineva timp si cunostiinte legate de asta!

Revin cu o editare. Merita o statie ITP si un magazin de piese auto intr-un oras cu 22.000 de locuitori? Statia o pot achizitiona la un pret foarte mic, aparatura este din 2008, persoana care detinea statia are acum un service auto in alta locatie si mi-a facut oferta. Merita investitia, dar cu precizarea ca voi avea un inspector ITP angajat, eu ne putand locui in acel oras pana la terminarea facultatii?

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut,

pana la urma ai inceput afacerea Diagnoza si ChipTuning ? Sunt curios cum te descurci.

Bafta

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: Diagnoza si ChipTuning - o afacere rentabila ?

Salutare. Daca ma poate ajuta cineva cu interpretarea unei diagnoze auto pt opel astra g, va rog sa ma anuntati pe privat si sa imi lasati si un mail, ca sa o pot trimite acolo.

Multumesc anticipat.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare