abunea Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Salut, tocmai am dat la schimb Patrolul pe o Vitara preparata de off-road si ma pregatesc de identificare. M-am programat pt 4 ianuarie, insa am o "frica". Masina are anvelope de 235, iar in carte de 205. Stiu ca in mod normal la identificare nu au treaba cu asta, problema e la ITP, insa si la masina precedenta au inceput sa comenteze la proiectoare. Voi ati avut probleme cu dimensiunea anvelopelor cand ati facut identificarea? E cazul sa ma agit sa fac rost de niste roti normale pt identificare? :tk - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut28 Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Identificare RAR sal depinde pe cine gasesti la rar si io am facut raru de curand si aveam o retinere la parbriz pt ca era crapat dar nu mia zis nimica dar totusi aveam pregatiti 50 de ron in cel mai rau caz iti da revenire succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Identificare RAR Ionutz28, nu e mai frumos sa dai sfaturi dupa ce ai citit regulamentul si te-ai prezentat la topicul de la punctul 2c? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Identificare RAR Cu parbrizul mai e cum e, ca nu prea se vede. Dar rotile astea sar in ochi. Sa inteleg ca nimeni nu a mers la RAR cu asemenea roti?? :hl - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Identificare RAR Pentru linistea ta, imprumuta niste roti Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Depinde de ce noroc ai. te poate respinge din motiv de identificare a masinii. Adica nu "bate" CIV-ul cu masina. De regula nu se uita la dimensiunea rotilor. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR In iunie cand am facut identificarea la ARO a vrut sa inceput sa comenteze ceva legat de anvelope (237/80/R16) dar a incetat cand i-am spus ca-i dau ce vrea el daca imi spune de unde sa cumpar anvelope "originale" pe 16 pentru aro. La final ne-am despartoit prieteni .... ca cica si el era targovistean (de acolo am luat eu masina) si ca stia masina din oras ... bla bla Sfatul meu .... in fuctie de cum se pune problema .... ii spui ori ca tu asa ai cumparat masina si ca o sa schimbi rotile la primul salariu, ori .... cu tupeu .... ca nu stii si ca nu te intereseza ... ai venit sa faci identificare si nu ITP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Eu am facut identificarea in urma cu cateva zile la ARO 10 care nu ave anvelopele prevazute in carte sau talon . nenea nu a zis absolut nimic si nici nu mi-a dat de inteles ca trebuie sa vin cu vreo atentie .In schimb unui tip cu un logan -taxi ,cei drept i-a zis cum a intrat cu masina in hala: Sa nu astepti sa te bage careva in seama daca ai alte anvelope decat cele normale .A incercat baiatul sa ...unga pe nenea dar NU A MERS ! a iesit in strada si a mers la un alt Loganist care contra unei sume la ajutat cu rotile lui ! Deci ... baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Da, deci esti cam la mana lor. Cu cealalta mi-a atras atentia la proiectoare, dar i-am zis ca sunt acoperite de husa si le folosesc numai in off-road si nu a mai comentat. O sa incerc sa vad daca rezolv ceva "romaneste" pana atunci, daca nu, sa fac rost de niste roti pt o zi. Multumesc! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Nu te risca, eu am fost la identificare cu masina si ma respins deoarece; aveam jantele intoarse si anvelopele erau pe 16 nu pe 15 ca in talon. Nu a mers cu spaga Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Eu in schimb am trecut de identificare si ITP la inmatricularea masinii fara sa am probleme cu masina inaltata cu SPOA, jantele intoarse, proiectoarele (neconectate pe atunci) si bikinitop. Dar m-am dus printr-un "intermediar", cum am facut ori de cate ori am avut treaba acolo. Cand m-am dus fara, acum ceva ani, am stat peste 8 ore ca sa mi se puna o prapadita de folie pe CIV. De atunci m-am lecuit. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Re: Identificare RAR @abunea acum depinde foarte mult si de oamenii de acolo. in cazul meu cand am fost in august la identificare am avut si roti de 31' si cele doua proiectoare care se vad in avatar (neacoperite) legate poe faza lunga. baietii au fost f profi si au facut/ s-au uitat doar la ceea ce am platit - mai exact la identificare LE si asa cum spune si f_zoltan mai sus cateodata e bine sa folosesti firmele dedicate :h5 Editat Decembrie 22, 2011 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Identificare RAR Eu asa am cumparat-o, acum 2 zile :wink: Oricum am cam prins ideea, depinde de omul la care pici sau daca gasesti o intrare. Vad eu cum rezolv. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: Identificare RAR Frumoasa masinuta. Cu cat ai luat-o ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Identificare RAR salut, azi am venit de la rar, i-am schimbat culoarea, evident identificare, modivicare CIV am o niva, la care am pus jante de aro Jr f late in comparatie cu originalele, gume 195/80/15 tip simex, fata de 185/75/16, plus overfendere f late de 15 cm. SE cam uitau ca dupa urs la masina(apropo nici barile fata spate nu le aveam:grin:). Si i-am explicat ca nu am gasit gume pe original cu inscriptia M+S ca atare am redus diametrul jantei pt a avea acelasi diametru de roata(din calcul iese egal, in realitate diametrul rotii e mai mare cu 4 cm). A vazut omu ca-l iau cu transformari a zis ca din pct lui de vedere e ok, da sa nu dau peste un garcea mai zelos, si ca nu poate trece in CIV decat cu nota scrisa de la producator(ceea ce e mai complicat). Asa ca fii pe pace, in cel mai rau caz te intoarce Editat Decembrie 27, 2011 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Identificare RAR Gata cu identificarea, i-am schimbat rotile cu unele pe 195 (cum erau in carte), iar de bara nu s-au legat. Mi-a verificat din prima rotile vs carte. Se uitau toti ca la urs si faceau tot felul de comentarii pozitive (mama ce bara misto, ce troliu are, etc), dar am scapat :grin: :tk - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate