MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Felicitari ! Nu ma mai satur sa ma uit la poze, e superba !!! Multumesc :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Din pacate masina pleaca la Vanzare... in drum spre mine se afla un 4.2 benzen..... TURBO :grin: :grin: :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Am ramas cu gura cascata... :ha:. Felicitari, rezultatul este senzational :1. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu No Comment ... Superb exemplar :al:br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu tin sa te felicit si prin intermediul forumului... Bravo! price? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Din pacate masina pleaca la Vanzare... in drum spre mine se afla un 4.2 benzen..... TURBO :grin: :grin: :grin: Dupa titlu, noi credeam ca pe asta o faci pentru TINE....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu Pt mine l-am facut... se vede in fiecare surub din masina, am pus tot ce e mai bun in ea. E prima masina facuta de mine si sunt foarte mandru de ea, dar acum o luna m-am dat cu un Patrol scurt 4.2 benzen turbo.... am nopti albe de atunci :grin: voi continua topicul cu el. :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Y60-ul meu tin sa te felicit si prin intermediul forumului... Bravo! price? Merci Rares... mai putin si e si al tau gata :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Stiti cum e vorba: ''Banatu-i fruncea''.....iar domnul MADI a urcat cu Patrolu' pe frunce' Felicitari si sa pui ceva poze si cu benzenaru cand ai timp!!!! Editat Februarie 3, 2012 de selariu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Y60-ul meu Arata extraordinar, ai scos-o pina acum in teren?.... cum se comporta?MULTE FELICITARI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Felicitari, masina arata intrun mare fel! Am niste nelamuriri deoarece vreau sa-mi inalt si eu patrolul ... Cate placute ai pus la kitul pt. coborarea cutiei de viteze? 2 sau 3 ( ai coborat-o 10 sau 15 mm ) ? Cardanul spate e cu cruce dubla sau ai facut conversie la high pinion? Ai folosit tendoane inferioare mai lungi decat cele standard? Sant curios ce solutii ai ales pentru a scapa de vibratile care rezulta din inaltarea unui SWB cu 4 inch? Editat Februarie 3, 2012 de camargue °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Y60-ul meu Stiti cum e vorba: ''Banatu-i fruncea''.....iar domnul MADI a urcat cu Patrolu' pe frunce' Felicitari si sa pui ceva poze si cu benzenaru cand ai timp!!!! Merci merci :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Arata extraordinar, ai scos-o pina acum in teren?.... cum se comporta?MULTE FELICITARI ! Am iesit putin cu ea, inca din prima zi... n-am rezistat, am niste canale la lucru, atat m-am bagat in ele pana am ramas acolo :))) La timisoara ninge in draci de azi dimineatza si numai cu el circul Editat Februarie 3, 2012 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Y60-ul meu Felicitari, masina arata intrun mare fel! Am niste nelamuriri deoarece vreau sa-mi inalt si eu patrolul ... Cate placute ai pus la kitul pt. coborarea cutiei de viteze? 2 sau 3 ( ai coborat-o 10 sau 15 mm ) ? Cardanul spate e cu cruce dubla sau ai facut conversie la high pinion? Ai folosit tendoane inferioare mai lungi decat cele standard? Sant curios ce solutii ai ales pentru a scapa de vibratile care rezulta din inaltarea unui SWB cu 4 inch? La coborarea cutiei am avut cei mai multi draci, mai aveam in curte un patrol ce era inaltat cu suspensie de 5 cm, si cutia era lasata 1,5 cm. La al meu am facut in felul urmator... am pus doua cricuri sub suportul de la cutie, am desfacut suruburile (care daca ai ghinion e posibil sa se rupa) si am lasat cutia cat am crezut eu de cuviinta (mai mult de 1,5cm) pana cand cardanul de spate avea cat de cat o pozitie ok, am masurat (nu mai stiu cat, dar masor daca ai nevoie) si am mers la strung sa imi fac placutele. Cea mai mare "distractie" a fost cand a trebuit sa prind suportul la loc cu niste suruburi mai lungi... greu le-am nimerit.... o sa simti si tu pe pielea ta. :grin: Nu are cruce dubla, e simpla. Din cate stiu eu toate Y60 au cruce simpla, doar modelul de dinainte k160, k260 au cruce dubla. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Y60-ul meu BRAVO , felicitarile mele Madi pacat ca o vinzi ... :wink: arata foarte bine , inca odata felicitari , nota 10 , stima :br :h5:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Y60-ul meu Ceva poze de azi Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Y60-ul meu Ceva poze de azi Ptiuuu....mama ei de zapada!!! Madi pune un plug pe masina si fa putin curat cu Patrolu' un lucru e clar, E FOARTE FRUMOS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) Re: Y60-ul meu Poze de pe vremuri :) Caroseria.... moarta :)) sasiul .... fara rugina, motorul :grin: priceless Editat Mai 30, 2012 de MAD MADI Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Y60-ul meu ....si dupa doua luni Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmosu Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Y60-ul meu salutare ....superba lucrare de invidiat............ spui ca l-ai dat? cu cat? Calitatea Primeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Y60-ul meu Inca sta in curte... asteapta :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STIN7 Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Y60-ul meu Da-mi un PM cu pret...ma bate un gand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Y60-ul meu Se poate inchide... ne apucam de alt proiect. Multumesc Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Aprilie 22, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Y60-ul meu Ma apuc de alt scurt... si asta chiar o sa fie "Y60-ul meu" :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate