suzuker Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 :shock: http://www.trilulilu.ro/mafioso/3da180dda30e87 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem vitiaz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem vitiaz! Asa......si? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem frate!!! - la astia totul e mare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem Ohoo...impresionant. Nu mi-am imaginat ca un tanc poate sa ramana impotmolit....si nu mi-am imaginat ca exista ceva care sa scoata un tanc ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem Bestie... Asta e mashina pentru partaj la divortz. Imparte casa in 2 fara nici o problema. Totusi cred ca e destul de complicat de intors o asa omida. Daca erau decat 2 senile era simplu, dar cu remorca aceea articulata, cred ca e destul de greu. Ma gandesc ca asta era in anii 70-80... Oare ce au acum? Imi povesteau niste amici care au dat o tura cu motoarele pana la Cernobal, ca au vazut pe acolo la targuri auto, blindate miltare, tancuri, casate de la armata, dar in stare buna de functionare. Si nu erau din loturile contaminate de radiatzii. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: offroad CU ADEVARAT extrem fenomenal.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: offroad CU ADEVARAT extrem rusian cars... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate