spike Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Stie cineva unde sunt sigurantele la un pajero mk1,in afara de locul de langa volan in stanga?Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: sigurante mk1 pai acolo sunt ... eu nu stiu un alt loc. te intereseaza ceva anume ? American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: sigurante mk1 pai acolo sunt ... eu nu stiu un alt loc. te intereseaza ceva anume ? Nu mai functioneaza 2 butoane (stop ceata si dezaburire luneta)si cred ca-i din sigurante,am auzit ca ar mai fi si in alta parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: sigurante mk1 am sa ma uit in manualul de reparatii dupa alte sigurante si deseara iti zic daca mai gasesc ceva ... insa sincer nu cred sa mai fie si in alte parti . poate doar relee ... American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: sigurante mk1 Merci,nu cred ca sunt relee pe dezaburire si stop ceata,poate stii tu alta cauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: sigurante mk1 dupa cum spuneam m-am uitat in manual si nu am gasit nimic in plus fata de grupul acela de sigurante din stanga bordului.daca nu ai sigurante arse cred ca doar un contact imperfect sau fir intrerupt mai poate fi cauza American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate