Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi

petricaiancu

Postări Recomandate

salutare! caut si eu niste bare transversale pt.suzuki vitara v6 2000 cmc,5usi.an 1996.

am gasit pe un sait http://www.portbagajeauto.ro urmatorul set bare transversale

Thule 950 Otel si dupa pozele de acolo nu stiu daca chiar se potriveste la masina mea.

rog pe cei care si au montat sau stiu ce model de porbagaj s-ar potrivii la vitara mea sa-mi dea ceva sugestii,solutii.

mentionez ca mi-am luat un set de bari transversale AUTOMAXI SUPRA si nu se potrivesc intrutotul pe masina mea adica ar trebui sa le ajustez unghiul care este la prinderea la use pt ca daca strang are tendinta de a se distanta spre exterior si nu -mi inspira garantie ca pot cara ceva in siguranta pe acesta

astept solutii,idei,etc .

daca rezolv problema barele AUTOMAXI SUPRA sunt de vanzare.

cu stima,petrica

tel.0745697276

PM . petricaiancu@hotmail.com

:cl

suzuki vitara 2.0 v6

vw jetta 1.6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi

Stiu din experienta ca vanzatorii de bare sunt foarte grijulii sa furnizeze marfa potrivita. Eu am dat marca, modelul si anul de fabricatie pentru ca sa mi se comande exact ce aveam nevoie. Intamplarea fericita a facut ca aveau un distribuitor la Deva, la 100 km de mine si cand am mers sa ridic marfa au si montat-o gratuit. Eu am discutat cu centruderemorci.ro, dar nu mai tin minte distribuitorii carui magazin online de bare erau.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Am eu thule 950 pe mașina si sunt foarte mulțumit de ele. Se potrivesc perfect dacă respectam instructiunile producătorului, adică trebuie puse exact in locurile indicate, nici mai in fata, nici mai in spate. Bafta.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu ti-as recomanda sa cauti un set de bari de cherokee, cu tot cu sina pe care se plimba. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa gauresti plafonul ca sa prinzi sinele.

4x4
Link spre comentariu

Salut.Oare barele astea merg si pe Suzy cu 53 usi?Daca da, cat ceri pe ele?

nu stiu daca se potrivesc la ce zici tu,eventual le pot face niste poze

de pret nu m-am gandit dar ma documentez in timp util

:cl

suzuki vitara 2.0 v6

vw jetta 1.6

Link spre comentariu

nu stiu daca se potrivesc la ce zici tu,eventual le pot face niste poze

de pret nu m-am gandit dar ma documentez in timp util

Bine, merci pt replay:):banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare