Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Magazin accesorii Navara:

AdrianKTM

Postări Recomandate

De 3 zile sunt proaspatul posesor al unui Nissan Navara model 2009 automat, 2.5 dci! As dori in primul rand elemente de protectie a masinii cum ar fi bare fata si spate, praguri de offroad, scuturi baie ulei, motor, cutie, diferential, radiator. Unde pot gasi toate acestea la preturi bune, sau chiar daca sunt ceva mai scumpe dar sa fie de calitate? Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Magazin accesorii Navara:

Salut,

Eu am îmbrăcat masina pe dedesubt aproape complet si îți pot face următoarele recomandărilor:

Cea mai ieftină varianta pentru scut radiator, motor si cutie viteze o gasesti la scutmotor.net si sunt ok ca pret - 1000 sau 1100 lei. Din tabla de otel de 3, oferă protectie buna, fără probleme dar nu sunt pentru extrem - oricum nici masina nu este de extrem.

Pentru scutul de rezervor (nu am crezut dar l-am tăiat destul de usor) si cel de senzori ABS (care iar se distrug foarte usor si costa cam 1300 lei) buc am folosit ASFIR - nu am găsit pe altcineva care sa le producă.

Toate scuturile ți le recomand cu caldura căci te vor salva de ceva reparații costisitoare.

Eu am luat o bara copie fidela ARB de la house4x4 - Marcel care este la o treime din pret si este super. La ia se potriveste pe prinderea originala troliu Warn. Eu am un M8000 care s-a potrivit perfect.

Mircea,
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Dacă crezi ca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare plăcere mă poți contacta.

salut, as vrea sa iau si eu o bara de la house4x4 model ARB, dar as vrea sa vad cum vine pe masina. Crezi ca ai putea pune ceva poze detaliate sau eventual sa o vad live?

Link spre comentariu

salut, as vrea sa iau si eu o bara de la house4x4 model ARB, dar as vrea sa vad cum vine pe masina. Crezi ca ai putea pune ceva poze detaliate sau eventual sa o vad live?

Eu am gasit ceva poze direct pe google....."arb navara"

https://www.google.ro/search?q=arb+navara&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=y2p5Up7jD4TvswaczIGgAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=638

:h5

Link spre comentariu

Da, multumesc de sfat, nu ma gandisem. Eu vreau sa vad cum vin/cad pe masina dupa montaj cele de la house.

Mi-am adus aminte....Avem si aici pe forum un Nissan Navarra cu bara ARB.....

Uita-te aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38996-Proiect-Navarrrrrrrrrrrr-a

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare