greby93 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 (editat) In data de 17 octombrie imi spune un prieten ca a vazut un tip care imi facea poze la masina si s-a urcat intr-un auto(i-a luat numerele) si a plecat... cand ma duc la masina gasesc bara spate in coltul stang zgariata nu chiar pana la chit cam 10 cm... dupa cateva ore de analizat situatia(ma gandeam care ar fi motivul sa-mi faca poze la masina???!?!) m-am hotarat sa declar la politie... Am fost la politie si am declarat exact cum v-am povestit... Dupa o saptamana am fost vazut masina celui care imi facea poze(parcata pe o straduta) si avea o zgarietura pe coltul drept al barii fata... Masina mea era parcata pe marginea drumului regulamentar si dupa logica mea(cred ca si rationala) a iesit de dupa mine si m-a zgariat... Azi ma cauta politia cum ca in 17 octombrie am zgariat masina unui tip si am fugit de la locul faptei... si sa ma prezint maine la politie. Tare curios is ce se va intampla maine si cum se va termina povestea... Sa nu dai in cap la oameni?:uameni Editat Ianuarie 20, 2015 de Max Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Pai e bine ca ai fost sa declari ca ai gasit masina zgariata. Prietenul poate sa iti confirme varianta. In declaratia de la politie ai dat si numarul primit de la prietenul tau? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( in declaratie am scris numarul masinii in care s-a urcat cel care facea poze, dar nu am scris ca el m-a zgariat pentru ca nu aveam certitudinea si sa nu dau declaratii false... prietenul meu l-a vazut doar cand poza... ulterior dupa ceva timp am vazut masina in care s-a urcat cel cu pozele de am constatat caci chiar el m-a frecat Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( O fi Sangeorgiu de Mures o localitate mai mica, dar tot nu vad cum putea el sa gaseasca tocmai masina care "l-a zgariat", si sa fie si suficient de sigur cat sa te reclame. Probabil isi va sustine reclamatia cu pozele facute, dar e hazos ca "victima" are poze cu faptasul necunoscut in timp ce "faptasul fugit de la colul accidentului" habar nu avea cui sa ii multumeasca pentru urma de pe bara. Oricum, reclamatia ta e facuta in ziua incidentului, in timp ce el probabil "s-a trezit" mai tarziu. Exista o limita legala de declarare a asemenea incidente si banuiesc ca el nu a respectat-o. Nu m-ar mira ca reclamatia ta sa fi condus politia la el si asta sa se fi aparat pozand la randul lui in victima. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Sangeorgiu de Mures e lipit de Targu Mures... toate astea s-au intamplat in Targu Mures... Tare bine imi pare ca am ales sa declar in ziua aceea... altfel n-aveam ce comenta si ramaneam fara permis Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Bun, bun, dar politia nu s-a gandit ca, de unde stie asta cine ia livit masina daca a fugit de la locul accidentului???? Adica cum el stia asta cand tu nu mai erai acolo (in varianta lui)...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( @ mao uite ce ai scris: ''politia nu s-a gandit'' cuvintele astea nu au voie unul langa altul in aceeasi propozitie :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Pozele lui nu se accepta in nici o instanta , o persoana fizica nu are dreptul legal sa inregistreze imagini fara autorizare judecatoreasca , acele imagini pot fi folosite de politie doar pentru cercetari Ori reclamantul este idiot el risca un dosar penal pentru fals in declaratii pentru o banala tamponare care se putea repara pe RCA sau chiar si din buzunar 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Pozele lui nu se accepta in nici o instanta , o persoana fizica nu are dreptul legal sa inregistreze imagini fara autorizare judecatoreasca , acele imagini pot fi folosite de politie doar pentru cercetari Conform carei legi ? Cata vreme masina lui era pe domeniul public, avea tot dreptul. Nu asta este problema..... Ar fi interesant daca individul ala care zice l-ai lovit te-ar putea descrie pe tine (ai mustata, esti inalt, esti slab, etc)...chiar sa fie ajutat in acest sens cu o serie de fotografii.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( M-am dus azi la Politie(desi am fost doar anuntat, fara nicio citatie)... ma intreaba un politai numele: ii spun cum ma cheama si imi spune ca am fost implicat intr-un accident si nu am declarat... i-am dat dovada de reparatie care mi-a dat-o cel caruia i-am dat declaratia, si s-a apucat de dat telefoane. Vine la un momentdat cu declaratia celui care m-a frecat, il saluta ca si cum ar fi prieteni de-o viata si ii spune ca m-am prezentat la politie. Cum stateam langa politai(amandoi in picioare) m-am leganat putin(a crezut ca ma uit in declaratie) si se apuca sa strige la mine ca de ce ma uit(timp in care vorbea cu tipu' ala:uameni)... In mare azi am fost cam degeaba la politie doar sa-mi faca programul dupa programul celui care m-a frecat(sa ma duc marti)... Ma voi mai gandi daca ma prezint sau nu marti... cel putin tinand cont ca am fost doar anuntat nu am primit nicio citatie...nu-s chiar carpa lor daca au cunostinte, mai ales in cazul asta Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( In primul rand nu exista inca nici o dovada ca zgarietura ta si zgarietura lui sunt legate intre ele. Daca ala aduce un martor care a "vazut" faza, si tu ai martor care l-a vazut fotografiind aparent fara motiv. Pana la urma masina ta a ramas pe loc, el a fost cel care a parasit locul. Daca se dovedeste pe baza de expertiza tehnica legatura dintre zgarieturi, tot expertiza trebuie sa arate care masina a lovit si care a fost lovita. Pe baza unor urme , fara sa fie cercetabil si locul incidentului e cam greu de stabilit care a lovit pe care. Vezi si ziua/ora la care pretinde ca s-ar fi petrecut minunea, poate ca nici nu aveai cum sa fii la locul in cauza. Oricum, ofera cat mai putine informatii, cel putin in faza asta, ca sa nu ii dai lui nimic de care s-ar putea agata. Lasa-l sa decarteze tot ce are. Tu ai un singur lucru de facut. Sa mentii declaratia initiala ca ai gasit masina lovita si ca astepti politia sa rezolve cazul. Pilele si relatiile pot merge pana la un moment, dar daca se ajunge la judecata nu cred ca mai tin chiar asa. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Probabil cel care a facut pozele a si lovit masina , adica a frecat-o a ta si ca sa se disculpe a facut poze ca si cum tu ai lovit masina lui. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( M-am dus azi la Politie(desi am fost doar anuntat, fara nicio citatie)... ma intreaba un politai numele: ii spun cum ma cheama si imi spune ca am fost implicat intr-un accident si nu am declarat... i-am dat dovada de reparatie care mi-a dat-o cel caruia i-am dat declaratia, si s-a apucat de dat telefoane. Vine la un momentdat cu declaratia celui care m-a frecat, il saluta ca si cum ar fi prieteni de-o viata si ii spune ca m-am prezentat la politie. Cum stateam langa politai(amandoi in picioare) m-am leganat putin(a crezut ca ma uit in declaratie) si se apuca sa strige la mine ca de ce ma uit(timp in care vorbea cu tipu' ala:uameni)... In mare azi am fost cam degeaba la politie doar sa-mi faca programul dupa programul celui care m-a frecat(sa ma duc marti)... Ma voi mai gandi daca ma prezint sau nu marti... cel putin tinand cont ca am fost doar anuntat nu am primit nicio citatie...nu-s chiar carpa lor daca au cunostinte, mai ales in cazul asta salut,vezi ca nu-i de joaca,eu am patit 99% la fel si culmea masina celui care m-a reclamat era neagra,iar militianul a gasit pe masina mea o mica zgarietura de culoare alba si care nici nu se afla la aceeasi inaltime cu a celuilalt si tot i-a dat dreptate.i-am facut reclamatie sub forma de contestatie si ma voi judeca cu militia in februarie,mi-a lut si permisul pe 90 de zile,dar mi l-au dat inapoi conform legii dupa contestatie.bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Eu mi-am fost facut zgarietura la vreo o saptamana dupa toate astea... singurele probe ce le mai am incotro imi era zgariata masina is pozele lui ala' Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Nu-i nici un bai ca ai reparat zgarietura, tu ai declarat cazul in aceeasi zi si ai primit autorizatie de reparatie tocmai ca sa poti face reparatia. E ceva ca ai mai avut hartia, deobicei parca se lasa la service. E posibil sa ajungi si tu la judecata, ca Spike, daca militianul chiar tine partea cunostintei lui. Sunt curios de cand dateaza reclamatia aluia, o fi tot asa in aceeasi zi, sau e mai recenta. Oare la pulitie se pot antedata reclamatii? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( daca aia "par a se cunoaste" fie direct, fie printr-un intermediar, clar ca vor sa-l scoata pe ala nevinovat. in acest caz te sfatuiesc si eu sa fi rezervat in declaratii / informatii, cum spunea si un coleg, ca sa nu-i ajuti sa "construiasca" cazul cum vor ei. ATENTIE!!! DACA ITI CER SA DEPUI CEVA ACTE DOVEDITOARE LA UN DOSAR, PUNE DOAR COPIE, CHIAR DACA ITI CER SA FIE LEGALIZATA SI TREBUIE SA DAI BANI LA NOTAR PT ASTA (ADICA DECLARATIA TA INITIALA, DOVADA DE REPARATIE, ETC...) SI ATUNCI CAND DEPUI ACTELE RESPECTIVE, SA-TI SEMNEZE MILITIANUL CARE LE PRIMESTE PE FIECARE EXEMPLAR AL TAU CUM CA A PRIMIT COPIA! ATENTIE, SE FURA ACTE DIN DOSARE, PT FAVORIZAREA UNEIA DIN PARTI! STIU ASTA DE LA OAMENI DIN ASIGURARI CARE S-AU CONFRUNTAT CU ASA CEVA. daca iti cer neaparat originalul, fa-ti inainte copie legalizata si pune-i sa semneze pe fiecare copie ca a primit originalul. in mod normal nu ar trebui procedat atat de strict, dar in cazul asta cu o facatura atat de ordinara, eu mi-as lua masuri de siguranta. daca te aburesc cu vorbe de genul "nu trebuie sa semneze ca au primit actul", "nu asa e procedura" etc, spune-i ca stii si tu care sunt drepturile tale si ca ai dreptul sa ceri confirmare pt actele depuse. ar fi bine sa iei si un avocat. la probele reale existente deja, ai castig de cauza garantat, in instanta. e foarte bine ca ai mers atunci la politie sa declari incidentul. eu zic ca merita sa mergi in instanta si apoi sa ceri si despagubiri morale (baga 1 milion de euro, sa transpire aia putin) atat de la mafiotul ala cat si de la stat. cu un avocat bun castigi sigur, chiar daca trebuie sa mergi la vreo curte internationala, numai sa le iei banii jegosilor. sa se invete minte! succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( daca aia "par a se cunoaste" fie direct, fie printr-un intermediar, clar ca vor sa-l scoata pe ala nevinovat. in acest caz te sfatuiesc si eu sa fi rezervat in declaratii / informatii, cum spunea si un coleg, ca sa nu-i ajuti sa "construiasca" cazul cum vor ei. ATENTIE!!! DACA ITI CER SA DEPUI CEVA ACTE DOVEDITOARE LA UN DOSAR, PUNE DOAR COPIE, CHIAR DACA ITI CER SA FIE LEGALIZATA SI TREBUIE SA DAI BANI LA NOTAR PT ASTA (ADICA DECLARATIA TA INITIALA, DOVADA DE REPARATIE, ETC...) SI ATUNCI CAND DEPUI ACTELE RESPECTIVE, SA-TI SEMNEZE MILITIANUL CARE LE PRIMESTE PE FIECARE EXEMPLAR AL TAU CUM CA A PRIMIT COPIA! ATENTIE, SE FURA ACTE DIN DOSARE, PT FAVORIZAREA UNEIA DIN PARTI! STIU ASTA DE LA OAMENI DIN ASIGURARI CARE S-AU CONFRUNTAT CU ASA CEVA. daca iti cer neaparat originalul, fa-ti inainte copie legalizata si pune-i sa semneze pe fiecare copie ca a primit originalul. in mod normal nu ar trebui procedat atat de strict, dar in cazul asta cu o facatura atat de ordinara, eu mi-as lua masuri de siguranta. daca te aburesc cu vorbe de genul "nu trebuie sa semneze ca au primit actul", "nu asa e procedura" etc, spune-i ca stii si tu care sunt drepturile tale si ca ai dreptul sa ceri confirmare pt actele depuse. ar fi bine sa iei si un avocat. la probele reale existente deja, ai castig de cauza garantat, in instanta. e foarte bine ca ai mers atunci la politie sa declari incidentul. eu zic ca merita sa mergi in instanta si apoi sa ceri si despagubiri morale (baga 1 milion de euro, sa transpire aia putin) atat de la mafiotul ala cat si de la stat. cu un avocat bun castigi sigur, chiar daca trebuie sa mergi la vreo curte internationala, numai sa le iei banii jegosilor. sa se invete minte! succes! Pana la a le lua banii jegosilor trebuie sa aiba el multi pt cheltuieli si rabdare ca un proces de genul asta sare de un an de zile cel putin:wink: Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( @Jidanu: nu e chiar asa, nu costa asa de mult, si daca avocatul e inteligent, nu-i ia banii in avans, pt ca va castiga mult mai mult la final. si oricum, intr-o situatie din asta, decat sa ma las facut de niste jegosi ca aia asa, pe fata, mai bine vand casa si masina si platesc avocati, pana le iau tot ce au si ii bag si la puscarie, atat pe "vinovat" cat si pe militianul corupt. genul asta de jegosi isi permit sa recurga la smecherii de-astea tocmai ca un om cu bun simt si cu treburile lui "prefera" sa nu se complice si inghite galusca doar sa scape mai usor. in felul asta nu-si dau seama ca favorizeaza genul asta de comportament. intr-o societate normala, in secunda doi cand colegul ii spunea militianului adevarul si dovedea cu declaratia data de el initial plus martorul sau, smecherului trebuia sa i se taie mana stanga in direct la toate posturile TV. ca sa vada si altii ce patesc banditii. dar din pacate traim intr-o societate "democratica" care incurajeaza specula si furaciunea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( ...in plus as scapa o idee ca ...ai depus o sesizare la procuratura ptr abuz in serviciu:grin: vezi daca se comporta altfel... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( ...in plus as scapa o idee ca ...ai depus o sesizare la procuratura ptr abuz in serviciu:grin: vezi daca se comporta altfel... bine punctat! eu chiar as face sesizare si l-as anunta pe militian dupa :wink: de aia zic ca ar fi bine sa vorbesti cu un avocat, care stie exact care sunt parghiile ce trebuie actionate si cum. mergi la a doua intalnire de la militie sa vezi ce vor (e posibil ca acum sa vina cu alta versiune, dupa ce au aflat ca tu ai niste dovezi ca nu e asa, si sa-ti propuna alte "solutii"), dar nu semna nimic din ce iti dau ei acolo, indiferent ce iti spun sau te ameninta direct sau voalat. pana cand o instanta nu te declara vinovat, nu te pot obliga la nimic. si daca nu o lasa balta, te duci direct la avocat, procuratura, etc. oricat ar fi de cacat justitia din Romania, in cazul tau este imposibil sa te faca, cu dovezile pe care le ai, decat daca te lasi tu facut de ei si inghiti galusca in tacere. din fericire nu suntem in China... inca... :grin: Editat Decembrie 11, 2011 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Greby cum iti ziceam. Fiind parcat pe dreapta (nu mi-ai confirmat daca erai parcat pe dreapta) nu aveai cum sa lovesti cu coltul din stanga spoilerului tau in coltul din dreapta spoilerului mincinosului mai ales daca nu era nici trotuar (ziceai de marginea drumului dupa care normal vine santul) pe care sa te urci pentru a rezolva performanta asta. Sper sa nu-l lasi sa scape fara dosar penal pe respectivul!!! Daca tot a incercat marea cu degetul acum sa sufere consecintele faptelor sale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Da. eram parcat pe marginea drumului dupa care urma bordura si copaci Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( Deci nu aveai cum sa ajungi sa-i freci partea dreapta fata cu partea stanga spate a ta. (cu atat mai bine cu cat are poze individul cu care se autoincrimineaza). Solicita politistului sa-i intocmeasca dosar penal pentru fals in declaratii. Daca refuza sa-i aplice sanctiunile art. 292 din codul penal acelui individ ii poti face plangere pentru abuz in serviciu politistului si individului ii intentezi proces pentru fals in declaratii. Concluzie: ori ii da politistul amenda (fiind prieten nu-l baga la inchisoare dar amenda e obligat sa-i dea) ori il rezolvi cu un proces in care politistul e acuzat de abuz in serviciu/incompetenta iar individul ramane la mila judecatorului (care probabil ii va da vreo 6 luni cu suspendare asa sa se-nvete minte). Sfat: prezinta-te la urmatoarea "intrunire" si explica-i pe sleau politistului ca ori isi face treaba ori va suferi si el consecintele legii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( ....da... de ce nu inregistrezi convorbirile cu el? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Un caz... greu de crezut dar adevarat X-( M-am prezentat azi si s-a rezolvat pe moment in defavoarea mea... politistul a luat in considerare declaratia lui(cand faceam parcarea laterala am dat cu coltul stang in bara lui fata dreapta si nu a simtit/vazut nici eu nici el nimic)... si a facut PV... a spus ca nu imi da amenda dar imi da 3 pct si sa-i fac masina pe asigurarea mea... am scris la obiectii ca lucrurile s-au intamplat conform declaratiei mele si nu am semnat... cand a vazut politaiu ca am obiectii a pus si 4 pct amenda 280 lei parca... L-am intrebat ca pe ce criteriu a luat aceasta decizie si mi-a raspuns ca varsta mea si ca nu am experienta, etc. (am 18 ani), ca la frecari dinastea nu se simte, ca ala o scris in declaratie cum so intamplat si eu numa ca am gasit masina zgariata:uameni... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate