MAD MADI Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu Mi-am facut de lucru inainte de sarbatori... am dus jantele de pe spate la strung pt. ca nu incapeau pe umarul de la planetara, m-am apucat de intercooler, am schimbat turbina... distractie mare :ha2 Acum astept dupa dropbox-uri.. pana una alta am facut niste placi in fatza la bratele caster si stau arcurile ok acum. Nu va recomand sa cumparati caster kit-ul pt ca la +10 nu te ajuta cu nimik. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu cine iti face drop boxurile si cu cat? situatia e buna si cu tablele in fata ...dar drop e mai bun caster kitul e o porcarie scumpa si nefiabila forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu Frumoasa masina. O sa iasa beton!:rsp Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu Dropboxurile le fac la un strungar... care nu mai raspunde la tel de vreo 2 sapt :)))) am platit numa' un avans... Am pus placile alea in fata si acum sta beton, le-am facut dintr-un material tzapan, am pus suruburi dinalea tratate, deocamdata e ok. Caster kitul e inutil... am dat 170 euro aiurea, am demontat bratele, le-am dus la presa unde am scos/pus bucsele, le-am pus sus... si frectie.... pierdere de timp. Asta e...am mai invatat ceva. Cam asa arata, dar asta nu e masina mea (o sa pun maine ceva poze cu lucrarea mea, eu zic ca la mine e mai tzapan) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu Frumoasa masina. O sa iasa beton!:rsp Merci Vio.... sper sa iasa beton... :2dr Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu intercooler, evacuare, admisie etc urmeaza o gramada de finisaje si modificari...mai e de lucru pana la final. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu O sa iasa o nebunie :Hr sper sa nu o vinzi dupaia si sa facem niste plimbari ... spor in continuare!! 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 (editat) Re: Y60-ul meu Sper ca adaptarile pe puntea fata sa fie menajate cit mai mult posibil , vei avea neplacuta surpriza sa vezi ca prinderile originale se deformeaza , si nu e deloc OK.Cit despre dropbox , lasa-l incolo de meserias si pune mina pe flex pentru o ora ... ...la Y60 e mult mai simplu . Racordurile 'flexibile' de la IC nu sint cele care trebuie .Chiar daca par o marfa beton , vor crapa repede , mai repede decit te astepti , mai ales ca nu fac fata la alea 150 grd . Editat Decembrie 26, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu Multumesc Cos pt poze... o sa ma bag zilele astea in groapa si o sa vad ce iese. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Y60-ul meu . Racordurile 'flexibile' de la IC nu sint cele care trebuie .Chiar daca par o marfa beton , vor crapa repede , mai repede decit te astepti , mai ales ca nu fac fata la alea 150 grd . la ce anume te referi cu 150 grd ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Y60-ul meu Gogule pune poze mai noi cu utilaju Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Intretinere, consumabile etc. -am inlocuit urmatoarele Puntea fata : -bara de directie -2 rulmenti de pivot -1 rulment de planetara -2 semeringuri de la planetara -discurile de frana -placute frana noi -conductele de frana -uleiul din punte -1 set garnituri omocinetica Puntea spate : -un prezon rupt -uleiul din punte -placute frana -conducte de frana La motor : -am schimbat azi uleiul -filtru ulei MAN -filtru motorina MAN -antigel nou -lichid de frana Caroserie : -am taiat aripioarele din spate -am pus doua aripi fata fara rugina Sasiu : -l-am taiat in spate si i-am pus niste dopuri -l-am dat cu teroson La partea de accesorii, offroad components etc Ce am reusit pana acum sa pun pe masina :x -Intercooler -Turbo Garrett Y61 -Filtru aer - Green Filter -evacuare inox turbo - spate 70 mm -Super Swamper TSL Bogger 35 / 16 / R15 -Jante Al. American Racing Wheels J12 / ET - 73,5 / R15 -Suspensie OME +10 -Caster kit -Kit pt. coborarea cutiei de viteze -Panhard fata Tough Dog -Panhard spate Tough Dog -Cuplaje AVM -Snoorkel -Prelungire bielete antiruliu -Scaune Race -Volan Race -Bara fata HD -Proiectoare Hella x 2 -Bara proiectoare plafon -Proiectoare plafon Hella x 4 Mai am pompa de injectie de rezolvat si sa vopsesc masina :grin: Editat Ianuarie 6, 2012 de Astral Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LEGION Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Y60-ul meu pare sa iasa ceva foarte interesant, cam la cati cai crezi ca ajunge mot dupa modificare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Y60-ul meu frumos agregatul si multa munca.o sa arete ca o masina foarte adevarata . spor la munca si la inoroit :br:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Y60-ul meu pare sa iasa ceva foarte interesant, cam la cati cai crezi ca ajunge mot dupa modificare? N-am idee cati cai o sa aiba, ma intereseaza sa miste bine boggerele alea... :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristyvigo Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Y60-ul meu foarte frumos..sper sal pot face si pe al meu asa.. multa bafta..:gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu L-am scos azi de la vopsit :grin: Pana vineri pun toate accesoriile pe el si e gata. :2dr Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu smecherie frate si atat :br:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu Meserie curata... :br . Imi imaginez cum trebuie sa se compoarte in teren... :ap Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu smecherie frate si atat :br:2dr Albu-i alb ma Florine :)))) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu asa lata mai inspira teama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Y60-ul meu Albu-i alb ma Florine :)))) adevarat zici < albu-i alb > :h5:2dr pune repejor tot ce mai ai de pus :wink: ca sunt al dracu` de curios sa vad sau sa citesc finalul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Am terminat... in sfarsit...:f2 Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Mai cateva... Editat Februarie 2, 2012 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Felicitari ! Nu ma mai satur sa ma uit la poze, e superba !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate