thecriss Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Salutare, Acu' ceva timp am facut apel la posesorii de Jimny sa imi "impartaseasca" jucaria ... multumesc lui @bebesaint pentru asta ... tare jucarie. Sper sa nu fiu judecat aspru pentru nehotarare sau alte chestii, dar sunt nevoit sa cobor standardele (sau sa le ridic din alte puncte de vedere) dar acum am nevoie de o experienta cu o Vitara, preferabil LWB si foarte preferabil benzina. Jimny e prea scumpa si prea mica pentru necesitatile si posibilitatile mele ... cel putin momentane. Deci ... daca sunt binevoitori in zona Galati, Braila ... poate chiar Tulcea, Buzau, Constanta ... va rog sa nu ezitati sa ma contactati :grin: As vrea sa cunosc mai bine masina, chiar daca spre rusinea mea am condus-o o zi acum ceva ani, dar pe atunci nu aveam ochi pentru ea, mai ales ca m-am speriat la ce fel facea cand i-am bagat 4x4 pe asfalt :grin: ... dar era singura masina disponibila la inchiriere. Santa Fe-ul meu l-am scos pe piata ... si in curand cred ca ma asteapta o Vitara lunga ... dar vreau sa fiu foarte sigur ca asta vreau. Please help ... Multumiri anticipate, Cristi - Galati. Editat Decembrie 7, 2011 de thecriss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Merci... ce rau esti cu mine :grin: E scumpe domnle' ... cea mai ieftena e 6900 .... da-o-n ma-sa! Prefer sa imi iau o juma' de masina mai intreaga la' juma' din bani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta nu stiu cat de intreaga este, eu cred ca iei doar senzatia unei masini mai intregi. La cat de biodegradabile sunt vitarele, ai sa regreti otelul inoxidabil de pe Panda. In plus am vazut si pe la 3500 - chiar stiu unul cu 4000. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Urmaresc de mult timp masina asta si nu am gasit astfel de preturi. Sau cel putin nu prea e un pret corect ptr masina asta ... din cate am observat. Sau vorbesti de primul model? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta vorbesc de panda 4x4 climbing 1.2 benzina sau 1.3 multijet (nu prostia de cross urata si plina de plastice cu pseudo blocant cvasi inutil). Are un tatic din clasa lu' fi'miu un 1.2 4x4 2006 135.000km 4000 discutabil. Si asta este doar un exemplu, am gasit 1.3 d la 4500 cu 90.000 km...depinde de noroc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Deci ... esti super ne-de-gashca .... imi strici toate apele si visurile. :grin: Da-mi, te rog, date exacte ... in special de cea de 1.3 diesel. Adica date de contact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Nu-i vorba de de gasca sau de ne de gasca. Sunt doar sincer : ideea este ca tu vrei o masina (unica) pt familie si de mers zi de zi. Ei bine, Vitara este mai mult o masina de fun, de timp liber, a doua sau a treia din portofoliu, recomandabila celor cu prieteni la tinichigerie sau care sunt pasionati de subiect sau care isi cauta un nou hobby. Panda se inscrie mai mult in day to day drive. Recunosc ca este mai mult o gluma cu PAnda, poti gasi si alte minunatii care sa isi faca treaba si sa fie mai generoase cu spatiul. Nu am mai gasit anuntul cu panda 4x4 de 4000, probabil s-a dat. Era una albastru inchis, intr-un parc auto din Timisoara. Mai insista si tu oe siturile de profil si vei gasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Salut. Daca imi permiteti o parere personala: Pentru mine japonezii si nemtii fac masini si uneori britanicii. Eu as recomanda Suzuki Ignis 4x4- e cam in aceeasi clasa ca si Panda. Este o masina japoneza, dar cu costuri mici de intretinere. Garda mare la sol. Succes la achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Ignis garda mare la sol??? c'monnnn Daca alegi Panda sa te astepti sa ai portbagaj zero , poate 2 sticle de apa. Nici vitara nu are dar de ce nu te indrepti spre o vitara de 2 litri , turbodiesel intercoler in 4 usi si ai portbagaj mai generos , asa vei blestema cand o s avezi ca nu poti duce cu masina aia nimic.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Deci fac ce fac si tot la Panda ajung :grin: Cred ca ma urmareste belestemul primei Pande detinute. Ignis nu imi place ca aratare ... mi se pare oribila. Iar vis-a-vis de Panda e la baie total. Panda are niste unghiuri de atac si degajare de invidiat. Iar cu portbagajul ... totul se rezolva cu un portbagaj - rucsac. M-am tot gandit si razgandit ... se pare ca Panda ar fi cea mai potrivita masina de criza ptr mine. Problema e ca nu prea se gaseste (iar daca se gaseste e foarte scumpa), iar Santa Fe-ul meu nu are deloc cautare ... se pare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta e bine ca intrebi de vitara si ti se raspunde cu panda ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta nu iti trebuie nici o experienta, vitara iti trebuie. ai loc in ea? ...ai e potenta in off road? ...este, sunt atatea exemple. scutura ca jimny? ...nu scutura mai putin e mai stabila ca jimny ? este este mai ieftina....este are si minusuri normal, consum putin mai mare, dar macar ai loc de bagaje + putere. nu are punte fixa pe fata, dar din moment ce vrei o vitara lunga sigur nu o vrei pentru concursuri (banuiesc eu), deci e ok puntea pe care o are. are mai multa rugina in comparatie cu jimny. si mai sunt...si plusuri si minusuri, sunt alte persoane mai avizate decat mine care pot sa iti zica. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Panda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Inca un apel la galatenii sau brailenii posesori de Suzuki .... dar Vitara de data asta Daca soarta iti va favoriza un drivetest cu masina lui Sclipici , suna-ma sa-ti reamintesc ca aia nu mai e Vitara ....si poate lasa o impresie eronata ... Desi este inca in faza de negare a implacabilului adevar , Scipici incearca sa faca dintr-o masina decenta un Patrol . Asa cum 'Freeelandezu e pentru oameni sensibili' .... Patrolul e pentru cei care vor sa schimbe lumea ....Vitara e pentru cei care se pot adapta optim in orice conditii . Incearca cit de tare poti sa fie metaltop ....Sau hardtop . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate