tau Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Intrucat - exceptand foarte putine cazuri - nu am gasit nicio referire clara in aceasta privinta, va propun sa facem o lista cu service-urile pe care le recomandam sau pe care trebuie sa le evitam - datorita unor experiente mai mult sau mai putin bune. Deoarece majoritatea posesorilor de Niva circula prin tara, gandesc ca aceasta lista / informatie este benefica pentru toata lumea - in caz de "Doamne fereste", sa se stie care este cea mai apropiata locatie la care se poate apela. Este anormal sa merg de la Mangalia la Brasov, daca stiu ca problema se poate rezolva in Constanta - este doar un exemplu. Pentru a nu fi considerata reclama gratuita / anti reclama, propun ca lista sa arate dupa cum urmeaza: Nr. crt. / Orasul X / zona Y / lucrari care pot fi executate / il recomand sau nu-l recomand Exemplu: 1. Bucuresti - zona Universitate - mecanica, tinichigerie, vopsitorie, electrica - il recomand. Informatia venind din partea posesorilor de Niva, consider ca poate fi luata de buna - nu mergem pe principiile "sa moara si capra vecinului" sau "p'asta il tin doar pentru mine". Cei care sunt interesati de service-ul respectiv il vor contacta pe PM pe cel ce a postat, pentru a obtine datele de contact si / sau mai multe referinte. Daca considerati ca mai sunt si alte aspecte ce ar putea imbunatati aceasta lista, va rog sa spuneti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Service-uri pt. Niva CARAVAN 4x4- service specializat 4x4 cu autorizare RAR pt Nissan si LADA. Bucuresti, Cart Militari, intr. Cimpoiului 16 tel 0724.64.77.26 Mecanica Tinichigerie Vopsitorie kituri susp, bullbare, scari - productie proprie pt Niva ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Service-uri pt. Niva Service CORACROZONE - recomand Constanta, str. Ion Ratiu tel.: 0722. 342.660 mecanica cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Service-uri pt. Niva Service/reprezentanta LADA Bucuresti Ilfov soseaua de centura la rond la Mogosoaia mecanica restun nu cunosc meseriasi buni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Service-uri pt. Niva Service/reprezentanta LADA Bucuresti Ilfov soseaua de centura la rond la Mogosoaia mecanica restun nu cunosc meseriasi buni Cum sunt cei de la mogosoaia?Am trecut pe acolo cand cautam sa cumpar niva si directorul ala de acolo mi s-a parut cam arogant... Macar stiu meserie si sunt OK?As vrea sa ma duc la ei sa-mi umble in cutie(nu-mi intra in a patra-probabil sincronul) Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Service-uri pt. Niva CARAVAN 4x4- service specializat 4x4 cu autorizare RAR pt Nissan si LADA. Bucuresti, Cart Militari, intr. Cimpoiului 16 tel 0724.64.77.26 Mecanica Tinichigerie Vopsitorie kituri susp, bullbare, scari - productie proprie pt Niva ia sa vedem noi maine daca baietii astia sunt ,,pe deadevaratelea" si LADA sa le facem testul cu hartiuta pentru jentile pe 15 , nu o dau ...nu au legatura cu Togliati:grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Service-uri pt. Niva Cum sunt cei de la mogosoaia?Am trecut pe acolo cand cautam sa cumpar niva si directorul ala de acolo mi s-a parut cam arogant... Macar stiu meserie si sunt OK?As vrea sa ma duc la ei sa-mi umble in cutie(nu-mi intra in a patra-probabil sincronul) DOMNUL DE LA MOGOSOAIA !!daca e tot cel de acum 5-6 ani a vrut sa mi bage pe gat masina in lizing , ma ducea cu vorba zi de zi , pana m am suparat si am cumparat masina cu banii cash de la alt dealer! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Service-uri pt. Niva fie vorba intre noi nu ma intereseaza sefii ca nu aia muncesc la masina ci meseriasii la care le bagi ceva in buzunar si oamenii mucesc mai cu drag si spor si macar mai bine. eu de meseriasi ma refer ca am fost multumit ca aia mi-au facut lucrarea calumea in rest..... noi sa fim sanatosi:D cu leasingul probabil avea vreun comision gras de la firma de leasing ca oricum ori cash ori leasing el isi lua banii :) iar cu cutia daca nu intra intr-a 4-a pregatestete sa lasi masina acolo ca foarte probabil va trebui data cutia jos de pe masina desfacuta si vazut ce e acolo iar daca tot desfaci e pacat sa nu schimbi si un kit de ambreiaj plus cilindru receptor si furtunul aferent.,parerea mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Service-uri pt. Niva si mai skimba si toti rulmentii si simeringurile sa mai iei 20%din huruiala :grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinul Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Service-uri pt. Niva Reprezentanta si service Lada pe Centura Bucurestiului cu Mogosoaia. Ii recomand pentru ca am schimbat la ei kit-ul ambreiaj si rulmentii fata dreapta + butuc. Lucrat bine si repede, fara atarnat dupa o cheie 2 ore sau "stai sa`mi mai aduc ceva" si apare dupa 20 min. Odata au stat si dupa program sa ma astepte ca ramasesem pe drum si ma aducea platforma. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Service-uri pt. Niva La Craiova un super meserias pe nume MIHAI TEL: 0769259305 Recomand cu incredere acest supermeserias care a avut si el Niva si de cele 2 ale mele avand tot el grija! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Service-uri pt. Niva am vibratii puternice cand depasesc 40-50km/h.La viteze mai mici nu vibreaza.Mi-e frica sa mai merg cu ea ca sa nu stric altceva.Oscilez intre cei de la Mogosoaia si cei din sect 6 service Nissan/Niva.Stie cineva daca au program si sambata? sa nu mai adaug ca nu imi intra in viteza a 4-a... Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Service-uri pt. Niva am vibratii puternice cand depasesc 40-50km/h.La viteze mai mici nu vibreaza.Mi-e frica sa mai merg cu ea ca sa nu stric altceva.Oscilez intre cei de la Mogosoaia si cei din sect 6 service Nissan/Niva.Stie cineva daca au program si sambata? sa nu mai adaug ca nu imi intra in viteza a 4-a... Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Service-uri pt. Niva am schimbat crucea cardanica spate la reprez Niva Mogosaoia.Rapid si OK la bani.O sa mai trec pe la ei.eu unul am fost multumit. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate