Vanatorul Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Am o problema cu directia... de cand am inaltat fata rotile stau in unghi inchis in partea de jos iar la brate am scos toate saibele de reglaj. Mecanicul de la unghiuri spune ca nu are ce sa-i faca decat daca coboara masina mai jos. hai rapid ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: Ajutor reglaj directie! De curiozitate :ai inlocuit cumva pivotii inferiori ? Daca DA ai luat unii care tin rotile trase . "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vanatorul Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 (editat) Re: Ajutor reglaj directie! Da! Asa m-am gandit si eu. Ms. mult! De unde stiu care sunt buni..sau care e diferenta dintre ei? Se pot reconditiona cei vechi? Editat Decembrie 25, 2011 de Vanatorul hai rapid ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: Ajutor reglaj directie! Te duci cu unul vechi la magazin si cumperi la fel. Sunt mici diferente mari. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Elikratos Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Ajutor reglaj directie! Guys, ma var si eu in discutie intrucat am un necaz (oarecum asemanator)... Am fost aseara sa-i fac geometria, urmare a unei lucrari mai ample in cursul careia i-am inlocuit pivotii superiori si inferiori, ceva bucsi etc. si am ridicat-o putin din barile de torsiune. Ei bine, nu am reusit sa ii reglez / corectez decat unghiul de convergenta. Unghiul de cadere, no way, iar mecanicul mi-a spus ca nu exista reglaje ptr asa ceva, rotile mele stand inchise in partea de jos (uzeaza mai repede exteriorul gumelor). Interesant este ca atunci cand am schimbat pivotii, prima oara mecanicii i-au nimerit pe cei scurti, care trag rotile inauntru iar dupa aceia au pus varianta buna... Tipul de la geometrie mai spunea ca probabil lonjeroanele nu stau bine, urmare a unor accidente prost reparate... Are sens ce spune au ba? Pot face ceva sau imi puteti recomanda un 'geometrist' cu adevarat profi in Brasov care sa aiba habar de Terrano? Unghiul de fuga, again no how, roata dreapta fata sta cam cu 1 cm mai in fata (motiv petru care masina trage stanga, plm). Mecanicul mi-a aratat acel suport (ureche) de pe sasiu in care intra bucsa tirantului, aparent resudata prost. Mi-a spus ca daca sudez din nou acel suport, 1 cm mai in fata, ma poate rezolva. Din nou, stiti un mecanic bun pe Terrano in Brasov, care sa poata valida ipoteza si sa remedieze problema? Mii de multumiri pentru raspunsuri si sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate