Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E.c.u.

Postări Recomandate

Re: E.c.u.

Buna dimineata

Puteti sa-mi spuneti unde gasesc E.C.U. la Grand Vitara mea din 2005.

Va Multumesc

Nu a fost cu intentie raspunsul meu de cascadorii risului dar la citirea rapida credeam ca nu stii unde e pozitionat pe masina.Daca te refereai la cumpararea unui ecu sh poti gasi la dezmembreri la cei care au motoare peugeot fiat.Ecu-l montat pe gv este bosch ca si injectia si mai este folosita pa motoarele psa care echipeaza peugeot partner peugeot 806 807 fiat ulysee eetc.Foarte important este atunci cind cauti vreo piesa pt motor sa folosesti cu incredere subcodul de motor RHW pt ca desteptii de la psa au in principiu acelasi motor de 2000 hdi dar cu o multime de subcoduri diferind fie prin numele injectiei (boscg,siemens) fie chiar si marimea capacului la chiuloasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: E.c.u.

Din pacate nu cred ca e mufa de la ecu ca ti-ar da erori pe bord.Ce cod de eroare iti da pe calculator?Da-mi un pm cu,codul de eroaresa il intreb pe mecanicul meu .De turat la relanti se tureaza la peste 3000?Am patit o chestie asemanatoare dar la mine nu se tura neam mai mult de 2000 si s-a dovedit ca era un senzor de inalta presiune.

Editat de grandvitara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare