Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lamuriri auto 4x4

Cristian1

Postări Recomandate

In ideea ca o sa trecem la o clasa mai mare decat a Samuraiului, va cer cateva lamuriri despre urmatoarele masini, care imi sunt mai necunoscute:

-Nissan Terrano 1 si 2 inclusiv Maverik ;

-Opel Frontera A,B , Monterey ;

-Isuzu Trooper 1 si 2, Amico;

-Kia Sportage ;

-Hyundai Galloper 1.(este un model ce seamana cu pajero mk1)

As vrea sa aflu ceva concret de la posesorii masinilor enumerate mai sus, in legatura cu :

-motoarele (fiabilitate, consum, etc...)

-fiabilitate transmisii (cutie, reductor, diferentiale);

-fiabilitate articulatii (directie, suspensia puntii fata).

-piese si costuri de intretinere

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lamuriri auto 4x4

la nici unul din punctele amintite de tine , nici o masina din lista ta nu sta mai bine ca samuraiul.

decat sa faci o schimbare de dragul schimbarii mai stai un pic cu samurai si mai aduna ceva bani pt ceva ce chiar merita

Link spre comentariu

Pai, am uitat sa precizez un lucru (vina mea). In curand o sa am permis cat. B:grin:, si o sa trebuiasca sa imbin utilul cu placutul, adica ceva mai confortabil pe sosea dar care sa se descurce cat de cat si in teren, binenteles ca o sa ma abtin de la unele lucruri care le fac cu micul samurai, dar asta este.

Am ales aceste masini in ideea ca sunt mai ieftine umpic decat modelele consacrate, si am primit si ceva oferte. De aceea nu suntem siguri, sa ne bagam, sa nu ne bagam....

Vreau ca proprietarii care au sau au avut una dintre marcile din primul post, sa spuna cateva cuvinte despre masina. Bune rele, sincere sa fie pentru a-mi putea forma o idee despre ce ascunde fiecare. Ce se rupe la ele, ce este de evitat in teren, la ce trebuie avuta mai multa grija etc ...

Atentie, nu vreau sa incepem cu versus-uri, fiindca sigur acest topic va fi bun de "tras pe dreapta"!

PS: Vitara, Pajero, Patrol, Feroza, Jeep, LR, RR, nu le bagam in ecuatie fiindca le cunosc cat de cat.

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Pai, am uitat sa precizez un lucru (vina mea). In curand o sa am permis cat. B:grin:, si o sa trebuiasca sa imbin utilul cu placutul, adica ceva mai confortabil pe sosea dar care sa se descurce cat de cat si in teren, binenteles ca o sa ma abtin de la unele lucruri care le fac cu micul samurai, dar asta este.

Am ales aceste masini in ideea ca sunt mai ieftine umpic decat modelele consacrate, si am primit si ceva oferte. De aceea nu suntem siguri, sa ne bagam, sa nu ne bagam....

Vreau ca proprietarii care au sau au avut una dintre marcile din primul post, sa spuna cateva cuvinte despre masina. Bune rele, sincere sa fie pentru a-mi putea forma o idee despre ce ascunde fiecare. Ce se rupe la ele, ce este de evitat in teren, la ce trebuie avuta mai multa grija etc ...

Atentie, nu vreau sa incepem cu versus-uri, fiindca sigur acest topic va fi bun de "tras pe dreapta"!

PS: Vitara, Pajero, Patrol, Feroza, Jeep, LR, RR, nu le bagam in ecuatie fiindca le cunosc cat de cat.

Ai cerut niste pareri si toata lumea iti recomanda sa cumperi altceva.Oare de ce?Mergi pe variantele de masini consacrate si testate in conditii grere si care nu difera foarte mult ca si pret de achizitie cu ceeace cauti tu.Eu zic sa intri pe forumurile unde se gasesc masinile cautate de tine si acolo gasesti cam toate parerile despre ele si decizia o iei tu.

Spor la cautat.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Se pare ca nu am fost destul de clar...

Vreau sa aflu o parere a acelora care au sau au avut o masina dintre cele mentionate in primul post.

Nu ma intereseaza sa stiu ce pot cele consacrate fiindca le cunosc. Tocmai asta e si scopul creearii acestui topic, sa aflu adevarul si mai ales de ce se fereste lumea de acele masini.

Va rog foarte frumos, daca nu aveti ceva de zis in legatura cu masinile de mai sus, sa va abineti de la off-topic.

Daca doriti imi raspundeti daca, nu , NU.

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare