zolameister Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Luna asta METALLICA sarbatoreste 30 ani! LA MULTI ANI!!!! http://www.youtube.com/watch?v=NPkyuJAniuM Editat Decembrie 7, 2011 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! La Multi Ani Metallica !!! Ascult cu placere melodiile lor:wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! Istoria lor onorata de WIKIPEDIA: http://ro.wikipedia.org/wiki/Metallica NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Re: Metallica -30 ani! La multi ani! Metalist satanist ce esti! Daca mai erai si mosociclist, ajungeai direct in iad :grin: Long live Metallica, dar si dizidentii desprinsi din ea! Editat Decembrie 7, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! Am fost Zoltan....IJ 350...par lung....anii '90-'94...dar acu... http://www.youtube.com/watch?v=cwJXLgUez90 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! La Multi Ani! ...pacat ca au sarbatorit cu LULU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! La multi ani si din partea mea,sa ne traiasca(eu am toate albumele lor). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! Melodia care ridica lumea in picioare si...parul de pe maini :h5 [video=youtube;OIh3nO6-V_A] Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! Am fost Zoltan....IJ 350...par lung....anii '90-'94...dar acu... Pai cin'te opreste? :grin: Ai inceput mai tare ca mine, IJ Planeta bate Minsk. Pasul urmator era chopper. Oricum, daca ai trecut si prin asta, chiar esti pierdut pentru societate :) On-topic: Favorita mea de sosea: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Metallica -30 ani! La multi ani! stii ceva....?LA NAIBA!!!!!chiar i-mi caut un IJ 350 cu atas!!!!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate