Vizitator pabibabum Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: lanturi mare grija cu aceste lanturi transversale ca sunt foarte agresive.!!,iar cine v-a avea cel mai mult de suferit ???Coroana si pinionuuuul.In rest nu prea mai axista obstacole pt. ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi scuze ca redeschid acest topic dupa o perioada lunga de inactivitate, insa obiectul discutiei se afla in interesul meu. vreau sa-mi cumpar unu sau doua seturi de lanturi pentru defenderul meu. dimensiunile cauciucurilor ce le am acum sun 235/85R16. as dori sa achizitionez ceva lanturi mai de calitate si mai rezistente decat se gasesc prin hypermarketuri sau benzinarii. poate vreunu dintre utilizatori sa ma indrume catre un loc unde pot gasi lanturi bune in cluj, sau eventual ce si de unde as putea achizitiona din strainate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi incearca la ATP-EXODUS....ei au lanturi PEWAG....mai scumpe dar mult mai bune calitativ decat cele din supermarket Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi multumesc pentru recomandare, o sa le fac o vizita saptamana ce vine. as mai avea o mica nelamurire: ce imi recomandati intre lanturi tip romb sau tip scarita? pe ce tipuri de suprafere difera aderenta? exista vreun avantaj sau dezavantaj intre cele 2 tipuri? din cate am vazut pe acest topic pe noroi au mers foarte bine lanturile tip scarita, si personal am folosit tot tip scarita pe zapada, si am fost multumit de ele (insa le-am folosit la masina mica). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi incearca si romburile...e mare diferenta..... uite aici cateva modele de la PEWAG......http://www.pewag.com/kataloge/Schneeket ... d_4x4.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi Pe specificatia lanturilor scrie ca sunt pentru offroad - noroi si zapada. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi Schneeketten f. PKW und 4x4 ....asta scrie acolo :grin: :grin: :grin: adica ptr autoturisme si 4x4 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi foarte tare Adi acolo eu am ars garnitura de chiulasa la patrol si de acolo au plecat toate problemele mele cu Patrolu. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi Schneeketten f. PKW und 4x4 ....asta scrie acolo :grin: :grin: :grin: adica ptr autoturisme si 4x4 :grin: ma refer strict la ale mele... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi @Marius C alias Turagmes: le-am trimis la cluj o cerere pentru oferta la unele modele romb care ziceau pe site ca-s pentru 4x4. sa vad ce preturi imi transmit :) @yo2bt: ce lanturi ai tu se pot gasi undeva? sau au fost doar o oferta de moment? eventual ma poti ajuta cu un nume al producatorului si/sau model? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi De aici au fost cumparate lanturile mele http://www.tirechainsupply.com/ si acesta este modelul http://www.tirechainsupply.com/product219.html 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: lanturi multumesc pentru site. am gasit si pentru dimensiunea mea model identic, pretul e ok, insa pacat ca trimit doar in usa sau canada. sa vad daca reusesc sa-l conving pe un fost vecin ce-i in canada acuma daca nu face pe intermediarul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: lanturi la noi in Bv ptr 205/75/15 ma costa lanturile 310ron....Pewag :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: lanturi am primit raspuns de la ATP-EXODUS si sunt destul de dezamagit. am primit preturi doar pentru 2 modele ca numa alea se pot aduce la comanda (cu toate ca nu inteleg la restul care e problema) si inca un model ce e pe stoc la alt magazin din tara, nu din cluj, si care nu-l pot vedea decat cand il comanda (ceva la 555 RON). - Austro-Super strengthened A..SV - la pretul de 960 RON (tva inclus) perechea. - Brenta-C 4x4 XMR.. - la pretul de 425 RON (tva inclus) perechea. si avand in vedere aceste lucruri, m-am decis ca voi incerca sa comand modelul prezentat de catre yo2bt, cu ajutorul unei cunostinte din canada. in total, pentru 2 perechi, cu tot transportul din sua in canada si respectiv din canada in romania ajung la 1200 RON, bani care mi se par mult mai bine cheltuiti acolo, decat pe ce am gasit aici. eu transportul canada-romania l-am calculat via canada post. daca stie cineva vreun curier international care lucreaza la preturi mai bune decat canada post sau alta varianta de trimis, il rog sa posteze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: lanturi la noi in Bv ptr 205/75/15 ma costa lanturile 310ron....Pewag :grin: Buna Marius, Te rog vezi cat sunt pt 31x10.5x15 -2 seturi sunt tot cu crampoane? Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: lanturi SALUT,si eu sunt interesat de o pereche de lanturi,am anvelope 265/75/16 BFG MT si am inteles ca pe zapada sunt cam degeaba,asa ca daca stie careva o sursa il rog sa o dezvaluie. Multumesc anticipat!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: lanturi SALUT,si eu sunt interesat de o pereche de lanturi,am anvelope 265/75/16 BFG MT si am inteles ca pe zapada sunt cam degeaba,asa ca daca stie careva o sursa il rog sa o dezvaluie. Multumesc anticipat!!! doar pe zapada batatorita....pe cea afinata sint super (vezi ce am facut cu ele la tura din apuseni la o saptamina dupa Bozioru) am sa-mi comand si eu un set doua din state (tatal nasului meu e acolo) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: lanturi Eu am luat un set de lanturi de la http://www.lanturiauto.ro/ [ sediul este pe strada din spatele Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu" ] ... sunt modelul "romb", inca nu le-am testat eficacitatea, dar le am in portbagaj [ sa fie acolo :grin: ] ... Modelul KB48 ... au costat 309 lei [ setul de 2 lanturi ] si zaua de lant are 16 mm ... sunt lanturi pentru autoutilitare, deci nu se rup chiar din prima ... rotile mele au 255 / 85 - R16 si, din cate am vazut eu, au cam pentru toate dimensiunile ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: lanturi http://cgi.ebay.de/1-P-Schneeketten-Sch ... 240%3A1318 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Teo75 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: lanturi Vad ca lanturile astea rezolva multe probleme in noroi si zapada. Se pare ca nu ai nevoie de cauciucuri de noroi si sunt suficiente anvelope H/T cu lanturi si faci minuni. Intrebare: nu sunt afectate articulatiile masinii cand mergi cu lanturi? ca doar nu stai sa le dai jos si sa le montezi la fiecare "balta". Eu ma feresc sa-mi cumpar lanturi tocmai din acest motiv, dar poate ma insel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: lanturi Incearca asa ceva: http://www.lanturiantiderapante.ro/, mie mi s-au parut ok. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: lanturi are RZV de vanzare am luat un set pe 31 si sunt ok KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: lanturi Nu e tot una ca e lant facut pentru zapada (chiar daca scrie pe el 4x4), sau lant facut pentru offroad. Lanturile pentru noroi trebuie sa fie foarte rezistente. Sunt facute dintr-un otel mai tare, astfel incat sa poti merge cu ele si pe macadam, pe portiunile de legatura intre traseele de offroad, fara sa se rupa, sa se intinda, sau sa se uzeze prematur. Nu mai vorbesc de efortul pe care trebuie sa-l suporte in tractiune, pe urcari. Trebuie sa aiba un sistem de inchidere si de strangere ferm, pentru a nu permite miscarea pe cauciuc. De obicei astea de noroi sunt mai urate, nu sunt nici macar galvanizate, dar dupa o tura se lustruiesc de zici ca-s din inox :grin: Eu am umblat cu ele si pe asfalt, nu mult si nici nu pot zice ca a fost placut, dar nu se prea vede a se fi uzat "crampoanele" de pe ele. Va sfatuiesc sa va uitati bine inainte de a le cumpara. Daca nu vi se par destul de solide, nu dati banii pe ele ca s-ar putea sa se rupa pe prima urcare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: lanturi Eu am de vreo 3 ani lanturi fabricate la Sibiu, de firma germana RUD si sunt foarte multumit de ele, au si aderenta buna, stau bine pe roti. Pretul e ceva mai mare decat chinezariile din magazine dar calitatea e foarte buna! Sper sa avem un stand la Sibiu, la intalnire. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate