damian12 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Buna ziua, Sunt interesat de amanunte referitoarea la aceasta masina. Probleme aparute, pareri si tot ce pot afla desprea aceasta masina. Poate gasesc proprietari sa-mi comunice parerile lor personale. Va multumesc furmos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioan_m Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Re: Jeep commander 3.0 crd 2008 Salut, motorizarea este aceasi ca si pe grand c 3.0 CRD, este un motor mercedes, poti sa vezi la postul "probleme motor 3.0 CRD grand c ..." si ce probleme am avut eu cu acest motor. poti sa vezi si pozele pe care le-am pus acolo. Dar de obicei problema la aceasta motorizare este la motorasul de la clapete care se duce din cauza uleiului. Iar alta problema ar fi sistemul de actionare a clapetelor care dupa spusele celor din reprezentanta nu tin decat vreo 150000km. In rest se comporta toata masina f bine. Editat Noiembrie 26, 2011 de ioan_m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Jeep commander 3.0 crd 2008 Buna ziua, Sunt interesat de amanunte referitoarea la aceasta masina. Probleme aparute, pareri si tot ce pot afla desprea aceasta masina. Poate gasesc proprietari sa-mi comunice parerile lor personale. Va multumesc furmos. fa-ti o prezentare ma intai aici sa nu se supere nimeni pe tine : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page265:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate