petricaiancu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 salutare! caut si eu niste bare transversale pt.suzuki vitara v6 2000 cmc,5usi.an 1996. am gasit pe un sait http://www.portbagajeauto.ro urmatorul set bare transversale Thule 950 Otel si dupa pozele de acolo nu stiu daca chiar se potriveste la masina mea. rog pe cei care si au montat sau stiu ce model de porbagaj s-ar potrivii la vitara mea sa-mi dea ceva sugestii,solutii. mentionez ca mi-am luat un set de bari transversale AUTOMAXI SUPRA si nu se potrivesc intrutotul pe masina mea adica ar trebui sa le ajustez unghiul care este la prinderea la use pt ca daca strang are tendinta de a se distanta spre exterior si nu -mi inspira garantie ca pot cara ceva in siguranta pe acesta astept solutii,idei,etc . daca rezolv problema barele AUTOMAXI SUPRA sunt de vanzare. cu stima,petrica tel.0745697276 PM . petricaiancu@hotmail.com :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Stiu din experienta ca vanzatorii de bare sunt foarte grijulii sa furnizeze marfa potrivita. Eu am dat marca, modelul si anul de fabricatie pentru ca sa mi se comande exact ce aveam nevoie. Intamplarea fericita a facut ca aveau un distribuitor la Deva, la 100 km de mine si cand am mers sa ridic marfa au si montat-o gratuit. Eu am discutat cu centruderemorci.ro, dar nu mai tin minte distribuitorii carui magazin online de bare erau. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Am eu thule 950 pe mașina si sunt foarte mulțumit de ele. Se potrivesc perfect dacă respectam instructiunile producătorului, adică trebuie puse exact in locurile indicate, nici mai in fata, nici mai in spate. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRD Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Cauta bari de la "Cruz".Sunt mai ieftine si au si pentru Vitara 5 usi.Merg pe a mea perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi ok,mersi de sfat o sa caut pana da caldura apropo barile ce le -am sunt de vanzare daca intereseaza pe cineva sa dea un semn pe forum sau pm si mai vorbim :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Eu ti-as recomanda sa cauti un set de bari de cherokee, cu tot cu sina pe care se plimba. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa gauresti plafonul ca sa prinzi sinele. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manesz Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Salut.Oare barele astea merg si pe Suzy cu 53 usi?Daca da, cat ceri pe ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi Salut.Oare barele astea merg si pe Suzy cu 53 usi?Daca da, cat ceri pe ele? nu stiu daca se potrivesc la ce zici tu,eventual le pot face niste poze de pret nu m-am gandit dar ma documentez in timp util :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manesz Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: bare transversale suzuki vitara 2000cmc 5 usi nu stiu daca se potrivesc la ce zici tu,eventual le pot face niste poze de pret nu m-am gandit dar ma documentez in timp util Bine, merci pt replay:):banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate