nickyxcx Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Azi am observat ceva ulei sub masina in partea din spate, am mers de am urcat masina pe o rampa sa ved despre ce este vorba si surpriza: grupul spate spart, uitandu-ma mai bine, am observat ca fiind spart pe partea stanga - lateral, este si din interior cred lovitura de s-a spart...nu stiu ce ar putea fi, ceva rulment...? Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi: - care ar fi cauza de s-a spart? - ce trebuie sa schimb? - daca are cineve un grup de vanzare SH? :tk Stima!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: probleme grup spate TD4 Pana nu desfaci capacul grupului nu vei stii ce este acolo! Avantajul tau este ca poti cumpara atat grupul complet (la dezmembrari) cat si oricare din piesele componente, inclusiv carcasa si capacul carcasei separat, de la furnizorii de piese LR. Iar cand vei desface, cel mai probabil vei afla si de ce s-a spart ce s-a spart pe acolo. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickyxcx Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: probleme grup spate TD4 Revin cu noutati! Azi m-am pus si l-am desfacut, scule am si ceva habar de mecanica....asa ca am desfacut si capacul de spate si am constatat ca din suruburile care prinde coroana pe grup, s-a slabit unul din ele pana a ajuns la carcasa, agatand de ea si carcasa fiind de dur-aluminiu, a cedat si s-a spart. Problema care o am acum este ca nu prea imi dau seama cum sa scot planetarele din grup....in rest am desfacut tot: cardanul de pe grup, grupul din suportii de prindere...nu mai sunt decat planetarele! Ati desfacut cineva, aveti idee cum se scot planetarele? :tk Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: probleme grup spate TD4 Salut! Undeva in topicul asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover se afla link-ul de unde poti descarca RAVE (colectie de manuale de service pentru LR). Acolo vei gasi si un manual pentru Freelander unde ai explicate procedurile de service. Spor la treaba. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: probleme grup spate TD4 Revin cu noutati! Azi m-am pus si l-am desfacut, scule am si ceva habar de mecanica....asa ca am desfacut si capacul de spate si am constatat ca din suruburile care prinde coroana pe grup, s-a slabit unul din ele pana a ajuns la carcasa, agatand de ea si carcasa fiind de dur-aluminiu, a cedat si s-a spart. Problema care o am acum este ca nu prea imi dau seama cum sa scot planetarele din grup....in rest am desfacut tot: cardanul de pe grup, grupul din suportii de prindere...nu mai sunt decat planetarele! Ati desfacut cineva, aveti idee cum se scot planetarele? :tk Stima! Trebuie sa dai jos tamburii de pe spate, apoi ies si planetarele. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rifa Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: probleme grup spate TD4 Salutare, Am cum sa dau jos grupul spate prin alta modalitate decat sa desfac piulietele de la planetare ? ca sunt prea ruginite si nu se desfac? Ne gandeam jugul jos, dar e prea mult de munca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: probleme grup spate TD4 Ar trebui sa apelezi la un prieten care lucreaza la vulcanizare de camioane ptr slabirea acelor piulite (pneumatic) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: probleme grup spate TD4 Solutia e asta http://www.loctitefreezeandrelease.com/ ... poate gasesti si la noi, eu mi-am luat de aici http://www.ebay.co.uk/itm/LOCTITE-FREEZE-RELEASE-SPRAY-400ml-/280732716342 , inainte de a-l folosi pe asta dai cu deruginol si lasi sa stea vreo ora .... e foarte eficient, eu am desfacut suruburi care nu credeam ca voi putea fara sa le tai NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate