bz07kox Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Salutam membrii club 4x4 ! Intrebare : se poate aplica cip de putere pe motorul de 2,5 td 116 CP ? Care sunt implicatiile tehnice si cine poate monta asa ceva ? Multumesc :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Cip motor pajero sport 2,5 td 2005 de pus sigur se poate pune ... se ocupa orice firma de chiptuning. Insa ca implicatii nu stiu ce sa zic ... sunt mai nou in lumea masinilor de offroad ... insa am o oarecare experienta cu masini "mici" chipuite , inclusi a mea ( Megane 2007 ) fiind chipuita de aprox 3 ani. Ca si implicatii tehnice , pana acum nu am observat nici la mine nici la alti prieteni care avem chipuri nici un fel de dauna ... motoarele merg bine , trag bine , nu scot fum , turbina e ok ... insa trebuie sa spun ca noi le-am facut la o firma de renume ( nu dau nume sa nu se considere reclama ) nu la " colt de bloc " si avem grija de motoare , in sensul ... ulei de calitate si schimb la timp , filtre etc ... si binenteles un regim de exploatare de bunsimt. deci tinand cont doar de motor , nu cred sa fie probleme deosebite nici la o masina de teren atata timp cat softul e ok si motorul intretinut bine ... nu stiu ce sa zic si nu am experienta cum s-ar comporta restul , adica ambreiajul , planetarele etc ... poate raspunde cineva cu ceva experienta in domeniu ca si eu sunt curios American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeggc Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Cip motor pajero sport 2,5 td 2005 Am pus cip la un Santa Fe, am aproximativ 30.000 km facuti cu el, a crescut ceva puterea, desi spuneau ca ii scade si consumul a ramas la fel, doar in bord arata mai putin. L-m luat de pe ebay cu 100 euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate