catalin gramada Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Salut dupa o operatie de retus a hoionului masinii mele am avut neplacerea sa constat ca luneta mi-a fost "gazata" cu standox in urma operatiei de lacuire. Va rog daca cunoasteti un solvent puternic cu care sa incerc sa curat sticla de lac standox deja uscat. Cu solventul lui nu mai am nici o sansa , iar curatarea mercanica e destul de pretentioasa avind in vedere ca am aplicata pe geam si rezistenta pt. dezaburire , care e aparenta. Multumesc Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: curatire lac standox salut,eu as incerca cu diluantul folosit de vopsitor la amestec. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 (editat) Re: curatire lac standox Salut dupa o operatie de retus a hoionului masinii mele am avut neplacerea sa constat ca luneta mi-a fost "gazata" cu standox in urma operatiei de lacuire. Va rog daca cunoasteti un solvent puternic cu care sa incerc sa curat sticla de lac standox deja uscat. Cu solventul lui nu mai am nici o sansa , iar curatarea mercanica e destul de pretentioasa avind in vedere ca am aplicata pe geam si rezistenta pt. dezaburire , care e aparenta. Multumesc Catalin Solutii decapante pentru vopsea, gasesti la magazinele de profil.http://www.google.ro/search?gcx=c&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=solutie+decapanta+pt+vopsea Editat Decembrie 3, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin gramada Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Re: curatire lac standox Salut multumesc pt. sugestii. am avut ceva rezerve sa folosesc produse decapante de frica sa nu atace rezistenta pt. dezaburire. Pt. cei interesati cu probleme similare : am rezolvat cu "decarbusol" un produs pt. curatat carburatoare care are la baza toluen Catalin Editat Decembrie 5, 2011 de catalin gramada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate