kaza Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 de vreo doua saptamani am primit aproape kado de la armata romana sa traiasca un GAZ69an de fabricatie 1967,cu o instalatie de legare topogeodezica montata pe ea(aceasta instalatie este precursorul GPS-ului)in stare noua.am schimbat bujii,ulei,becuri,cilindri de frana,stopurile,contactul,curatat rezervorul,baterie varta,antigel,etc am un milion de explicatii deoarece masina este foarte ciudataare foarte multe chestii pe care masinile normale nu le au. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 de vreo doua saptamani am primit aproape kado de la armata romana sa traiasca un GAZ69an de fabricatie 1967,cu o instalatie de legare topogeodezica montata pe ea(aceasta instalatie este precursorul GPS-ului)in stare noua.am schimbat bujii,ulei,becuri,cilindri de frana,stopurile,contactul,curatat rezervorul,baterie varta,antigel,etc am un milion de explicatii deoarece masina este foarte ciudataare foarte multe chestii pe care masinile normale nu le au. Foarte frumoasa felicitari si pare in stare foarte buna optica si tehnica, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. mai pune poze ca tare e frumoasa si din cat mai multe unghiuri si pozitii ca ajuta pe cei care sunt in procese de restaurare la cate unele. apropo nu mai era una pe acolo de pe unde ai luat0o pe asta ca tare as vrea si eu una:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 Servo !... Alta viata ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 frumos Kado-oo,mai sunt ? amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Re: proiect nou gaz69 an 1967 si cam ce inseamna aproape kadooooo??? PILOSULE! sper sa nu o strici,laso asa fara modificari(parerea mea) sa o stapanesti sanatos! mi-ar cam surade o masina de o seama cu mine. Editat Decembrie 14, 2011 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 pun mai multe poze in zilele urmatoare ca nu prea merge netul .multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 nu este servo este separatorul de ulei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 datorita faptului ca nu am oglinzi (din fabrica)am hotarat sa-i pun unul din aceste modele.v-as ruga sa-mi spuneti care considerati ca e mai potrivit,totodata doresc sa cumpar 2 brate de oglinda de ims (aro m461).multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 datorita faptului ca nu am oglinzi (din fabrica)am hotarat sa-i pun unul din aceste modele[ATTACH=CONFIG]125574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125575[/ATTACH].v-as ruga sa-mi spuneti care considerati ca e mai potrivit,totodata doresc sa cumpar 2 brate de oglinda de ims (aro m461).multumesc si uite asa se incepe treaba cate un pic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 punele pe cele mai apropiate de anul ei de fabricatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangolesti Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 .................cu o instalatie de legare topogeodezica montata pe ea(aceasta instalatie este precursorul GPS-ului)....... :brsa o stapanesti sanatos, sa mergi cu ea prin noroaie adevarate. ce ai spus despre legarea topografica este foarte departe de adevar:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 dangolesti, daca sti mai multe :wink:, detaliaza... :uameni Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 da da eu am ceva documentatie dar este tradusa din ceha si nu prea are noima asa ca daca stii ceva ti-as fi recunoscator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 punele pe cele mai apropiate de anul ei de fabricatie unele sunt de sr celelalte de ims amandoua sunt din aceeiasi perioada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirel vicaru Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 felicitari pt achizitie. Si eu am un Gaz 69 A din 69 si nu am oglinzi. Daca ai mai multe perechi si te gandesti vrei sa vinzi una sunt interesat. datorita faptului ca nu am oglinzi (din fabrica)am hotarat sa-i pun unul din aceste modele[ATTACH=CONFIG]125574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125575[/ATTACH].v-as ruga sa-mi spuneti care considerati ca e mai potrivit,totodata doresc sa cumpar 2 brate de oglinda de ims (aro m461).multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 am facu rar-ul a luat din prima sunt tare mandru.marti restul de acte si apoi in ciuda lui basescu cu (b mic) inmatricularea.craciun fericit tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: proiect nou gaz69 an 1967 gata e al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: proiect nou gaz69 an 1967 caut in continuare brate de oglinzi de IMS sigur cineva le are si nu le foloseste .platesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate