Max Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Ce trebuie facut la Un Chevrolet Suburban din 96 ca sa incapa sub el roti de 35" fara decuparea aripilor? Suspensia independenta pe fata permite asta fara ca sa se faca modificari masive la ea? Bodylift? Multumesc. Editat Decembrie 10, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri L-ai luat deci? :D Nu credeam ca legi asa iute afacerea. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri L-ai luat deci? :D Nu credeam ca legi asa iute afacerea. Nuuuuuuu! :grin: Dar am niste ganduri :grin:... si ma informez .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri Salut, Max ! Daca vrei sa misti autobuzul in teren, 6" de lift ar fi OK pentru 35-uri. Daca vrei sa faci ceva show la bulevard, merge si mai putin, asa, vreo patru, as zice. Cu sase inch, pe un 1500, rezultatul e acesta: Kit-uri gasesti aici: http://www.tuffcountry.com/chevy-gmc-lift-kits/chevy/gmc-truck--tahoe-suburban-1988-1998---lift-kits.html http://www.rockymountainsusp.com/GM_IFS_SUV.htm http://www.ultimateautoaccessories.com/Truck/Chevy_Lift_Kits.htm Tot cu sase inch, pe un 2500, looks like this: Merge si un mix de suspension lift cu body lift. Si daca vrei sa stii ce te asteapta pe fata, vezi aici: Stima, Dragos Editat Decembrie 10, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri Dragos, pe tine te asteptam. :wink: Multumesc pentru informatii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri Max vezi ca avea una, diesel cel drept, si Mihai (magnum). El stie foarte multe despre tipul asta de masina. :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri Buna ziua ! @yonutz: Ce are magnum se cheama tot suburban, dar e cu o generatie in urma celei care face subiectul acestui topic. Astfel, cea a lui Mihai are punte rigida pe fata, ceea ce e cu totul altceva decat configuratia la care s-a referit Max. Corespunzator, si solutiile de liftare sunt altele. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Chevrolet Suburban pe 35"-uri salutare, si eu caut ptr masina lu varu', sa ii punem 33"-uri si merg cu 2.5" lift cu cateva plasticuri taiate, 3.5" lift si intra la sigur 33". diferenta e ca a lu' varu e 2008. acum, ca si sfat, m-am uitat sa vad cum arata, si cred ca 33-urile sunt mici. ma bate gandul la 35", cauciucuri MT MTZ(cica au si fulgul pe ele modelul asta), jante 17" MT clasic II black wheel. momentan astept raspunsul ptr 35", cu ce lift trebuie puse. masina va fi folosita la offroad usor si sosea. scuze ptr hijack, ma bucur ca am gasit pe cineva care vrea sa puna pe un burb 35" :) caut de cateva zile pe net, prin state asa ceva.... rockymountain mi-a fost recomandat de un amic din state. tocmai am vb cu ei la tel, si mi-au spus ca ptr 35" trebuie lift de 6" minim. cand o sa o vada varu' inalta, si fara jantele de 22" - bling, bling, mor de ras :) Editat Decembrie 13, 2011 de stealthTT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate