Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jimny- scartaie ceva in fata- ajutati-ma va rog

doc_tyby

Postări Recomandate

nu stiu exact ce poate sa scartaie ceva in fata masinii, in partea stamga, un sunet metalic, un clinchenit, nu foarte tare, dar suparator, si face doar pe macadam, in rest pe asfalt sau in padure nu, doar pe pietris, etc. o fii de la arcuri, sa le ung cumva ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: jimny- scartaie ceva in fata- ajutati-ma va rog

o fii de la arcuri, sa le ung cumva ?
daca e de la arc, ala face un zgomot specific, de arc care se destinde cu soc in ceva. Asta patesc si eu dupa ce mi-am pus SL de 2 inch cu niste arcuri procomp. Nu se mai aseaza bine in lacasul ala si pivotul de sus care intra in arc atinge pe arc. La anumite compresii (gropi mai serioase) aud zgomotul ala de arc care scapa din ceva si apoi "zdarnaie" jumate de secunda.

Dar, ma repet, ti-ai fi dat seama ca e sigur de la arc... De uns... nu cred ca e cazul, ele ar trebui sa stea fixe. Sa se comprime si sa se destinda pentru a amortiza socurile. In rest... n-ar avea voie sa faca alte miscari sa sa atinga alte componente in afara de baza si suportul de sus.

Vezi sa nu fie altceva...

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

ma gandeam sa iau jos bara stabilizatoare cu bieletele antiruliu sa vad poate nu mai suna. ce parere aveti? va fi mai naspa fara bara stabilizatoare?cu mult?

Link spre comentariu

ma gandeam sa iau jos bara stabilizatoare cu bieletele antiruliu sa vad poate nu mai suna. ce parere aveti? va fi mai naspa fara bara stabilizatoare?cu mult?

nu trebuie sa dai jos bara stabilizatoare,ci doar desfaci de pe punte si dai o tura,si vezi care este schema atunci

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

i-am dat jos complet bara stabilizatoare. un pic sa clatina mai tare la viraje, dar nimic ingrijorator, in schimb nu scartaie la fel de tare(dar tot mai scartaie) , si pare mai comoda masina, peste hopuri nu simt atat de tare in habitaclu denivelarile. probabil acum se vor uza mai repede suspensiile, respectiv ce bucsii mai sunt pe acolo pe la articulatii, si eventual o uzura neuniforma a gumelor. dar in offroad cred ca plusul va fi mai vizibil. sa vedem in timp cum se comporta .

Link spre comentariu

i-am dat jos complet bara stabilizatoare. un pic sa clatina mai tare la viraje, dar nimic ingrijorator, in schimb nu scartaie la fel de tare(dar tot mai scartaie) , si pare mai comoda masina, peste hopuri nu simt atat de tare in habitaclu denivelarile. probabil acum se vor uza mai repede suspensiile, respectiv ce bucsii mai sunt pe acolo pe la articulatii, si eventual o uzura neuniforma a gumelor. dar in offroad cred ca plusul va fi mai vizibil. sa vedem in timp cum se comporta .

nu ai nici o articulatie care sa se uzeze,ai doua bucsi de cauciuc in fiecare tendon si cam atat,exceptand bara de directie

lasal asa ca nu e nimic ingrijorator,bucsa din panhard va fi mai solicitata,cand se duce de tot vi la mine si te coafez cu un panhard heavy duty care va tine mai mult de cat toata masina

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare