Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Eu am plecat....

zippo

Postări Recomandate

Dupa 10 ani de trait in Bucuresti, iata-ma pus in placuta dar obositoarea ipostaza de a ma intoarce intr-un oras de care ma leaga o groaza de aminitiri..

Nu ca de Bucuresti nu m-ar lega asa ceva. Va marturisesc ca au fost 10 ani ce au trecut aproape ca 10 zile. Am trait si bune si rele, am cunoscut oameni cu care voi ramane prieten, am cunoscut lichele de care deja nu mai vreau sa-mi aduc aminte.

Am descoperit acum 10 ani un Bucuresti in care puteai trai. Si acum se poate, dar efortul devine obositor. Sau poate eu am obosit? Sau ceilalti au obosit si ei?

Nu stiu si nici nu ma mai gandesc la asta. Ma incanta faptul ca ma intorc intr-un oras mic dar poate cel putin la fel de pretentios ca Bucurestiul. Ma incanta gandul ca-mi voi purta gandul, pe stradute medievale intr-o incercare de a redescoperii bucuria plimbarii pe jos, imediat dupa ploaie...

Plec. Las regretele pentru mai tarziu. Sau poate ca intalnindu-mi vechii si atat de bunii prieteni nu voi avea ce regreta..

Il rog pe Max ca incepand de maine, sa-mi modifice locatia. Te rog Maxule, scrie acolo SIBIU!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Eu am plecat....

Dupa 10 ani de trait in Bucuresti, iata-ma pus in placuta dar obositoarea ipostaza de a ma intoarce intr-un oras de care ma leaga o groaza de aminitiri..

Nu ca de Bucuresti nu m-ar lega asa ceva. Va marturisesc ca au fost 10 ani ce au trecut aproape ca 10 zile. Am trait si bune si rele, am cunoscut oameni cu care voi ramane prieten, am cunoscut lichele de care deja nu mai vreau sa-mi aduc aminte.

Am descoperit acum 10 ani un Bucuresti in care puteai trai. Si acum se poate, dar efortul devine obositor. Sau poate eu am obosit? Sau ceilalti au obosit si ei?

Nu stiu si nici nu ma mai gandesc la asta. Ma incanta faptul ca ma intorc intr-un oras mic dar poate cel putin la fel de pretentios ca Bucurestiul. Ma incanta gandul ca-mi voi purta gandul, pe stradute medievale intr-o incercare de a redescoperii bucuria plimbarii pe jos, imediat dupa ploaie...

Plec. Las regretele pentru mai tarziu. Sau poate ca intalnindu-mi vechii si atat de bunii prieteni nu voi avea ce regreta..

Il rog pe Max ca incepand de maine, sa-mi modifice locatia. Te rog Maxule, scrie acolo SIBIU!

Dar vino odata tinerete, ca oamenii te asteapta. Si nu cred ca ai prea multe regrete . Ai avut ocazia sa cunosti "boemia" fostului mic Paris. Ei acum revii in oraasul lui Hermann, la stilul nemtesc si la civilizatie. :Gr

Link spre comentariu

bun venit sau revenit la Sibiu. Agnita si iesirile ocazionale de la Agnita sunt la doar 40 de minute :grin: :B

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Felicitari. In sfarsit un om hotarat care stie ce vrea.

Si alti bucuresteni stiu ce vor dar , din pacate, nu sunt hotarati. :grin:

Cu ocazia asta iti urez si un tarziu "La Multi Ani!" A fost ziua ta in 28 februarie si nu ai dat de baut? Abia acum am vazut. :grin:

Link spre comentariu

Felicitari. In sfarsit un om hotarat care stie ce vrea.

Si alti bucuresteni stiu ce vor dar , din pacate, nu sunt hotarati. :grin:

Cu ocazia asta iti urez si un tarziu "La Multi Ani!" A fost ziua ta in 28 februarie si nu ai dat de baut? Abia acum am vazut. :grin:

Max@ A fost ziua lui si a dat de baut pana pe la 4 dimineata. Pot confirma.

Asa cum il stiu va mai da un rand la cea mai apropiata intalnire la care vom participa.

Zippo@ Imi pare rau ca am pierdut pariul dar ma bucur ca te intorci acasa.

Bine ai revenit :W

Link spre comentariu

Bravo, te invidiez, poate in cativa ani voi reusi si eu, desi nu am unde sa ma intorc. Bucurestiul a devenit un loc care nu mai ofera conditii de trait. In 2-3 saptamani astept sa imi nasca nevasta si ma gandesc cu groaza ca nu am unde iesi cu fetita din casa. Daca am putin noroc, poate nu vor fi chiar cativa ani....sper sa evadez mai repede. Felicitari inca odata :1 .

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

Baftă in noul oraş medieval Hermannstadt !

De noi nu scapi pentru că merg de multe ori la Şura Mică, aşa că de cîte ori ajung prin preaşmă o să te sun.

Plus de asta în 5-10 ani o să mă mut la Braşov.

Aşa că de mine nu scapi :hm :bean :banana

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Sa-ti fie de bine Zippo - esti un fericit si nu ai ce sa regreti. Bucurestiul devine din ce in ce mai haotic si necesita un efort din ce in ce mai mare ca sa ramai macar pe linia de plutire. Efort care s-ar purea folosi pentru alte lucruri mult mai utile. Eu din pacate fac parte dintre cei care nu au unde sa plece de aci. Sa ai numai bucurii si satisfactii frate!!!! Cu sigurante ne vom mai vedea de multe ori in continuare!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Gata, a ajuns romanul aici. E al nostru, da-i cam plange sufletu' dupa cum am vazut. Cu jumatate de gura spune ca e fericit si cu cealalta jumatate murmura parer :h5 :sr :lol: i de rau. Stati sa-l vad peste catva timp.

Link spre comentariu

Felicitari,

Sunt de acord:in Bucuresti e din ce in ce mai greu de trait...iar daca mai ai si o familie si ceva copii e cazul sa te gandesti la educatia lor si la mediul in care traiesc.

Pentru mine din pacate inca este mult de munca aici si nu imi permit sa plec in alt oras. Am avut de munca jumatate de an la Iasi, poate nu e cea mai buna alegere dar oricum am vazut o mare diferenta intre bucuresti si acel oras mic si pitoresc....aveam alte capacitati de lucru doar din cauza fatului ca nu ma obosea orasul si ca oamenii erau mult mai relaxati. Din pacate pentru sanatatea mea tot in bucuresti se castiga bine si mai este mult de munca.

Cu prima ocazie am sa reincerc sa ma adapostesc de jungla.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Am ajuns, si trebuie sa va marturisesc ca aici lucrurile se intampla dupa alte principii.

Lumea este prietenoasa, si culmea oamenii zambesc pe strada!!!!

Am plecat din Sibiu catre Curmatura Stezii, undeva la 15 km de Sibiu. Mi-au trebuit 15 minute sa ajung acolo. In Bucuresti nu ajungeam nici pana la Razoare :hm

Aer curat...

pentru cei ramasi in jungla, va invit sa va "deversati" frustrarile in acest topic.

Va astept oricand.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI

Nu iti dau mai mult de 2 ani in Sibiu.Cine a trait in Bucuresti (ca sa nu spun ,,cine este nascut,, ) nu poate trai mult timp fara nebunia,mizeria,marlanismul....cladirile vechi,terasele din Centru...femeile frumoase si tiganii jegosi...din pacate.Si sa nu uitam ca la Bucuresti ,,se ascute cutitul" care taie painea (tot din pacate).Se poate ca in Sibiu ,Iasi sa aveti oameni mai calmi,mai cu bun simt dar ,asta din cauza ca ,,agitatii"au plecat unde altundeva decat in BUCURESTI. :W .......

Cat despre Sibiu,mi-ar placea acest oras (doar centrul) la culme daca ar avea ,,semafoare mai mari decat o nucutza"...si daca nu ar fi asa de linistit,mult prea linistit .Oricum,sa iti fie de bine...tu sa fii fericit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare