PeCoclauri Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Aho! Aho! Copii si frați! Reductorul vi-l cuplați Sateliții vi-i blocați Și colinda-mi ascultați Am venit de pe coclauri Cu Patrolul printre șleauri Anul ăsta n-a prea nins Troliul are firu’ întins. Vă urez ca-n Noul An S-aveți parte de mult șpan La Toyota sau Nissan Să trăiți, să înfloriți! Să nu vă împotmoliți! Zeamă multă-n rezervor Cuplu maxim la motor Și turație-n reductor! Sănătate și la anu’ Să tragă bine cardanu’ Plugușorul tras de boi La mulți ani și mult noroi! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Plugusorul 4x4 :ha: foarte tare Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Plugusorul 4x4 Mdaaa..si ce facem cu cei care nu se inscriu pe lista propietarilor de Nisan, Toyota?? Te mai prind eu la ceaunul meu:hw Super plugusor:br:h5 LA MULTI ANI Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Plugusorul 4x4 Mdaaa..si ce facem cu cei care nu se inscriu pe lista propietarilor de Nisan, Toyota?? Te mai prind eu la ceaunul meu:hw Super plugusor:br:h5 LA MULTI ANI Ptr "ailalti" anu se schimba mai tarziu ...si la aia nu se merge cu plugusoru se merge cu ... "unixu" (un tip de plugusor modern :grin:)... La multi ani tuturor! :h5:2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Plugusorul 4x4 Mdaaa..si ce facem cu cei care nu se inscriu pe lista propietarilor de Nisan, Toyota?? Te mai prind eu la ceaunul meu:hw Super plugusor:br:h5 LA MULTI ANI La multi ani! :2dr La cererea publicului: Șufele să nu-ți lipsească Anvelopele să-ți crească Pajero să nu-ți trosnească :uameni:h5 Pregateste ceaunul..:roll: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Re: Plugusorul 4x4 La multi ani! :2dr La cererea publicului: Șufele să nu-ți lipsească Anvelopele să-ți crească Pajero să nu-ți trosnească :uameni:h5 Pregateste ceaunul..:roll: da' Samuraiu daca-i mic nu-i urezi si lui un pic ca are si el reductoare chiar daca nu-i asa de tare statz-ar ceva-n cur ca paru' ca sa cinti ca Dan Spataru HAI NOROC SI LA MULTI ANI!!!:be Editat Ianuarie 1, 2012 de adivan pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Plugusorul 4x4 Nu-i masina ca tramvaiu' Nici scuter ca Samuraiu' Scuter sau ascutitoare La multi ani! Sa-ti creasca mare! :grin: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Plugusorul 4x4 Samuraiu-i cel mai tare Gasesti loc usor in parcare Si de ramai in noroi il chemi pe veveritoi Ca sa ramaneti amandoi:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Re: Plugusorul 4x4 Samuraiu-i cel mai tare Gasesti loc usor in parcare Si de ramai in noroi il chemi pe veveritoi Ca sa ramaneti amandoi:ha: Samurai cu zurgalai care trece munti si vai si se uita-n departare numa prin retrovizoare dupa aia cu-aia mare impotmoliti prin noroaie si le-aduce ajutoare ca e mic da' o-are mare:uameni Editat Ianuarie 1, 2012 de adivan pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Plugusorul 4x4 Samurai cu zurgalai care trece munti si vai si se uita-n departare numa prin retrovizoare dupa aia cu-aia mare impotmoliti prin noroaie si le-aduce ajutoare ca e mic da' o-are mare:uameni Foarte tare. Tot romanu-i un poet. Ma chinui sa fac ceva despre jeep cu cardane si cruci dar nu-mi gasesc inspiratia dupa noaptea trecuta:x Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Plugusorul 4x4 Foarte tare. Tot romanu-i un poet. Ma chinui sa fac ceva despre jeep cu cardane si cruci dar nu-mi gasesc inspiratia dupa noaptea trecuta:x incearca cu vin rosu pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Re: Plugusorul 4x4 O poza face cat o mie de cuvinte. Mica, mica, dar voinica :pt Cred ca-i cazul sa ne mutam la "Bancuri" Editat Ianuarie 1, 2012 de PeCoclauri Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Plugusorul 4x4 O poza face cat o mie de cuvinte. Mica, mica, dar voinica :pt Cred ca-i cazul sa ne mutam la "Bancuri" samurai in erectie:g pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate