Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lanturi

yo2bt

Postări Recomandate

Multumita lui Koala si lui Oresti, am lanturi adevarate pentru offroad.

Deocamdata le-am pus in varianta "demo", dar peste cateva zile sper sa va impartasesc impresii de la "fata locului"... :h5

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Re: lanturi

Lanturile acestea au fost aduse de Oresti ( thanks man ! ) din America si am luat fiecare cate 2 perechi ( avem 4 bucati, pentru toate rotile ) ... sunt insa extraordinar de grele, au aproximativ 10 kg / bucata, iar Oresti a zis ca in viata lui nu se mai baga la asa ceva ... intr-adevar, coletul ce continea cele 8 lanturi ( 4 ale mele si 4 ale lui Adi ) a fost ceva infiorator de greu ...

... inca o data, multumiri lui Oresti pentru disponibilitatea aratata ! ...

PS : ... eu le iau cu mine la proxima intalnire, le "incalt" chiar daca nu va fi noroi, doar sa le vad montate :-P ...

Link spre comentariu

Bine ca nu ne-a tunat prin cap sa luam si pentru roata de rezerva... :P

Koala, nu-i bai ca-s grele... La cat cantaresc autobuzele noastre, ce mai conteaza 40 de kile in plus. :h5 N-ai vazut ce lanturi grele poarta taganii ? ... si inca la gat.

Link spre comentariu

Acu' sa va povestesc... ce si cum e cu lanturile... in noroi.

Cauciuturile MT, troliul, sufele, stiam ca sunt principalele dotari ca sa poti aborda un traseu mai hard.

Astazi mi-am dat seama ca lanturile sunt cele mai de pret accesorii pentru noroi.

Am planuit de ieri o iesire, impreuna cu Bucur si cu Soimu, cu scopul de a testa lanturile. Urma sa mergem cu 3 masini. Fiind o zi din mijlocul saptamanii, planul nostru nu s-a prea potrivit, Bucur avand o intalnire importanta de afaceri. Eu si Soimu am hotarat sa-l lasam pe Bucur la afacerile lui, si s-o comitem.

Cum planul cu 3 masini a cazut, am plecat cu una... patrolul meu. Daca nu aveti lanturi, sa nu faceti niciodata asa... :no

Am ales un traseu pe care am mai fost in urma cu vreo doua luni cu patrolu' incaltat cu BFG-uri. Era dupa ploaie si atunci, dar parca noroiu' nu era asa de lipicios. In zona respectiva e un noroi mai "special". Parca-i amestecat cu aracet... :grin:

Soimu poate sa va povesteasca mai multe despre acele locuri.

De data asta, cu lanturile, nu am avut nici o problema, in locurile unde ma troliam la greu cu tot cablul de pe tambur si cu sufa de prelungire de 20m.

Veteranii offroad-ului, sunt convins ca au incercat lanturile in noroi. Pentru mine, novice, a fost o experienta fantastica. E drept ca si lanturile sunt "sanatoase" si se fixeaza extraordinar de bine pe cauciucuri. Intra intre crampoane si nu se mai misca de acolo.

Se monteaza foarte usor, cu conditia sa o faci inainte de a intra in noroi. Se demonteaza si mai usor, cu conditia sa fii iesit din noroi. :lol: Cred ca intotdeauna cele doua conditii pot fi indeplinite...

Cer iertare daca nu voi reusi in seara asta sa pun pozele demonstrative... O voi face cu siguranta maine.

Link spre comentariu

exact modelu asta am si eu 2 seturi (4 buc)

eu le-am luat de la un magazin cu piese pentru camioane, tractoare etc. (intersectia soseaua de centura cu starada care duce la stefanesti)

au fost mai lungi ca de... erau de camion dar le-am scurtat cu flexu. parca 5-6 milioane setu de 2 buc.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Wow, da' stiu ca v-ati noroit ceva ! ... foarte "hotarate" arata lanturile ... de abia astept sa le incerc si eu ...

Link spre comentariu

La Sibiu eram printre putini care nu aveau MT-uri, deci nici o sansa sa fac fata pantelor cu noroi. Punand lanturi numai pe spate am urcat relativ usor dealul unde se cam chinuia lumea chiar si cu MT-uri. Super faine lanturile voastre. Eu am lanturi de mall dar daca sunt puse corect merg si astea. Am facut in decembrie un traseu intreg numai cu lanturi, (80%noroi, restul zapada) plus acum ceva drum si la Garbova, inca rezista. Oricum lanturile au un loc permanent in masina mea o fi iarna sau VARA!

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Multumesc Kato.

Poate veniti si voi, si punem de-o iesire prin jurul Aradului.

asta chiar am vorbit-o cu soimu si cu yo2lzp !

abia asteptam sa facem echipa mare ! :h5

tinem legatura !!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

de mers, merg f f bine

o portiune a fost clar de testare, e vorba de o panta de lut tare, in care cauciucurile nu se infig deloc si un simez sau tactor are sanse daca nu se rupe ritmul, un bfg sau cross nu are nici o treaba

deci acea panta cu lanturi a fost fara nici o problema.

cei care au bf si ies pe teren, neeaparat sa luati cate un set macar, pt periade de timp cu noroaie mari

zic eu ca un bf si un set de lanturi e mai bine decat un simex tot timpul, pt o masina de tura

oricum, masina a mers exact ca pe senile

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare