stefan79 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 (editat) La multi ani! Sa fi sanatos si fericit! (din suflet iti doresc) Pe FB nu pot sa te mai urez ca ai decis sa ma stergi din lista...:uameni Hai sa traiesti!!!! LA MULTI ANI! Cu drag, Stefan LE: Aragoane...sa nu stergi pozna :x:h5:x:ap:pl Editat Decembrie 16, 2011 de stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La Multi Ani sa fii sanatos si iubit!!!:k:k:k 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL Sa traiesti Dane! Multi ani faini! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani. De ziua ta la munca :))) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La Multi Ani Dane! :2drBag sama ca intentionat ati facut Impotmoliada azi, o sa ai o groaza de invitati la masa:ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL :ha: Ti-am ziso live ...si ti-o mai zic odata, La multi ani, Hastrale! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL sa traiesti, sa fii sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani !!!:B:k Sanatate si fericire !:be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Re: La multi ani!!! ASTRAL Va multumesc tutuor pentru urari ! :h5 Colegii de club, mai bine zis ADEVARATII PRIETENI DIN CLUB, au reusit sa ma atinga la coarda sensibila cu un scenariu pe cat de simplu pe atat de surprinzator care si-a atins scopul : surpriza mea a fost totala !!! Care a fost scenariul ? In restaurantul nostru, Casa Iacob, masa noastra e cea din fundul salii, in parte opusa din care se aduce mancarea astfel ca ospatarul trebuie sa parcurga toata sala ca sa ajunga la noi. Astazi au avut grija sa ma imbarlige sa ma asez la masa cu spatele spre locul de unde vine ospatarul, Yon mi-a distras atentia cu nu-stiu-ce detalii pentru ziua de azi, si eu m-am trezit cu ospatarul fix in carca mea cu tortul cu torte de artificii pe el !!! Deci ospatarul, a parcurs toaaaaaataaaa sala aia luuuunga si n-am avut nici cea ma vaga idee de ce mi se pregatise pana in ultima clipa !!! Momentul a fost total iar gestul de milioane !!!! Ce sa mai tura-vura......m-au rupt in bucati......!!! Sa va povestesc si in imagini "istoria" de mai sus, dar cred ca si fotograful a fost cam emotionat ca pozele sunt si ele.....emotionate !!! :ha: Momentul surprizei : Momentul bucuriei de nedescris in cuvinte ...... Baietii m-au intinerit nitel........:ha:.........Si ce alta poza puteau sa-mi puna pe tort decat una "de legenda" !?! :ha::ha::ha: Mesajul lor, cu adevarat sincer si din suflet : .........Si pentru ca toata lumea sa fie multumita, s-a dat satisfactie si altora : lui Astral i s-a taiat capul !!!...........:ha::ha::ha: .......................................... In concluzie : VA MULTUMESC DIN INIMA, PRIETENI DRAGI !!! Editat Decembrie 17, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL Felicitari Astrale, La Multi Ani si tot ce iti doresti matale! Ca le meriti. :h5 Faina si supriza (stiam de ea si nu ti-am zis, sic). Vad ca cineva ti-a si pus deja cutitul la gat. :ha: S-o fi prins careva ca tu esti adminisrtratorul de pe forum si s-a razbunat? Sau ti-i facut-o singur? :grin: Numai bine! Max :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL sa ne traiesti tinerelule :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani cu sanatate ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani , Astrale .....sanatate si noroc :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La Multi Ani cu multa sanatate si noroc tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani si numai impliniri !!! :k:Gr __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani si multa sanatate si tie si ratustii si Marelui Ochi care vegheaza! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi si sanatosi ani ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL Ehe :old, cand aveam si eu taica 34 de ani... :ha::ha::ha: La multi ani fericiti Aici si cand ti-o veni randul si in..., Astral! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL Multi ani si sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani Astral, una dintre cele mai echilibrate aparitii in peisajul forumistic autohton!!! Cardan de piatra, sa-ti ajute Mos Craciun sa ai, pana la adanci batraneti !!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL la multi ani !! sa ne traiesti 1000ani ...!! sanatate , sa fii iubit de prieteni si prietene.... si iesiri cat mai multe cu ratzusca ... !! .... iar ptr ca indeplinesti conditiile : ai 40 ani si iti plac pushtoaicele ... asa cum te-am obishnuit ..un cadou virtual ... http://www.youtube.com/watch?v=x9W2RNdOwsE&feature=related ..... daddy Astral ....!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL Buna seara ! La Multi Ani si tot ce iti doresti ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL LA MULTI ANI !!!!!!!! Dane si multa sanatate !!!!! FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: La multi ani!!! ASTRAL la multi ani !!!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate