Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tacanit motor vitara 2.0 benzina,hidramata

smnviorel

Postări Recomandate

buna seara tuturor! de ieri seara sunt posesorul unei vitara 2.0.benzina,hidramata,pe care am cumparat-o din brasov.in afara de rugina de rigoare ,masina arata destul de bine pentru anii ei...1996,dar....dupa un drum de 400 de km,exact cand am ajuns in constanta,am sesizat un mic tacanit la motor in partea stanga,cum te uiti din fata masinii. astazi dupa putin alergat prin oras,tacanitul s-a accentuat.am mers la doi mecanici,care mi-au spus..unul ca ar fi arborele cotit,iar cel de-al doi-lea cuzinet sucit sau biela.problema e ca la service m-au pus pe lista de asteptare si m-au sfatuit sa nu mai merg cu masina.s-a intalnit cineva cu o problema asemanatoare? sau un sfat unde-as putea sa ma duc in constanta,sau imprejurimi? raman indatorat pt un raspuns,sau un sfat.multumesc anticipat!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

multumesc,sunt pe lista de asteptare la service,sper sa ajunga si la mine pana sambata sa vad exact ce are..o seara buna la toti!

stie cineva un service sau un mecanic bun pt suzuki in constanta? raman dator pentru o recomandare!

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: tacanit motor vitara 2.0 benzina,hidramata

interesanta chestie! cand mi-a dat jos baia mi-a gasit inauntru bucati de plastic si metal,sorbul era aproape infundat,uleiul foarte gros si bineinteles cuzineti de biela dusi1 vibrochenul inca este in stare buna,trebuie sa schimb cuzineti care la tipul asta de motor sunt destul de scumpi si greu de procurat,adica vin greu,fiind piesa originala trebuie comandata in japonia.Mecanicul mi-a spus ca s-a rupt patina si de-aici tot tambalaul ! sper sa-mi vina cuzineti pana la sfarsitul saptamanii

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare